F.I.V. - cap.55

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Lachi - tinem pumnii, chiar daca... in ajun! ce vrei? asa fac studentii
Cat despre monitorizare, poate ti-a facut tie dar mie nu. Eu mi-aduc aminte foarte bine ca veneam dimineata cu trenul si ma opream apoi direct la Pantelimon, facea echo si eventual injectiile, dupa care repejor la gara sa prind trenul sa ajung inapoi la servici. Sigur nu am facut dozari in timpul sarcinii. Cat despre pregnyl - l-am facut acasa (a venit o asistenta) dupa care am venit la Bucuresti direct pentru punctie. Nu stiu de ce ai facut analizele astea, mie Ancar mi-a spus ca in fct de cum raspund la tratament (endometru, foliculi) poate sa-mi mareasca doza sau sa o micsoreze. Dovada ca pana la prima echo am facut 3 fiole/zi si apoi cate 4 fiole/zi. Urmatoarele analize de sange le-am facut la 14 zile de la ET. Poate intre timp s-au mai schimbat lucrurile?!?!?!
Kla - sa nu cedezi - poate fi de la implantare.
Doina - fii tare suntem alaturi de tine

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Doina T: cat Gonal faci acum? 150 sau 1500 UI pe zi? Mie 1500 UI mi se pare cam mult, totusi. Ai vazut ca e mai bine acum? O sa vezi ca se va termina cu bine. Dau o unei fete mai optimiste acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo23 spune:

Buna, fetelor!
Cred ca anul asta nu v-am salutat. Va urez sa aveti parte de tot ce va doriti, sa fiti sanatoase si fericite!
Eu nu am noutati...astept laparoscopia. Inca astept sa ma sune de la spital sa-mi spuna cand o fac. Azi-maine se implinesc doua luni de cand tot astept. Eh...Canada!
Multa bafta fetelor care asteapta rezultatele si celor aflate in pregatiri.
Doina T, unde faci FIV-ul, tot la McGill si tot cu dr. Tan?

Dodo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Luli suntem amandoua mari figuri! discutam despre lucruri total diferite: eu vorbesc de estradiol in timplul stimularii cu menogon, inainte de punctie si ET iar tu vorbesti de monitorizare hormonala in timpul sarcinii! Pai ce, la mine a fost cazul de sarcina, ca sa-mi dau cu parerea de analize hormonale in timpul sarcinii? Nu mamica, in timpul tratamentului ma refeream eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Multumesc, Crinuta! Anul trecut in vara eram dupa semestrul II, acum termin masteratul care a tinut 3 semestre. Cu scoala daca esti suficient de nebun nu termini niciodata! Dar eu ma opresc aici... desi m-ar bate gandul de-un doctorat...dar al meu sot nici nu vrea sa auda! Pai de cand suntem impreuna eu sunt tot in scoli si s-a cam saturat si el; adevarul e ca el m-a pus sa fac facultatea, eu am prins gustul si nu ma mai opresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Claudia, TU ESTI O LUPTATOARE, NU POTI SA DAI INAPOI.NU RENUNTA LA TRATAMENT, SI ROAGA-TE LA D-zeu.tREBUIE SA REUSESTI.
TE PUP DULCE DE TOT SI TE ASTEPT CU VESTEA CEA MARE.
Multa bafta pt. toate.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

kla: ce ne mai spui? Asteptam cu nerabdare vesti despre tine si ne rugam in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, trec in fuga doar sa va salut si sa o intreb pe Kla :

Ce faci? ai facut testul? cum te simti? si stai linistita, ca o sa fie bine! indiferent de rezultat, o sa fie bine! noi suntem alaturi de tine!

toate fetele ca tre' sa plec. Am avut o zi de la servici!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

sunt aici fetelor....nu am avut puterea sa fac testul.....nu am curaj....de 6 ani si ceva de cand tot fac tratamente in fiecare luna imi faceam teste imediat dupa presupusa ovulatie.....staim ca ies negative dar nu puteam sa ma abtin ..eram dependenta de ele...iar acum m-a apucat frica sa fac...mai ales ca sotul vine acasa numai sambata si nu vreau sa fiu singura daca iasa negativ....ieri am avut acea picatura roz.....si nimic pana azi ...cand culmea tot o picatura dar maroniu.....azi noapte m-a durut burta...sanii nu mai dor asa tare ca inainte....sper ca maine dimineata sa am puterea sa-mi fac macar un test de urina....dorm cu testul pe noptiera si cand ma trezesc il vad...dar n-am curaj....asta e ....

va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine ,va pup pe toate

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi pentru tine
Andicu si eu am avut o zi la fel de la lucru.
Kla fa un test de sange, nu de urina. Iti tin pumnii!

poze

Mergi la inceput