Regimul disociat (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

gusta, am trecut 70.5... e bine???

alina: bravo pentru rezistenta!

si eu, pentru placintuta, sa stiti ca imi insusesc criticile voastre!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

angy11 si mihaela.amalia: bun venit! sunteti deja in listuta, dar astept datele voastre, pentru a completa... Mult spor la dat jos!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Buna dimineata!!!Cred ca ar fi cazut sa imi dau datele sa pot fi trecuta in lista nu???Am 1,68m si 61 kg i as vrea sa ajung macar la 53kg si de ce nu la 50kg
Azi sunt la ziua de carne...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Allain si mama Lia, eu nu mai zic nimic (nu am dreptul, de vreme ce placintuta facuta de soacra-mea nu a suferit sa fie refuzata!)... Poate chiar tot nu ati pus la loc, dar oricum, nu e bine...
Mult spor in continuare!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Mihaela, mai bine mai tarziu decat niciodata... Am trecut informatiile primite de la tine!

Fetelor, am luat pe rand fiecare mesaj al vostru si am operat modificarile in listuta... Daca am gresit cu ceva, am uitat pe cineva, sau mai stiu eu ce prostii am facut, rog de pe acum a fi iertata (dar inca mai dorm!!!) si astept observatiile, pentru a putea rezolva problema in mod favorabil voua!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

salutare.
nu-mi prea functioneaza netul si abia daca pot intra. ieri am tinut-o cu fructe si legume . azi o sa incerc cu lactate . nu-mi place ........dar???
tot ieri am mai mancat un fibrobar pt ca nu citisem ce mi-a scis Tanti NUTI. si mi-am facut provizii de fibrobar . Dar la tin in frigider pina am verde la ele.

vroiam sa mai aflu ceva:
-1 kcal citi kj inseamna???

ca pe multe produse apare valoarea calorica numai in kj.

multumesc mult si spor la treaba
va pupic

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

salutare fetelor
am reusit si eu sa dau de voi!
in sfirsit
tin si eu regim
am inceput cu carne,3 zile, brina si lactateiar 3 zile si acum sunt la a 2 zi de legume si am facut un pilaf cu ciuperci si-l maninc toata ziua plus fructe si ceai de slabit....
e bine cum il tin .Am 75 si vreu sa ajung la65 ,cit o sa dureze?kg,vreau sa zic...
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cattalina spune:

am inceput cu lactate?ii rau tare? pot sa mai tin 2 zile de lactate si apoi sa continui cu legume-fructe?
la legume fructe o sa fie tragedie mare...ca nu-s intre preferatele mele
cate cure de 3-3-3 trebuie tinute?
ouale sunt permise?

cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

S-a miscat si la mine in sfirsit acul cintarului,acum arata -1kg dupa o saptamina de regim si 1 ora zilnic de fitnes .
Sa vedem ,margem mai departe.
Va doresc succese depline!
Eve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Intreb si eu ceva, sperand totodata sa nu primesc
Se poate tine de ex doua zile carne, 1 lactate, 2 fructe si legume, sau alte combinatii de genul asta???

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput