Regimul disociat (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Buna dimineata!!
N-am mai trecut de mult pe aici ca am avut mult de lucru si am mai avut si de invatat ca ieri am avut examen.
Ieri am fost la zi de carne si azi tot la carne sunt.Ieri am mancat un pateu, 6 feliute de sunca presata , un copan si o aripa de pui facute la cuptor si am dat-o putin in bara cu un baton de cereale fitness( dar care are numai 87kcal pe baton).
Azi sper sa nu o mai dau in bara cu ceva.
Maine ma cantaresc si trec la tura 2 cu lactate.
Tomecica uite ce scrie pe batonul pe care l-am mancat ieri referior la kj cat este in kcal: 366kj/87kcal.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Cantarele electronice eu stiu ca sunt de la 1 milion de lei la 3-4 milioane alea mai sofisticate.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Vreau sa ma inscriu si eu....ca m-am apucat de ieri si vreau sa fie asa mai oficial... pana nu-mi pierd rabdarea...
Am 75 de kilograme si vreau sa ajung taare subtirica ...sa vedem cand .
Eu am auzit ca la ziua de legume poti manaca si cartofi fierti...mananca cineva?
In cat timp ati slabit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Despre cantare electronice, eu am unul marca Tefal luat de la Media Galaxy (au preturi super la ele ) si am dat 1,5 mil de lei vechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Mihaela Amalia, dar la 1,68 - 50kg nu e cam putin???

Te intreb ca si eu am 1,68, am osatura mica...si la 52 kg (acum 100 de ani) aratam cam slaba.....

Tinta mea e 55-56kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Eu mananc cartofi fierti sau copti in ziua de legume-fructe.

Fetelor voi cum va potoliti pofta de dulce?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

dragele mele,

astazi mi s-a intamplat ceva groaznic: colega mea care a nascut exact acum 2 luni a trecut pe la birou si am avut un soc: era la fel de slaba ca inainte sa ramana gravida !!!! Iar eu care am nascut acum 1 an si 2 luni inca ma mai lupt cu vreo 10 kg si doi colacei hidosi de burtica.
Prin urmare: va rog sa ma primiti in gasca voastra. Am 29 ani, 1.69 si 63 kg. Tinta mea este 50 - 52 kg - greutate la care am aratat intotdeauna excelent.

De maine ma pun pe treaba si incep cu carne.

Tineti-mi pumnii.
Va pup si bafta la slabit

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

Gata! Faceti loc, ca am venit

Disociat pe zile (ca pe asta l-am mai testat si la mine merge), adica 1 zi lactate, 1 zi legume, 1 zi orez, 1 zi carne, si (ar trebui) 1 zi fructe, dar nu pot, asa ca am inlocuit-o cu legume/lactate.
In week-end am "program de voie", dar fara excese (un fel de "melange" al zilelor de dieta, plus ceea ce nu mananc in cele 5 zile : ou, banana, cartofi, etc.)
Apa plata cat cuprinde...exclus (vorbesc de we) sosuri, prajeli, berici , dulciuri, paine, fainoase, rontaieli, alea,alea..

Am inceput de ieri cu lactate, azi sunt la legume

Spor la slabit !

Amalia si Vladi (5 ani si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Tanti Nuti
"Buna fetele,
Mai am doua zile de carnesi termin a doua tura. Trebuie sa recunosc ca a fost greu, da sper sa merite.
Intrebare , pentru fetele care au mai tinut dieta asta,vad ca la a doua tura am stagnat , desi am respectat regimul cu strictete,ce se intampla? Ca m-a cam demoralizat oleaca...:((
Vi s-a intamplat si voua?
Astept raspuns si pupa mama fetele cuminti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tanti Nuti,in orice dieta stagnezi la un moment dat,asta este piatra de hotar cum se spune,grasimi mai vechi acumulate.
Eu am mincat astazi peste si a fost OK.Miine si poimiine am sa maninc disociat pe mese

Succes in continuare

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput