Regimul disociat (1)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mihaela se poate si nu conteaza ordinea ci doar sa nu mananci altceva in acea zi.

Eu dupa o saptamana in care am tinut regim pana sambata seara cand am macat ceva bun(nu spun ce sa nu ) duminica dimineata aveam minus 1kg jumate.
Saptamana trecuta am tinut luni lactate,marti carne,miercuri legume+fructe,joi lactate, vineri legume fructe iar sambata duminica normal.
Azi sunt la lactate.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

Ralnied multumesc ca ai schimbat dar rezultatul final ai sa il ai miercuri cand termin prima tura.

Nu mi-a raspuns nimeni daca pot incepe a doua tura cu legume tinand cont ca la prima am inceput cu carne.

Eu sunt in continuare la lactate si mai am si maine si gata ,pana data viitoare.

Am avut doar o noapte proasta si o zi si mai proasta ca am fetita bolnavioara.

Tanti Nuti sper ca merge bine cura.

Celelalte fete cum sta treaba.

Si sa va zic ca e prima cura la care nu trisez cu nimic.

Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Gusta sper sa se faca bine repede fetita ta.
Sanatate multa!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Buna fetele!

Ralnied, m-am hotarit sa incep si eu de azi regimul, o sa tin 2-2-2, ca nu-s in stare sa maninc 3 zile acelasi fel si o sa incep cu lactatele, sper ca e ok.
Datele mele sint: 1.65 si 68 kg, sper sa reusesc sa ajung la 58.

Acum ma duc sa pap un iaurt cu 0% grasime.

Succes tuturor!

Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna fetelor.
eu sambata si duminica nu am tinut deloc sau mai bine zis am trisat tare,tare.Sunt f suparata pe mine ca nu reusesc sa mi mentin dieta ca mereu cand vad ceva bun mi e pofta si culmea nu ma pot abtine.nu stiu cum sa fac.azi sunt la fructe si legume.Si azi ma batea gandul sa renunt la regim din mai multe motive.
Cel mai imp este ca am senzatia ca degeaba mananc disociat daca mananc mult.Eu trebuie sa fac ceva ca sa nu mai mananc mult.Si nu stiu ce.De ex acum am venit de la sala,mi e foame si am mancat 4 portocale si degeaba.Si pana diseara nu mai zic cred cat o sa mananc.
Gusta eu cred ca poti incepe cu orice nu are legatura.Si eu voi renunta la zilele de carne voi tine una sau maxim 2.Multa sanatate la fetita.
catalina da oua la lactate.cate ture crezi ca poti duce.
Eu probabil dupa vreo luna voi renunta ca nu prea sunt multumita de dieta si voi incerca altceva.
va pup si multa putere

Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ralnied,merci ca m-ai pus pe listuta,rezultate iti voi da dupa ce termin prima tura.
Miine trec la peste,astazi am avut fructe si mai inainte am mincat un grapefruit tare bun.
Alipiticot,poate incerci Montignac

Succes fetelor

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ralnied,mersi ca m-ai trecut in listutza.Eu la inceputul sapatamanii trecute,luni aveam 64,am tinut un fel de dieta pana vineri,cu cel putin 2l.apa+ceaiuri,cafea,suc de grape friut,paine integrala,prajita si cate un iaurt degresat,pana dupa-masa,cand veneam de la servici,apoi imi faceam o salata de cruditati,cu ton.de vineri am inceput regimul disociat cu lactate,in prezent am 62kg,1,60 inaltime,azi sunt la fructe legume,am macat o porocala la scoala,muuulta apa,apoi acasa am facut un l. de suc de portocale,eu am baut 2 pahare de 200 ml,am uitat azidimineata,inainte de cafea am baut un suc de grapefruit,acum ma duc sa ma culc.Daca mi-e foame am apa langa mine.
Maine intentionez sa mananc salata de rosii,castraveti,ardei,salata verde si suc de fructe.
poimaine mai vedem,poate ma inspir pe forum,vad ce am prin casa.
A,sa nu uit,sper sa dau jos vreo 8 kile,cel putin.
V-am pupat,spor la dieta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

buna fetelor.
ieri am avut ziua de fructe si legume si ma simt f. rau pt ca nu stiu de ce m-am balonat.Am o stare de voma ingrozitoare . Nu mai pot manca nimic. Am luat un MALOX pt stomac dar pt balonare ce sa iau. Azi voi incerca sa mananc lactate.

p.s; mai intreb odata :
o kcal citi kj. inseamna???

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

ieri am fost tare cumintica....si se vede la cintar....batea spre 59 (58,8)...se poate ca cele 60 de kg sa fi fost de la mincat ceva mai sarat in wk si probabil ca era si retentia de apa care s-a simtit la cintar...

asta e problema cind nu ai cintar electronic acasa....dar o sa imi cumpar. aveti idee cit costa unul???

sarutari la toate!!! si bafta la slabit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Buna dimineata fetelor!!!
Se vede (la cantar) ca sunteti fete "cuminti".Eu una am facut o obsesie din a ma cantari in fiecare dimineata, asa ca am ascuns bine cantarul si il scot doar o data pe saptamana...Apropo si eu sunt curioasa cat costa un cantar electronic...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput