F.I.V. - cap.55

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Claudia, imi era frica sa ma uit sa vad rezultatul, dar acum sa stii ca plang de fericire pt. tine.Ti-am zis ca o sa fie bine.Eram sigura. O meritai.Acum ma faci si pe mine sa fiu mai optimista.
Te puuuuuuuuuuuuuuup si ai grija de tine si de ala mic.
Abia astept sa vin acasa sa vorbim la tel.
FELICITARI, MAMICO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Kla FELICITARI!

Andicu ma bucur ca sunt ok analizele. Vezi ca totul e bine, si iti faceai atatea griji la un moment dat.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Kla78 FELICITARI pentru liniuta numarul 2!
Sa va ajute Dumnezeu sa fiti sanatosi amandoi si sa va vedeti cu bine peste 9 luni!

Trebuie doar sa crezi!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

nu am cuvinte sa va multumesc.....sunteti minunate toate si simt cu adevarat ca sunteti aproape de mine...inca o data mii de multumiri.....am sunat la dr meu si mi-a facut programare la eco pe 9 februarie....pana atunci sa iau in continuare progesteron.....sa dea d-zeu sa fie bine....

ALINIK daca s-au prins 2 sau 3 m-as bucura si mai tare....adica m-as bucura de doua sau de trei ori mai mult decat acum...eu oricum imi doresc mai mult de 1 bebe.....cel putin 3 as vrea....iar daca vin toti o data fara probleme m-ar scuti pe viitor de alte tratamente si lupta multa.....

aseara stateam in pat si ma gandeam oare cand voi plange si eu de bucurie ca sunt gravida....si azi dimineata dupa ce am facut testul ma frecam la ochi gandindu-ma ca visez.....si acum testul e pe noptiera si mai uit din 10 in 10 min la el sa nu cumva sa dispara linutele ....suna ciudat....stiu.....dar am trecut prin prea multe sa pot avea un bebe si eram spre sfarsitul puterilor....

va pup pe toate si ma rog pt. voi sa reusiti cat mai repede...

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

KLA FELICITARIIIIIII!!!!!!!!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

KLA, felicitari!

Andicu, valorile sunt bune, bafta si la celelate sa iasa bine ca sa intri in FIV cat mai repede! Apoi sa vii sa ne dai si tu vestea ca esti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina T spune:

KlaFelicitari!!!!! Ma bucur pt. tine si iti tin pumnii sa fii sanatoasa si sa fie totul bine pana la sfarsit!

Tabitha:
Cred ca am facut o greseala de "typing" am facut 150 gonal si 450 repronex in ultimele zile. la ultima eco nu am avut mai multi foliculi insa... doar 4. ne-am decis sa mergem mai departe desi stim ca sansele sunt infime. chestia e ca ne-au spis ca se pare ca e un trend la mine si ca nu exista motive sa cred ca la o noua incercare voi avea mai multi :( asa ca...
Dodo:
Tot la McGill fac si tot cu Dr. Tan dar cel putin ciclul asta nu l-am vazut de loc la fata.
Nu zic ca nu sunt profesionisti insa mi-a lipsit mult "the human touch" ca sa zic asa si, daca va fi nevoie, nu cred ca o alta incercare o voi mai face tot aici. cum m-am mai interesat aici si de alte clinici (private ) si nu mi-a placut nici acolo, ma gandesc serios la Mednewlife, in tara. Dr. Holzer de la McGill (nu stiu daca il stii), mi-a zis ca il cunoaste pr Dr. Rhon El ...
In fine: maine am colectarea, probabil duminica sau luni ET si ... vom vedea.
Bafta tuturor si multumesc pt. sfaturi si sustinere.

Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

FELICITARI!AI VAZUT CA SE POATE!AI GRIJA DE BB(I);SA NU TE STRESEZI!MA BUCUR ENORM! Sarcina usoara!

Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Nu am mai scris de foarte mult timp pe forum, dar asta nu inseamna ca nu v-am urmarit din umbra...mi s-a strans inima la nereusite dar astazi vazand mesajul lui Kla m-am bucurat foarte tare. Felicitari Kla, ai grija de tine si de samburel!

As vrea sa va mai spun sa aveti mare grija atunci cand va faceti bugetul pentru FIV. Eu am intrat in linie dreapta cu procedura si am constatat ca deja am depasit 3,600 Euro, adica 1,900 procedura in sine + 600 analizele +1,100 medicatia. Medicatia ( Gonal F, menogon, Diphereline )mi se pare foarte scumpa, dar astea sunt preturile din farmaciile din Bucuresti.

Aveti grija de voi si sa aveti numai reusite anul acesta.

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

KLA Felicitari! Sarcina usoara in continuare si bb sanatos!

Cami

Mergi la inceput