F.I.V. - cap.55

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Kla, FELICITARI! Ma bucur tare mult pentru tine. Ai grija de tine si de puiutii mici. FELICITARI!
Pis, unde faci FIU-ul? Iti tin pumnii sa o urmezi pe Kla repejor, repejor.
Andicu, ma bucur sa aud ca totul este ok la analize. Eu am facut analizele din secretie iar maine urmeaza si cele din sange inclusiv hormonalele din ziua 3 de CM. Sper sa fie bine si sa intru si eu cat de curand in linie dreapta. Sa vad cand il duc pe sot la analize.
Ma bucur ca a inceput anul cu o veste buna de la KLa. Sunt sigura ca vor urma si celeleltae fete tot cu 2 liniute si cine stie poate cu odata.
Va pup dulce pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

MRL fac FIV-ul la Medsana, dr.Protopopescu. Acum de dimineata am mai "donat" ceva sange pentru estradiol. Dr. mi-a spus ca acum pe parcursul stimularii am sa-l mai fac de vreo 2 ori.

Sa aveti o zi de la excelent in sus.

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor, am venit si eu de la munte si ce veste minunata vad aici pe forum . KLA, mute multe felicitari , sarcina usoara si bebic,i sanatos iti doresc.Cit de mult ma bucur sa mai aud si o veste buna , ma imbarbateaza si mai mult sa o iau de la capat. Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Moni,Avalon, Crinuta,si restul fetelor, va multumesc de ajutor si lamurire! Ma simt mai bine acum, ca hormonalele au iesit bine. Astept si eu vesti de la secretie si de la alea de sange.

Pis, multa bafta cu tratamentul si sa te vedem ! te rog frumos, daca ai timp,tine-ne si pe noi la curent, pe mine ma intereseaza in mod special ptr ca si eu voi face FIV tot cu dna dr Protopopescu, cel mai probabil martie-inceputul lui aprilie (depinde de cum imi ies analizele si daca are loc sa ma bage si pe mine in lotul din martie).

Meda, bine-ai venit de la munte! sper ca te-ai distrat bine!
MRL, succes si tie la analize! sper sa-ti iasa bine toate! eu l-am dus pe sot, saracul, tare chinuit a fost ieri, dar i-a trecut! marti mergem la Medsana pentru spermograma(la cum a fost la alea de secretie, spermograma o sa-i faca placere ), si gata! ramane pe 13 februarie sa ne zica dna dr ce facem mai departe.

Va urez o zi buna si un inceput de week-end super!!!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Doina cum a mers cu punctia? Cate ovocite ti s-au recoltat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

KLA, iubita, felicitari!

Iti doresc saia o sarcina usoara si sa ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragelor,

atat de mult ma bucur ptr reusita si cand aud de o reusita de nu pot descrie in cuvinte !

de azi am inceput sa iau dostinex .sa vedem ce fac cu prolactina aia !:(

nu vrea nimeni sa faca cu mine un schimb de programare la dna denisa protopopescu ? eu am la inceputul lui februarie si as vrea mai pe la sfarsitul lui februarie ... mm? plspls psl
danita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pis ce mai faci? Ai inceput deja tratamentul pentru FIV? Iti doresc succes si sa reusesti!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina T spune:

Buna Moniland si fetelor :
2 ovocite mature, 4 imature pe care embriologul o sa incearce sa le aduca la maturitate pt. a le fecunda maine. Restul de 3 erau deja degradate ...
Dupa cum se vede cifrele nu iarta ... Dupa mine nici cele 2 asa-zise mature nu aratau prea bine
va mai dau vesti...
Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Oh, Doina stii si tu ca de unul singur e nevoie. Sa vedem cu evolueza...
Iti tin pumnii.

Monica

Mergi la inceput