Viata in Germania (30)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/osna/osna.jpg)
osna spune:
quote:
Originally posted by aschiutza
Uitati acile a linkul: http://gruppen.tu-bs.de/studver/esg/index.htm unde se vorbeste despre noi.
Gata, am tulit-o la lucru, le cam dorm pe mine, ieri am stat pina dupa 11 seara ca sa dam sarmalele in primul clocot. Iiiiiiiii, tineti-mi pumnii ca nu am mai apucat sa imi repet prezentarea si miine e deja ziua X.
----------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
aschiutza din ce oras esti draga??
sa nu-mi spui ca Bs ca ma dau pe spate.eu tot in branschweig stau si m-am socat cand am deschis linkul.
spor la treaba si sa va iasa cozonacii pufosi!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
aschiutza spune:
Huraaaaaaaaaaaaaaaaa, mai sta cineva in Braunschweig (*smiley care danseaza si se da tumba*)!!! Sa vezi ce rid daca ne si cunoastem personal (zii repede cite Daniela romance stii pe aici).
Pai hai joia la intilneala! Pe mine ma depistezi usor-sunt aia care se bilbiie la foliile despre costume populare si obiceiuri romanesti!
Daca nu poti, tot trebuie sa ne intilnim o data prin oras sa sarbatorim evenimentul intilnirii a doi membrii DC .
Prin ce zona de BS stai?
---------------------------
Lauraa spune:
Merci de raspunsuri fetelor! DAr oare sunt mai bune legumele astea decat cele de la Kaufland? Ca acolo sunt legume congelate si arata exact la fel, de la Iglo si mai sunt niste firme... Poate o sa iau o data ceva gata gatit cand o sa fiu in pana de timp si o sa am musafiri,sa probam,cien stie?
Aschiuta, succes! Si eu am fost odata ambasador cultural al Ro la targul Natiunilor, tot asa si eu, cu oua incondeiate, Delta Dunarii, Transfagarasan, MArea Neagra,fluturasi,mititei, etc, ca sa-mi aud mai nou ca am uitat de unde am plecat, in fine, sa nu stric atmosfera si aici
Mama de Lara Celine
aschiutza spune:
Multzumesc fetelor de incurajari, am nevoie ca imi cam sta inima in git...si nu de ce vor zice strainii, ca ei nestiind vor fi mai ingaduitori ci de romani (care poate chiar daca nu stiu, pretind ca stiu - sa vedeti ce talmes-balmes a iesit la repetitii, de mai mare dragul). Asa ca Lauraaa nu fii trista, gura lumii merge...
. Mie chiar mi-ar place sa te vad in niscaiva poze de la ziua asta si sa aud ceva povestiri: unde, cum, etc.
Imi pun si eu sotul sa faca poze, da la talentul lui jumatate vor fi miscate .
--------------------
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/osna/osna.jpg)
osna spune:
daniela vin sa te sustin...iau si aparatul foto sa facem si pancarta ca dupa, trebuie neaparat sa ne cunoastem
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alina/Alina.jpg)
Alina spune:
Lauraa ,si la Kaufland sunt legume bune,am mai luat si eu dar mai rar ca nu imi e chiar aproape.Ultima oara tin minte ca am luat o fasole verde(modelul ala,brechbonen)si nu mi-a placut,nu prea avea gust.Am uitat de la ce firma era.
Dar nu-i bai,si de la Bofrost am luat spanac care nu mi-a placut,mi se parea putin amar...in fine,io'st tareee dificila la mincare!
Alina
symaco spune:
aschiuta+osna!
poze cu pancarta si voi doua!!!!
ps:bafta,sa nu fie cu prea multe balbaieli!
mamica dulce spune:
bravo fetele-si eu abia astept sa vad poze cu voi!
Nu stiu daca ati vazut ce am intrebat eu dimineata ,despre mutterkindkur.A fost cineva?Cum e?
azi pediatrul a zis ca e bine,imi semneaza formularele saptamana viitoare,apoi trebuie sa merg si la medicul meu sa ma dau lovita si nu crede ca nu primesc..ar fi super pentru marc,la marea nordului sau undeva la munte..sau la salina,a spus ca pe langa Salzburg ar fi ceva bun de tot.In primavara,cand e mai cald,aprilie-mai ar fi fantastic!!
Narcisa,asa e am tras o gramada cu sensibilitatea lui marc la gat,dar uite ce depinde si de pediatru,daca vrea sa scrie sau nu,ca deh..face cheltuiala mare asigurarilor.De ex pediatrul la care am fost inainte de asta nici n-a vrut sa auda-ca e normal sa fie bolnavior,ca asa se construieste sistemul imunitar blabla.
Medicul de famile e foarte de treaba si daca ma duc cu hartiile semnate de pediatru nu cred ca ar fi problematic sa-mi semneze.
pot sa trag si pe partea ca sotul e foarte mult timp plecat,nu avem familie aici,mi.e foarte greu,am nevoie de o pauza..chestii din astea,plus vreun pui de stare depresiva-care nu mai are mult daca mai trec cu fi-meu de multe ori prin spaime de genul celei de aznoapte
ma duc ca s-a trezit,v-am pupat!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alina/Alina.jpg)
Alina spune:
Ancuta ,ma bucur mult ca Marc e mai bine si tu te-ai linistit cit de cit.
Stiu doua tipe care au fost cu copilasii la mutterkindkur,ambele la Ostsee,cite 3 saptamini.
Primul copilas avea astm si pe-acolo i-a facut f bine.Aveau tot felul de programe pt copii si mamici,plimbari,etc.
A doua tipa care a fost cu ambii copii nu stiu sigur din ce motive s-a dus,ea doar ne-a scris mail dupa ce s-a intors,tipa a fost colega cu sotul meu la Univ Leipzig.Heidrun s-a plictisit ingrozitor fara sot,al doilea uikend a trebuit sa-l cheme si pe el ...cica se dadea stingerea pt copilasi la 19 si apoi mamicile se adunau intr-o sala si povesteau
.
Pe linga Salzburg...nu cumva Bad Reichenhall?Acolo e o salina f renumita(cutiile portocalii cu sare de la Bad Riechenhall ),am vizitat-o cind am fost in concediu in zona.
Alina
pinquleasa spune:
mai fetelor eu sunt singura de pe langa Mönchengladbach???
daca nu va spune nimic orasul poate Erkelenz???
dati un semn!