Viata in Germania (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

iti tinem pumnii Aschiutza si asteptam poze!!!

mamicilor cu burtici le urez sarcina usoara!

si la voi e frig? ca eu nu mai pot.. sunt -11 in dimineata asta; nici nu imi vine sa ies din casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Alina, si eu mai comand la Bofrost si am fost multumitade toate produsele lor! Sint mai scumpe, dar zic eu ca merita! Din ce am mai auzit eu pe la prietenele mele e o firma de incredere cu produse de calitate buna!
Päpä, m-am lamurit si eu!
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

Sarcina usoara osna!
Papadicule si tie la fel!

eu la nastere am avut la alegere medicii...cand am ajuns la spital ma intrebat imediat pe cine sa sune sau nasc cu cel de garda?!medicul care ma observat pe perioada sarcinii nu lucra si in spital.
doctorul preferat a fost sunat si in 20 de minute era langa mine...imbracat la costum,cu papion la gatomul era la o petrecere!nu inseamna ca daca a venit a si participat la nastere.moasa a facut cam 90% si el a venit la strans de manute si adunat floricele!
aschiuta ,bafta sa iasa bine!
porumbita,multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

ALINA merci de info Aici MMR-l e optional dar o sa-l facem indata ce o sa fie intr-o perioada "safe" si cand o sa avem ajutoare s-o tinem pe Catrina izolata de bb mik! LAURA - Catri tre sa faca Prevenar-ul pt ca a fost un prematur destul de mititel si desi n-a avut pb cu plamanii ei isi iau masuri de protectie ca nu cumva sa aibe vreo sensibilitate! BB mik e f pudic dar se pare ca avem o micuta Sofia in burtica Avem deja 21 de sapt ceva contractii si multe emotii Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Wow! Sofia! Si eu am "rezervat" numele asta.....pe cand o fi sa fie !

Papadie, sarcina usoara in continuare!!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

si la noi este foarte frig.mi-au inghetat morcovii pe balcon ca am uitat sa-i iau inauntru.

bine ca nu sunt nevoita sa ies afara ca brrr eu si asa sunt friguroasa.

multumesc de info fetelor.

o zi buna si cu soare va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Papadie si symaco va doresc si voua sarcina usoara , asa patesc cei care citesc printre randuri si constata apoi ca nu numai osna asteapta un bebe!

Never knew before what eternity was made for. It is to give some of us a chance to learn German.
(Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Osna, scumpa mea, sarcina usoara!!!
Acum am citit ca esti cu burtica, ma bucur pentru tine ca stiu ce mult iti doreai un pui mic.
In cate saptamani esti? Cand nasti? Pe la vara?

Cat despre intrebarile tale vad ca ti-au raspuns deja fetele...
Cu mancarea sfatul meu e sa mananci tot ce poti si cat mai sanatos - nu uita sa eviti carnea semipreparata, ouale crude, branza cu mucegai...
Ai grija cu vremea asta sa nu te ia raceala, imbracate bine si savureaza fiecare clipa cu burtica.

Odihneste-te si cum spunea cineva - cred ca Didi Alex, dar nu sunt sigura - esti gravida, nu bolnava

Te pup si ai grija de voi!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

katink draguto ce-ti mai face printesa?

eu sunt bine,ma simt excelent.merg joi la control si aflu mai multe amanunte,voi naste la toamna daca este totul bine, ca nu avem decat cateva saptamani.

fetelor va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

Alina eu cumpar regulat de la Bofrost..is produse foarte bune ,eu cumpar multe legume de la ei si sunt tare incantata...iara coca mea e inebunita dupa ele,soacramea stiu ca ia de la ei peste si e super multumita.

Mergi la inceput