Regimul disociat (1)
Raspunsuri - Pagina 11
giulia71 spune:
Tanti Nuti:
"Ce fac fetele mele? Cuminti? Asa si asa, mhh???
Ralnied , nu te cearta mama ca prima data nu se pune, da' sa nu se mai repete![]()
Baicualina, tine-o tot asa!
Tomecica mama, adio fibrobar (pana ajungi la greutatea dorita).
Bun venit la fetele noi!
Eu, ma chinui mama, da'nu ma las. Sunt la lactate si maine e ultima zi. Tare greu cu branza asta. Plus ca mi-a mai cumparat si fata niste lapte d'ala cu 0% grasime, zici ca e zer! Nu-mi place la gust! Da' n-am ce face, si mi-a luat fetelor un bax de 6 cutii
.
Fata e cu Monignac ala si cica n-are voie decat zer d'asta. In fine, ce sa mai zic, beau si d'asta, te mai uiti cand e gratis...
Poimaine trec la carne si abia astept, caci cred ca o sa bag mult peste fript cu lamaie.
Va pupa mama pa toate si jos cu "sunculitele"""
anky spune:
Angy,faci si ceva sport,adevarul e ca fara sport nu merge.
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
angy11 spune:
Cu sportul nu ma omor,sunt taare lenesa,dar adevarul e ca nici timp fizic sa merg la sala nu am.Insa am un aparat de masaj cu electrostimulatori care mi-l mai pun in timp ce trebaluiesc prin casa.Rezultate da ala,ca l-am mai folosit acum trei ani asa la modul serios si e ok.
mihaela amalia spune:
, ma primiti si pe mine???
Am incercat in fel si chip sa slabesc, sa ajung macar la greutatea care o aveam inainte de a naste, dar cu rezultate care lasa de dorit...asa ca mi-am luat inima in dinti si de maine (mi-am facut deja provizii
) trec la "atac"...
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
anky spune:
Buna Mihaela,bun venit in clubul nostru.Spor la slabit!
diana2004 spune:
Fetelor ,ma intorc la 111, ca disociat pe mese vad ca nu mai tine ,nu se misca acul de loc .Asa ca miine incep cu carne ,nu-mi place dar asta am prin frigider .
Recunosc ,am mincat o felie ce chec azi si una ieri ,dar am fost la soacra si nu era frumos sa nu gust ,mai ales ca are impresia ca nu maninc mai nimic (mititica de mine !).
ralnied1 spune:
Nu v-am uitat. V-am citit pe fuga. Promit ca maine recuperez. Sunt contra cronometru... Va pupic!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
allain spune:
Buna fetelor,puteti sa ma bateti,ca chiar o merit!Dupa aproape 2 saptamini de cind tin disociat,timp in care am ajuns de la 64kg la 60,5 m-a pus necuratul si am zis sa tin si eu o dieta mai echilibrata cum ar fi ww.Si cum sunt eu ca daca mi se da un deget iau toata mina,azi am calcat in stachini rau de tot,cu 2 ciocolate si un sandvici cu brinza,si unde mai pui la ce ora,12 noaptea(ca de.... azi am baut cafea mai multicica).Asa ca de miine,adica de azi,sunt din nou cu lapticul,brinzica si iaurtelul.Vai ce ma fac ,ca-mi vine sa-mi trag palme singura.Va urez succes la toate si sa nu faceti ca-am facut eu,cred ca am pus la loc in seara asta tot ce m-am chinuit sa dau jos in 2 saptamini.Va pup si numai bine!
mama lia spune:

eu de la 58,4 cit am avut saptamina viitoare, am ajuns iar la 60!!!

recunosc ca in wk nu am tinut nici o cura din varii motive.....dar chiar sa pun totul la loc....
so, azi o iau de la capat......
curaj gaina, ca te tai!!!!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by anky
Ok,am 1,66 si 68kg.Vreau sa ajung la 58kg,as fi tare multumita cu 58 de kg.
Anca, te-am scris la listuta! Mult spor in continuare!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!