F.I.V. - cap.55

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Kla esti cam pesimista!!! Nu ai voie!!! Viata nu se opreste aici. Gandeste pozitiv!!! Aduna-ti curajul, fa testul si da-i sotului vestea buna de tatic.
Iti tin pumnii.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Dodo sper sa te programeze cat mai repede la laparoscopie si sa scapi cat mai repede de probleme. Vrei sa faci FIV din nou apoi?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Lachi - draga mea, am sters mesajul anterior pentru ca am zis ca poate nu mai tin eu minte si am mai verificat inca o data la dosarul cel gros. Dar... si eu ma referam la acelasi lucru. Eu nu am facut estradiolul in timplul stimularii cu menogon si nici inainte de punctie si ET. Poate s-au mai modificat procedurile intre timp sau difera de la medic la medic? Mi-am notat sa-l intreb pe Ancar, pentru orice eventualitate. Ultimul estradiol (in afara de cele de dupa ET necesare sarcinii) l-am facut inainte de a incepe stimularea.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Moniland cum si eu sunt cam uituca si am vazut ca i-ai zis la KLA ca e pesimista ,as vrea sa-ti mai zic in legatura cu ce am vorbit pe PM ca DA atitudinea conteaza dar nu 100%.Si eu si Lachi am fost optimiste si am fost sigure ca vom reusi DAR nu a fost sa fie.Nu vreau sa te dezamagesc dar NUMAI DUMNEZEU DECIDE!
Nu faptul ca noi Dorim e suficient!
Sa dea Dumnezeu ca la tine OPTIMISMUL tau sa fie cheia spre o MARE reusita!
Fetele mult succes tuturor si multi !

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Kla, am reciti mesajele tale din urma si vreau sa iti spun ca sunt alaturi de tine si ca te inteleg 100%! Am trecut si eu prin aceleasi stari ca si tine, aveam testul de urina si ma uitam la el si imi era frica sa-l fac, stiam ca o sa iasa negativ dar pina la urma tot l-am facut.

Dar sa stii ca testul asta nu are valoare ca nu prea are cum iasa pozitiv asa de devreme. Trebuie sa-ti faci testul de singe.

Si te inteleg perfect ca nu vrei sa fi singura cind faci testul. Eu am fost singura pe toata perioada celor 2 incercari ale mele de fiv si nu doresc nimanui sa treaca prin asa o incercare.

Dar vreau sa te rog sa nu disperi, fa testul de singe. Uite, toate fetele sunt linga tine, asa cum stiu ca au fost linga mine si a contat foarte mult. Iti doresc sa-ti vezi visul cu ochii cit de repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Kla - sunt intru totul de acord cu danutza_c.
Te rog si eu sa astepti pana la testul de sange - eu am facut testul de urina cu 2 zile inainte de testul de sange si mi-a iesit a doua liniuta foarte pala.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Lachi, tu termini masteratul la 36 ani ...daca eu am inceput facultatea acum la 35 crezi ca sunt suficient de nebuna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Motzunico nu esti nebuna deloc...niciodata nu e prea tarziu; dar iti va fi mai greu, atata tot. Eu iti doresc sa te tii de ea si sa o termini fara probleme.
Eu la varsta cand oamenii normali fac facultatea am preferat sa ma distrez, aveam si un serviciu frumos: lucram cu copii, eram educatoare la o gradi super si pur si simplu nu am avut chef de invatat la vremea aceea. Ei, la 30 de ani cand l-am cunoscut pe al meu sot si m-am prins eu ca viata mea va lua alta intorsatura, am schimbat si eu macazul si am zis: e timpul sa ma ocup putin de viitorul meu profesional, sa fac o facultate, etc. Si chiar atunci a fost momentul: am avut si chef de studiu, putere de concentrare, randament.. si rezultatele au fost foarte bune!
Iar acum per total la varsta mea am realizat cam tot ce mi-am propus, doar ca intr-o ordine mai atipica!

Kla ma rog pentru tine sa iasa bine testul! Cat mai ai pana la testul de sange?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Of.... Doamne Kla ce cunoscuta imi e teama de a face testul de sarcina. Si eu am stat 2 sapt cu testul pe noptiera si nu am avut curajul sa il fac. In ziua 14 cand am mers dimineata sa fac testul de sange cu o jumatate de ora inainte sa primesc telefonul dnei dr ca sunt insarcinat am facut testul la insistentele sorei mele dar l-am facut cu ochii inchisi si nu aveam puterea sa ma uit la el. In final dupa insistentele sorei mele care astepta in telefon am deschis ochii si am vazut a doua liniuta pala de tot. Dar aveam ochii in lacrimi si tremuram toata si ma intrebam daca este acea liniuta acolo ptr ca imi doresc eu sa fie acolo sau chiar este in realitate. Inima imi batea asa de tare si imi venea sa sar in sus de fericire, sa plang sa rad nici eu nu stiam ce stare am. Nu mai faceam diferenta. Am sunat la Anemona(prietena mea draga care mi-a fost alaturi mereu) si i-am spus, iar ea mi-a zis ca sunt sigur insarcinata.Nu o sa uit niciodata tipatul ei de fericire si cum plangeam eu. Am privit testul ala pe toate partile in lumina, afara sa ma conving, iar cand a sunat telefonul si am auzit vocea dnei dr tremuram ca varga imi era frica sa nu lesin.
Eu zic ca daca a doua pata a fost maronie sar putea sa fie de la implantare.Eu nu am avut nici un fel de sangerare pe tot parcursul sarcinii asa ca nu stiu cum este cu sangerarea de implantare dar am citit ca exista aceasta sangerare de implantare si multe fete au avut. Cu testul de urina desi eu aveam o valore f mare a BHCG-ului ptr ca se prinsesera doi embrioni liniuta a doua se vedea f vag asa ca nu il face mai devreme ca nu e concludent.
Hai curaj fata frumoasa viata e o jungla in care noi trebuie sa iesim invingatori.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

fettelorrrrrrrrrrrrr testul de urina are 2 liniuteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nu-mi vine sa cred...nu stiu ce sa fac ....a 2 a liniuta e mai pala decat linia de control dar din cate am citit pe tes nu are importanta intensitatea......si azi am exact 2 saptamani de la transfer.....imi vine sa rad ...sa plang...sa striggggggggggggggggggg paote e prea devreme sa fie definita bine si linia de rezultat...nici nu stiu ce sa va scriu ....stiti si voi cum e ......va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine....sunteti singurele ce ma inteleg ...va pup dulce pe toate

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput