F.I.V. - cap.55
Raspunsuri - Pagina 12
Tabitha spune:
kla: FELICITARIIIIIIIIIIIIIIII! Bravo tie. Ai vazut ca e bine? Ne bucuram enorm pentru reusita ta. Acum stai cuminte, nu-i da emotii prea mari lu ala micu.... Te pup dulce si sa ai o sarcina usoara. Imi imaginez cat de fericita esti, si noi pe langa tine. Bravo ! 

Uite asa vesti sa auzim toata ziua. Cine-i urmatoarea????
Kariris spune:
FELICITARI KLA!!!! sa fii sanatoasa, ai grija de tine si cum a spus si Tabi, nu te stresa prea tare acum, nu te agita sa nu-l zapacesti pe pui! SARCINA USOARA!!!! DOAMNE CE MA BUCUR!!!
luli spune:
KLA - e minunata vestea ta, mi-au dat lacrimile de bucurie.
Behind every love is a great story
Luli
alinuk spune:
doamne dumnezeule ce ma bucur....
KLA....am stat cu sufletul la gura....cand deschideam calc, in ultimele zile primul lucru pe care-l faceam era sa verific forumul...sa vad ce ti s-a mai intamplat. Cam de la agonie la extaz -asa am simtit.
FELICITARI!!! bucurati-va si nu va refuzati nimic, asa incat bebicul sa fie protejat si in siguranta.
parca am reusit eu o mare victorie, asa de tare ma bucur!
Dumnezeu sa va calauzeasca pasii!!
andicu spune:
Doamne, Kla, ce ma bucur!!! 

FELICITARI! la fiecare reusita FIV imi sare inima de bucurie!! sa Dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! ai grija de tine acum, lasa emotiile si stresul si sa ne tii la curent!

Fetelor, eu mai am un pic si termin analizele de FIV. Azi am primit rezultatele la Chlamydia - secretie = negative, mai astept la IgA si rezultatele la hormonalele din ziua 3. Stie cineva sa interpreteze ?
-Estradiol 178.1
-FSH 9.19
-LH 10.56
-Prolactina 455.7 (limite 127-637)
-T3 1.61
-T4 91.06
-TSH 1.31
Din ce am vazut eu la limite, cred ca ma incadrez la toate, dar poate stiti voi mai bine, daca vreuna e prea mare sau prea mica. Azi am facut si restul de sange, cu HIV si hepatite, saracul meu Iubi- la secretie uretra si Ureaplasma,Micoplasma, Chlamydie-secretie..
, a plecat de-acolo cracanat, dar asta e! trebuie s-o facem si pe-asta! marti, pe 24 venim la Buc. la Medsana ptr spermograma.
Gata, v-am dat raportul! Multi
ptr fetele mele dragi!
Andreea.Pozele mele
Monica-Elena spune:
BRAVO KLA. Daca liniuta doi se vede atunci este sarcina. Ai grija si la emotiile puternice.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
alinuk spune:
Fetele m-am hotarat sa decretez:
S-A DESCHIS SEZONUL ...de reushite!
Asteptam cu mare drag si alte succese.
inca o data felicitari Claudiei, sotzului ei si micutzului (sau micutzei)...sau micutzilor!
apropos...ce faci KLA in caz ca s-au prins doi sau mai multi???
Moniland spune:
Kla FELICITARI MAMICO!!! Ai grija de voi.
Andicu Bravo si tie. Valorile de referinta specificate pe buletinul de analiza pot sa difere de la un laborator la altul. Daca la tine pe hartiuta te incadrezi in acele valori, inseamna ca totul e OK.
Asteptam si celelalte vesti bune despre rezultate, inclusiv spermograma. (la mine, de fapt la sotul meu asta e problema).

Monica