Magia Fricii

Magia Fricii | Autor: ovidiu bufnila

Link direct la acest mesaj

Magia neagraaaaa? Oauuuu, nu va este fricaaaa? Dar de fantomeeeee? Dar de Intunecimeeee? Ce e de fapt Magia Neagra? Dar vrajitoria? Si cum ne aparam de atacurile posibile? Cum ne aparam de cei care uneltesc impotriva noastra din umbraaaaa? Cum ne putem apara de deochi si de cele mai cumplite conspiratii? Cum sa tinem piept incercarilor perverse din aceste timpuri tulburi, ametitoare si stranii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Ahaha, cine unelteste impotriva mea din umbra sa ridice mana sus ca-i tai capul

Ovidiu, nu sunt paranoica sa am impresia ca sunt urmarita si de magia neagra nu ma tem si nici de vrajitorie, eu sunt de partea magiei albe

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

quote:
Initial creeata de ovidiu bufnila

Cum ne aparam de cei care uneltesc impotriva noastra din umbraaaaa? Cum ne putem apara de deochi si de cele mai cumplite conspiratii?
Timpul imaginilor este valurit si valuritor.

daca ma intrebi pe mine prin metoda clasica a "durutului in...", se pare ca ma apar cu succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

io ma apar asa:-daca vad pisica neagra...ii dau de mancare(io am pisica neagra)!
-port chilotii pe dos..ca si casetele video,inregistrezi pe ambele parti!
-intotdeauna am usturoi la mine...iubesc mujdeiul!

si aia care uneltesc....ma iau dupa proverbul´´vocea de magar nu ajunge in cer´´!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by energy

quote:

Cum ne aparam de cei care uneltesc impotriva noastra din umbraaaaa? Cum ne putem apara de deochi si de cele mai cumplite conspiratii?

daca ma intrebi pe mine prin metoda clasica a "durutului in...", se pare ca ma apar cu succes

De mica am fost silita sa-mi intrerup educatia ca sa merg la scoala.

aproape ca subscriu, daca ceea ce a scris aici energy inseamna "crearea unui scut de energie pozitiva" si ignorarea efectului pe care l-ar pueta avea acele "manevre oculte" asupra mea ... negarea puterii "lor" cred ca poate avea un bun rezultat.

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela73 spune:

Daca aud zgomote stranii prin casa sau mi se pare ca vad niste umbre ciudate ma gandesc instant ca am un hot in casa care cine stie pe unde s-a ascuns... Instant imi ingheata inima dar nu m-am gandint niciodata ca ar putea fi o stafie sau altceva. Nu stiu ce inseamna asta...poate sunt cu picioarele mai pe pamant, poate nu..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Cu apa sfintita si credinta in Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

Oooo, Jocelyn, gasim aici un ascensional? Interesant. ce fel de joc ai?
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

quote:
Originally posted by Jocelyn

Ahaha, cine unelteste impotriva mea din umbra sa ridice mana sus ca-i tai capul

Ovidiu, nu sunt paranoica sa am impresia ca sunt urmarita si de magia neagra nu ma tem si nici de vrajitorie, eu sunt de partea magiei albe

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Atentie la dureri. Uneori, jucandu-ne cu anumite cuvinte, cu anumite stari generate de propozitiile noastre proprii, ne putem face rau singuri. Atentie, propozitiile pe care le GANDIM sau pe care le SPUNEM nu sunt simple insiruire de sunete sau de icoane. Nu va jucati cu lucrurile astea.
Cu prietenie, pentru Energy,
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

quote:

quote:

Mergi la inceput

Interesanta ideea de scut! Care ar fi natura lui, structura, forma, manifestarea?
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

quote:
Originally posted by roxana1974

quote:

quote:

aproape ca subscriu, daca ceea ce a scris aici energy inseamna "crearea unui scut de energie pozitiva" si ignorarea efectului pe care l-ar pueta avea acele "manevre oculte" asupra mea ... negarea puterii "lor" cred ca poate avea un bun rezultat.

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Mihaela, e o predispozitie? O deschidere catre Univers? O stare de veghe? O astfel de stare de veghe poate fi redirectionata catre Lumina, ctre Bine, catre capacitarea abilitatilor de comunicare. Poate fi inceputul unei frumoase aventuri e comunicare cu intreg Universul.

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
USA
http://www.blotterrag.com/public/05/rocktober05blotter.pdf

quote:
Originally posted by mihaela73

Daca aud zgomote stranii prin casa sau mi se pare ca vad niste umbre ciudate ma gandesc instant ca am un hot in casa care cine stie pe unde s-a ascuns... Instant imi ingheata inima dar nu m-am gandint niciodata ca ar putea fi o stafie sau altceva. Nu stiu ce inseamna asta...poate sunt cu picioarele mai pe pamant, poate nu..?

Mergi la inceput