Viata in Germania (30)
Raspunsuri - Pagina 11
Lauraa spune:
ALina si Pinguleasa, cu ce se papa Bofrotul asta? AM cautat pe Google ca io chiar nu stiam de ei si am vazut ca sunt ca o casa de comenzi. Si intrebarea e: comandati de la ei papa gatita sau doar legume,etc,carne? Ca eu in afara de mazare,morcovi si inca niste legume am vazut doar mancare gatita. Sau nu m-am uitat eu cum trebe... Ce peste luati? EU iau peste de l aKaufland, de joia au peste proaspat;somon, Kabeljau(ce e in rom?), etc,etc. Si am luat Kabeljaufilet, de ala papa Lara. Ati luat vreodata mancare gatita de la Bofrost? Ca a mea e iarasi in greva foamei si as fi in stare sa comand de la ei ca gatesc zilnic doua meniuri plus ca incerc si cu chestii de la tata Hipp si tot nu vrea... Poate de la Bofrost ar manca...
Papadie, merci de raspuns, voiam sa te intreb daca tre sa stai la pat! Sa stii ca ccc contractii am avut si io destul de devreme..dar tot degeaba :D asa ca sa nu te sperii.. Sofia e nume fain,as fi vrut si eu pt. Lara ca al doilea nume Sophie (Lara-Sophie) dar nu a iesit pana la urma :)
Mama de Lara Celine
mamica dulce spune:
'neata dragelor!
ati primit vreodata de la pediatru reteta pentru LUIVAC? am auzit ca e foarte bun pentru imunitate,mai bun ca bronchovaxon de exemplu.Acum ma duc la doctor si ma inchin sa-i dea ceva lui fi-meu ca nu mai pot cu el,de aznoapte e iar bolnavior rau de tot,febra peste 40,iar rosu in gat si nu tin minte cand a fost sanatos tun ultika data ca din octombrie sare din bronsita in bronsita,si o pneumonie.Rau de tot.
Voi ati facut(si primit) vreoaŽdata cerere de mutterkindkur?
Acum la doctor o sa vorbesc despre asta,poate-poate e dragut sa-mi prescrie ca nevoie ar fi ca de aer.Nu stiu daca sunt saline aici in germania,dar macar la marea nordului ca e groaznic cu bolile astea repetate,..numai si numai bronsite.
Din cate am inteles trebuie sa-i recomande lui marc pediaatrul si mie doctorul de familie,deci sa am semnatura a doi doctori pe foile alea?
ma duc sa mai beau o cafea,sunt rupta de oboseala ca de la 4 is treaza cu mitzu ca a facut iar 40..de aseara de la 6 a inceput,urat de tot.
v-am pupat
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
narcisa spune:
Despre Luivac intreba pediatrul, el va fi cel mai in masura sa-ti dea un raspuns. Nu stiu cit se foloseste aici si mi se pare ca se da fara reteta.
Mutterkindkur, la cite probleme ai avut pina acum cu Marc, n-ar trebui sa intimpini prea multe probleme pt. obtinerea ei si poate ar fi chiar ideal pt. Marc intr-o statiune special pt. problemele lui aerul poate face mult. Tot pediatrul trebuie mai intii intrebat, iti poate explica ce si cum.
Multa sanatate lui Marc
narcisa
quote:
Originally posted by mamica dulce
'neata dragelor!
ati primit vreodata de la pediatru reteta pentru LUIVAC? am auzit ca e foarte bun pentru imunitate,mai bun ca bronchovaxon de exemplu.Acum ma duc la doctor si ma inchin sa-i dea ceva lui fi-meu ca nu mai pot cu el,de aznoapte e iar bolnavior rau de tot,febra peste 40,iar rosu in gat si nu tin minte cand a fost sanatos tun ultika data ca din octombrie sare din bronsita in bronsita,si o pneumonie.Rau de tot.
Voi ati facut(si primit) vreoaŽdata cerere de mutterkindkur?
Acum la doctor o sa vorbesc despre asta,poate-poate e dragut sa-mi prescrie ca nevoie ar fi ca de aer.Nu stiu daca sunt saline aici in germania,dar macar la marea nordului ca e groaznic cu bolile astea repetate,..numai si numai bronsite.
Din cate am inteles trebuie sa-i recomande lui marc pediaatrul si mie doctorul de familie,deci sa am semnatura a doi doctori pe foile alea?
ma duc sa mai beau o cafea,sunt rupta de oboseala ca de la 4 is treaza cu mitzu ca a facut iar 40..de aseara de la 6 a inceput,urat de tot.
v-am pupat
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
narcisa spune:
Laura, BOFROST e o casa de comenzi, iti aduc acasa, au de la semipreparate pina la dulciuri, inghetata.
Si da si eu am auzit de la diverse persoane si citit in StiftundWarentest ca legumele congelate de la ei sint ff. streng controlate. Eu peste nu am comandat la ei, daca eu nu maninc, gatesc mai rar peste. Mincare gatita nici atit, parca nici n-am vazut sau poate ma insel; in schimb legume congelate, carne congelata si semipreparate accidental crochete si vara inghetata e f.buna.
narcisa
Alina spune:
quote:
Originally posted by narcisa
Laura, BOFROST e o casa de comenzi, iti aduc acasa, au de la semipreparate pina la dulciuri, inghetata.
Si da si eu am auzit de la diverse persoane si citit in StiftundWarentest ca legumele congelate de la ei sint ff. streng controlate. Eu peste nu am comandat la ei, daca eu nu maninc, gatesc mai rar peste. Mincare gatita nici atit, parca nici n-am vazut sau poate ma insel; in schimb legume congelate, carne congelata si semipreparate accidental crochete si vara inghetata e f.buna.
narcisa
Laura,
Daaaaa,e ca un fel de casa de comenzi,iti aduce acasa totul.
Eu iau de la ei cam din octombrie,la 3 sapt vine agentul acasa si iti aduce rapid ce vrei.Au mai multe cataloage,eu initial am primit unul in care nu erau prea multe.
Am comandat de la ei fasole verde,mazare,broccoli,peste de vreo 2 feluri,calamaris in teig(nu mi-au placut prea mult dar eu is mofturoasa rau,sotul cica is buni),spanac,cutii cu verzaturi pt mincare(pettersilie).Mincare facuta nu am luat dar cica nu pun conservanti,stimulatori de gust,arome sintetice,papa e super-controlata,etc.Incearca si tu,poate o convingi pe Lara.Copilasii astia au la mofturi.
Am mai luat butter-teig pt fursecuri si au fost bune.
Ah!Uitam ca in post am tot luat pommes de la ei si sunt fff buni.Dar m-am cam luptat singura cu punga de 2 kg,ai mei nu-s mincatori de cartofi prajiti.
Soacra-mea avea inghetata de la ei si era f buna.
Alina
tinatache spune:
cum adica vine agentul la 3 sapt.? Faci un fel de abonament si tot vine sa-ti aduca cate ceva? Sau vine dupa comanda? si transportul cat costa?
Pare interesant ce au ei pe site, acuma sa compar si preturile ca nu le stiu pe celelalt pe de rost:)
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
aschiutza spune:
Buna fetelor, hai ca vad in fata ochilor numai sarmale in foi de vita, am facut ieri doua oale mari (cica 400 de sarmale au iesit). Alte fete s-au chinuit sa faca o prajitura cu foi, si asta pt 9 ori! Azi ne distram in continuare: e timpul de facut cozonaci!
Uitati acile a linkul: http://gruppen.tu-bs.de/studver/esg/index.htm unde se vorbeste despre noi.
Gata, am tulit-o la lucru, le cam dorm pe mine, ieri am stat pina dupa 11 seara ca sa dam sarmalele in primul clocot. Iiiiiiiii, tineti-mi pumnii ca nu am mai apucat sa imi repet prezentarea si miine e deja ziua X .
Chestiile alea de la Bofrost or fi bune, da sunt asa de scumpe!!! (pt buzunarul meu, deh....io iau legume inghetate de la Real,gata ciopirtite si curatate, cred ca firmei ii zice Natura Verde si eu sunt foarte multumita de ele).
----------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Alina spune:
quote:
Originally posted by tinatache
cum adica vine agentul la 3 sapt.? Faci un fel de abonament si tot vine sa-ti aduca cate ceva? Sau vine dupa comanda? si transportul cat costa?
Pare interesant ce au ei pe site, acuma sa compar si preturile ca nu le stiu pe celelalt pe de rost:)
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Pai cam la 2-3 saptamini primesti acasa un carton cu ziua cind vine agentu',sa ai timp sa te gindesti ce-ti trebe si sa faci lista:))Daca nu-ti trebuie nika,suni si spui,nu-i nici o problema.La fel,e posibil sa suni sa vina si mai devreme daca ai nevoie de ceva.
Agentul are masina plina,tu ii dai lista si el iti aduce totul in 5 minute,platesti(se poate si cu card)si gata!
Transportul nu costa,e inclus in pretul produselor.Doar prima comanda tre'sa fie de 30 euro,apoi de cit vrei,si de 5 euro.
Alina
Alina spune:
Aschiutza ,eu iti tin pumnii!Mult succes!
Spor la cozonac,sa va iasa bineee!
Sa ne trimiti poze,bitte!
Alina
pinquleasa spune:
tinatache, eu cumpar de la bofros de mai bine de un an si sunt super multumita.Ma-am facut clienta lor, asa ca primesc de la ei regulat catalogul cu produse .I-mi trimit acasa cartonasul de instiintare(cam la 3 saptamani) cand vin si la ce ora....iar daca nu vrei sa cumperi de la ei nimic suni(le spui ca luna asta nu cumperi nimic) si nu este nici o problema.De cand cu scandalurile cu carnea de peste tot in comert si cu legumele astea super stropite cu chimicale ,cumpar in mare parte legume de la ei.Eu mancaruri semipreparate nu ma omor, deci nu cumpar.
Lui Alexandra mea ii plac foarte mult de la ei legumele(Leipziger Allerlei)is foarte gustoase.Eu le calesc asa in putina margarina(becel) si sunt foarte gustoase...e inebunita in deosebi dupa morcoveii aia micuti rotunzi le papa singurica."Dicke Bohnen" iarasi sunt foarte bune.Prinzessenbohnen minunate!.Feine Obstmischung...is bune de facut piure de fructe ptr budinca ,Alex mananca cu iaurt .
Aaaaaaaa era sa uit...ce e super bun la ei inghetata, noi cumparam Creme-Vanillie -Bourbon e minunata!!!!si Malaga Eiskrem ...e minunata.