Viata in Germania (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

multumesc dragutelor.

cand mai am intrebari ,le pun.asta ma manca acu momentan.

vineri dimineata merg la control.sper sa mearga totul bine.

o seara placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

dragelor ce file de peste mai ..dezosat cumparati voi,de unde si cum arata punga ca m-am saturat sa tot iau pe incercate si sa-i mestec fiecare imbucatura lu' fi-meu ca e plin de oase mici.De obicei ii dau fish fingers de la iglo ca n-am nici o teama,dar as incerca si altfel de peste,sa se invete cu de toate ca si asa face niste figuri la mancare de ma crucesc ca e asa zdravanNik nu mananca !

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Tumpi, din cate stiu eu Genossenschaftsanteile esti obligat sa cumperi atunci cand te muti intr-un bloc/casa care apartin(e) unei Genossenschaft, sunt practic un fel de actiuni pe care le vei putea vinde cand te muti de acolo. Locuintele oferite de aceste asociatii au o chirie foarte avantajoasa, eu stiu ca se sta ani la coada ca sa prinzi o asemenea locuinta.

Never knew before what eternity was made for. It is to give some of us a chance to learn German.
(Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Osna, felicitari pentru bebe!

Never knew before what eternity was made for. It is to give some of us a chance to learn German.
(Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

dragelor ce file de peste mai ..dezosat cumparati voi,de unde si cum arata punga ca m-am saturat sa tot iau pe incercate si sa-i mestec fiecare imbucatura lu' fi-meu ca e plin de oase mici.De obicei ii dau fish fingers de la iglo ca n-am nici o teama,dar as incerca si altfel de peste,sa se invete cu de toate ca si asa face niste figuri la mancare de ma crucesc ca e asa zdravanNik nu mananca !

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Ancuta,
Eu am luat peste din multe locuri dar cel mai mult imi place de la Aldi Rotbarsch(biban).E in punga bleu cu alb.Imi place ca nu se sfarima usor la prajit,fiert sau in cuptor,nu trebuie cautat suplimentar de oase.

Saptaminile trecute am luat de la Bofrost(apropo,mai cumpara cineva de la ei?)file de Pangasiussi mi s-a parut excelent,o sa mai comand.Feliile sunt mari,nu au oase.

Eu mai iau pastravi si crap de la Bauernmarkt.Is gustosi dar au oase multe,eu ii aleg bucata inainte.

Fish fingers-ul de la Iglo nu-i place,nu prea are gustul ala specific de peste.In general,ei ii place f mult pestele.
Si stai linistita,si fiica-mea are muuulte mofturi la mincare(pe care eu i le cam satisfac )dar asa sunt cam toti la virsta asta.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by papadie

Multam de info fetele! Catri a facut pana acum doar Prevenar si Hexavac si optional o sa faca MMR (ROR) si anti varicela! Osna eu am doctorita mea care-mi urmareste sarcina si cand ma paleste nascarea fug si eu la al mai apropiat spital

Päpädioara,
Am o cartulie cu vaccinuri de la pediatra si scrie ca:
-Hexavac(ma rog,noi am facut Infarix Hexa dar acopera aceleasi boli)
-Priorix(MMR)
Astea sunt obligatorii.
Tot obligatoriu este si Prevenar-ul la prematuri.

La vaccine optionale sunt cele anti-hepatita A,anti-varicela.

La voi e altfel?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Osna, ginecologul iti urmareste sarcina si de nascut nasti cu cine-o fi sa fie cand iti vine sorocul. Sunt si clinici care colaboreaza cu gineco si acestia vin cand naste femeia. Eu personal nu gasesc insa necesar, oricum la o nastere (normala) treaba mare ( ) e facuta de moasa,medicul vine la sfarsit sa-ti stranga mana :) . La cezariana oricum prefer un medic din spital care face chestia asta la ordinea zilei nu un Outsider.

Papadie, io n-am inteles, Catrina inc anu a a primit "ror-ul" deloc? Adica vaccinul anti-rubeola-rujeola,oreion? Ca lu Lara i l-a facut dej ade vreo doua ori... Si de ce faceti antipneumococoloco ala? Si tie cum iti merge cu bebe 2,nu stiu nika de data asta :( .

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Referitor la peste, si noi tot pangasius file cumparam si e foarte bun ca nu are oase; noi il luam de la Globus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Fetelor, hai ca nu am mai dat nici un semn de viatza, ca sunt tot intr-o agitatie cu o seara romaneasca,care se organizeaza la noi la facultate. Si m-a pus nu se stie cine sa fac prezentarea despre traditii si obiceiuri si da-i si chinuie-te sa vorbesti despre costume-case taranesti-botez-nunta-paste-craciun-calusari-etc in 15 minute (plus adunat informatii si facut prezentare, acilea mai avui eu ajutor, nu-i bai!). Stres mare, ce sa mai! De miine ne apucam cu gatitul si gata, joi scapam! Hurra!
Daca sunteti careva prin zona si amatoare, joi de la 8 seara, in cladirea ESG de linga Facultatea veche.
Ma duc la culcare ca vad numai vase de Horezu in fata ochilor, echipate cu oua incondeiate si cu macinici!
Va povestesc pe vineri cum a iesit, sper sa am si poze si sa nu ma bilbii prea tare la prezentare, ca altfel imi taie capul astia romani multi de pe acilea!

---------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Aschiutza, Felicitarile noastre si iti tinem pumnii...

Sa auzim aplauzele

Dar, despre ce zona este vorba ca, am uitat localitatea unde desfasurati voi dansurile si nu gasesc link-ul.

quote:
Originally posted by aschiutza

Daca sunteti careva prin zona si amatoare, joi de la 8 seara, in cladirea ESG de linga Facultatea veche.
---------------------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!

Mergi la inceput