Viata in Germania (30)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
DidiAlex spune:
Osna, Felicitarile noastre,
Sarcina usoara si BB sanatos!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/osna/osna.jpg)
osna spune:
multumesc fetelor.
saptamana asta merg la medic si atunci va dau mai multe amanunte.
va pup pe toate.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tinatache/tinatache.jpg)
tinatache spune:
Osna, felicitari!!! esti prima pe anul asta, ia sa vedem, cine urmeaza??
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
narcisa spune:
Ieri am fost cu Vivien la controlul de 2 ani si pediatrul mi-a spus ca relativ recent este platit de casele de asigurari vaccinul pt. varicela, varsat de vint. Desi am reactionat fara sa stau prea mult pe ginduri, dupa recomandarile si explicatiile pro ale pediatrului si le-am facut o programare la amandoi copiii, parca mai am o indoiala mica de tot.
Voi l-ati facut la ai vostri copii?
narcisa
Lauraa spune:
Osna,felicitari,sarcina usoara!
Narcisa,eu i-am facut fetei mele vaccinul anti-varicela, m-am grabit si io parca dar nu cred ca-mi pare asa de rau... Totusi recunosc ca nu m-am informat foarte temeinic, m-am luat si eu dupa recomandarea pediatrului,el a zis sa-l facem. Si ma impresionase si cazul unui bebe de la Krabbelgruppe care facuse si avusese saracu´ bubite si in gura, si pe putza, si intre bucutze,se chinuise de numa.. Si sora-mea a facut la 18 ani,vai de ea a fost,o sapt. n-a fost om...Si am zis sa o scutesc pe asta mica de asa necaz..
Mamica,te-ai hotarat cu "Rad-ul" pt. copil? AM vazut ala ce l-ai aratat de pe Ebay, a costat 15 euro, nici nu se poate vorbi de o "investitie" la suma asta..Stai pe margine trei zile cu tigarile si iaca iei un Laufrad :D
Mama de Lara Celine
narcisa spune:
Laura, mersic de raspuns, cred ca si eu le voi face la amandoi; daca Patrick ia de la gradi ceva o molipseste intotdeauna si pe Vivi si oricum cel tirziu in iarna va merge si ea.
Si eu am gindit tot in directia ta, dupa explicatiile medicului, daca pot sa le ameliorez durerea, de ce sa nu o fac? Dar neavind prea multe cunostinte in ce priveste vaccinurile, parca mai aveam o indoiala
, de aceea am vrut sa va intreb si pe voi.
toate cele bune
narcisa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tinatache/tinatache.jpg)
tinatache spune:
treaba asta cu vaccinurile e buna. Si noi ne gandim sa le facem la amandoi, dar nu tb sa fie perfect sanatosi? Ca eu nu-i mai prind fara muci la nas de cand merg la gradi/cresa.
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Camelia spune:
Osna, felicitari si sarcina usoara!
Narcisa, Teodora a facut vaccinul antivaricela iarna trecuta, cand a inceput sa mearga la Kinderbetreuung.Pediatra mi-a spus atunci sa mai astept ca ea e convinsa ca in curand vor incepe casele sa-l plateasca dar n-am mai asteptat si am preferat sa-l platesc (pentru ea, ca mie mi l-a platit casa ).Imi era teama ca ne imbolnavim amandoua, ca eu n-am facut boala asta.Asa ca ne-am vaccinat amandoua.Teodora a suportat vaccinul mult mai usor decat mine.Practic, n-a avut nici o reactie adversa.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
papadie spune:
Voi le-ati facut la copii ROR-ul? Ca pe mine ma bate pediatra la cap si chiar as vrea sa i-l fac dar dupa ce nasc Aaaa si mai am o pb Catrina a facut HEXAVAC la greu si acum a fost retras de pe piata Ai vostri au facut HEXAVAC? Si daca da ce-a zis pediatrul despre asta? Ce e de facut in continuare? (Despre retragerea Hexavac aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62621)