Magia Fricii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Sincer nu stiu daca sa cred sa nu in magie... Insa banuiesc ca exista undeva in Univers o forta negativa, care poate ataca atunci cand ti-e lumea mai draga. Nu mi s-a intamplat nimic paranormal pana acum, m-a ferit Dumnezeu, insa imi este foarte frica cand sunt singura acasa, iar daca aud cel mai mic zgomot nu mai pot dormi toata noaptea.

Acum 5 ani am avut neplacerea sa asist la o exorcizare si nu pot sa ma exprim in cuvinte ce impresie puternica mi-a produs! Sa ne fereasca Dumnezeu pe toti de asa ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Magia neagra este si in privirea invidioasa sau ironica a vecinului, colegului ... Magie neagra sunt cuvintele aruncate negandit in furie ... Magie neagra e pana si indiferenta cultivata de atatea imbecilitati lansate in media.

Mi-e frica de Raul din lume pentru ca e mult si pretutindeni. Dar frica ma face treaza. Asta e bine.

Am ajuns si la vise. Aici am o intrebare ptr. Ovidiu: cum faci diferenta intre visele care sunt ale tale si cele care nu? M-am exprimat cam tamp, dar sunt sigura ca ai inteles ce vreau sa zic.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
Originally posted by ovidiu bufnila

Interesanta ideea de scut! Care ar fi natura lui, structura, forma, manifestarea?

pai tot gandul formeaza scutul asta, dar e vorba de gandul bun.
unii zic ca functioneaza daca te imbraci in negru, sa respingi energiile negative. asta mi-a zis-o o fosta colega din ro care din negru nu iesea si pe care ceilalti colegi o suspectau ca e bampir energetic. :-))

exact! gadul bun, atitudinea pozitiva, gesturile pozitive care se cumuleaza si formeaza "energia pozitiva" din jurul persoanei care va fi astfel protejata. Va dau si un exemplu practic: eu in fiecare dimineata, fara exceptie in momentul in care ma dau jos din pat imi fac o cruce, apoi in momentul in care am iesit din casa repet acest gest...in momentul acela constientizez si sunt absolut sigura ca nimic rau nu mi se va intampla in ziua aceea. Auzisem undeva ca gestul de a-ti face cruce (crucea e semnul + de la "pozitiv") e un gest care "aduna" energia pozitiva pentru tine...

in plus, putem sa ne gandim si la proverbul "mens sana in corpore sano" adica in momentul in care gandurile iti sunt sanatoase, sistemul functioneaza bine...mai bine nu stiu s-o spun.

Roxa

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Roxa, da, si mai e ceva ce se poate face sa opresti gandurile rele ale altora sa te influenteze: te rogi pur si simplu pentru persoana respectiva, s-o lumineze si s-o imbuneze Dumnezeu.

dar daca e sa luam in considerare si mesajul de deschidere pe topic, eu cred ca raul cel mai mare nu vine de la altii, ci din noi insine, din gandurile noastre rele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

si spovedesc si imaprasesc si nimic din cei rau nu ma poate atinge atat timp cat eu cred in Dumnezeu, toate cele negre si magii si etc-duca-se pe pustiu ptiu ptiu nu au putere si influenta asupra mea

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

quote:
Originally posted by BellaDonna

si spovedesc si imaprasesc si nimic din cei rau nu ma poate atinge atat timp cat eu cred in Dumnezeu, toate cele negre si magii si etc-duca-se pe pustiu ptiu ptiu nu au putere si influenta asupra mea

mamica lui Ana Maria

Nihil Sine Deo!
Nimic fara Dumnezeu!

subscriu!

s-auzim numai de bine! si

un an nou fericit sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ovidiu bufnila spune:

"sa ridice mana in sus" VORBESTE despre propriul tau ascensional sau, mai bine spus, despre tendintele tale tainice, trendul, daca vreti, de ascensiune in viata.

Ovidiu Bufnila
consilier de imagine
http://www.blotterrag.com/public/05/rocktober05blotter.pdf

quote:
Originally posted by Jocelyn

quote:
Originally posted by ovidiu bufnila

Oooo, Jocelyn, gasim aici un ascensional? Interesant. ce fel de joc ai?
Ovidiu Bufnila
consilier de imagine

quote:
Originally posted by Jocelyn

Ahaha, cine unelteste impotriva mea din umbra sa ridice mana sus ca-i tai capul

Ovidiu, nu sunt paranoica sa am impresia ca sunt urmarita si de magia neagra nu ma tem si nici de vrajitorie, eu sunt de partea magiei albe

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Timpul imaginilor este valurit si valuritor.

Tu esti consilierul, tu sa-mi spui.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Timpul imaginilor este valurit si valuritor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by conchita

Roxa, da, si mai e ceva ce se poate face sa opresti gandurile rele ale altora sa te influenteze: te rogi pur si simplu pentru persoana respectiva, s-o lumineze si s-o imbuneze Dumnezeu.

exact! nu stiu cum de am uitat de asta cand am raspuns , dar e adevarat!

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

quote:
Originally posted by BellaDonna

[ etc-duca-se pe pustiu ptiu ptiu nu au putere si influenta asupra mea

mamica lui Ana Maria
Nihil Sine Deo!
Nimic fara Dumnezeu!

Tu stii ca "scuipatul" este un element de magie neagra si departe de a fi apotropaic (de aparare) are efect contrar? Este un obicei prost, incearca sa renunti la el.

Bufnila vad ca ma ignora ... am intrat in dizgratie

POZE

Mergi la inceput