Viata in Germania (30)
Raspunsuri - Pagina 7
Alina spune:
Eu am avut posibilitatea sa-i fac vaccinul anti-varicela tot anul trecut,copila nu a fost deloc bolnava si il deconta casa(suntem asigurati privat)dar totusi am ezitat.Prin multe locuri pe unde am citit cica nu ar da imunitate pe viata(numai boala da imunitate pe viata)si totusi cu vaccin,copilul poate face o forma mai usoara de boala.Am rugat-o pe pediatra sa-mi spuna sincer ce ar face in locul meu si mi-a zis ca nepotelul ei a facut boala
...nu stiu,deocamdata ma mai informez,nu jtiu di ce am io impresia ca vaccinul asta e mai nou si nu-i asa testat...si oricum,boala nu-i chiar grea,doftora noastra zice ca in 30 de ani de practica,nu a avut nici un copil cu complicatii ale varicelei.
Eu am facut varicela la 6 ani.
Päpädie ,fiica-mea a facut InfarixHexa si la vremea aia citisem ca era cel mai bun.Despre Hexavac chiar nu stiu nika.
Osna ,sarcina usoara!Eu nu tin minte,scuze,la tine pe primul bebe?
Duminica faina!
Alina
Alina spune:
quote:
Originally posted by papadie
Voi le-ati facut la copii ROR-ul? Ca pe mine ma bate pediatra la cap si chiar as vrea sa i-l fac dar dupa ce nasc Aaaa si mai am o pb Catrina a facut HEXAVAC la greu si acum a fost retras de pe piata Ai vostri au facut HEXAVAC? Si daca da ce-a zis pediatrul despre asta? Ce e de facut in continuare? (Despre retragerea Hexavac aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62621)
Da,sigur ca vaccinul Masern-Mumps-Röteln l-am facut.
Alina
rocado spune:
Buna,
Am si eu mare nevoie de ajutorul vostru, sa va spun pe scurt despre ce este vorba. Fratele meu cetatean roman casatorit in germania, ea fosta cetatean roman, acum devenita cetatean german, au impreuna un bb de 3,5 ani. problema cea mai dureroasa este ca acum ei s-au despartit, iar copilul a rams la ea. Nu asta ar fi o problema ci faptul ca ea il vorbeste de rau pe fratele meu in fata copilului si il face sa creada tot felul de lucruiri urate despre tatal lui. Toate aceste vorbe au un impact foarte puternic asupra copilului, se trezeste noaptea palngand si spune k il bate taicasu si k i-a distrus viata si tot felul de lucruri pe care i-le baga ea in cap. Comportamentul copilului a devenit un pic ciudat, adica ii spune lui tata- sau, " k uite eu nu vin la tine k ma bati, iar el il intreba k d c zici k te bat, k nu te-am batut niciodata, iar bb raspunde , ba da si acum ma bati, nu vezi! In concluzie ne ste frica su nu ii afecteze pshicul copilului toate tampeniile pe care i-le zice ea.
Intrebarea mea este daca aveti cuma idee, daca el ia copilul la el pana la terminarea divortului, ea poate sa-l forteze cumva sa i-l dea inapoi pana atunci? Il poate obliga politia sau vre-o lege sa dea copilul inapoi?
il poate ajuta cumva ambasada romana?
Cunoasteti cumva un avocat bun? Fratele meu vrea sa obtina custodia copilului.
Multumesc mult si astept rapunsurile voastre.
narcisa spune:
Päpä si noi am facut tot HEXAVAC si Priorix.
Reactii n-au avut nici unul. In doua sapt. il fac pe cel pt. varicela. Am sa intreb si eu pe 3 Febr. daca se mai face Hexavac in De si ce si cum
.
Eu cred ca aici in grila de vaccinuri sint Hexavac si Priorix. ROR mie nu mi-e cunoscut in De.
Multumesc de raspunsuri fetelor, m-am mai luminat si eu
.
narcisa
Alina spune:
quote:
Originally posted by narcisa
Päpä si noi am facut tot HEXAVAC si Priorix.
Reactii n-au avut nici unul. In doua sapt. il fac pe cel pt. varicela. Am sa intreb si eu pe 3 Febr. daca se mai face Hexavac in De si ce si cum.
Eu cred ca aici in grila de vaccinuri sint Hexavac si Priorix. ROR mie nu mi-e cunoscut in De.
Multumesc de raspunsuri fetelor, m-am mai luminat si eu.
narcisa
Narcisa,
ROR-ul din Ro e aici Priorixul adica Rujeola=Masern,Oreion=Mumps,Rubeola=Röteln.
Alina
osna spune:
fetelor care ati fost
laptele ce-l cumparam la cutie trebuie fiert inainte de a-l bea.
intreb ca eu nu am prea baut pina acum dar mi-am propus sa beau mai mult lunile astea si ma intreb daca sa-l mai fierb ca el oricum e pasteurizat.
Alina spune:
quote:
Originally posted by osna
fetelor care ati fostlaptele ce-l cumparam la cutie trebuie fiert inainte de a-l bea.
intreb ca eu nu am prea baut pina acum dar mi-am propus sa beau mai mult lunile astea si ma intreb daca sa-l mai fierb ca el oricum e pasteurizat.
Osna,
Nu,nu trebuie fiert,e pasteurizat deja si in Germania nu se gaseste lapte "crud"(eventual pe la ferme
Nu am avut niciodata nici un fel de probleme.
Alina
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by osna
fetelor care ati fostlaptele ce-l cumparam la cutie trebuie fiert inainte de a-l bea.
Sarcina usoara siiii, laptele nu trebuie fiert, e pasteurizat.
Dar, incearca sa mananci ce iti place, cat mai variat fara prea multa sare (ca retina apa in organism) si nu uita zicala: Esti insarcinata nu bolnava!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!