F.I.V. - cap.55

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Danutza, multumesc mult pt toate informatiile! Te rog mult sa nu uiti si de pm-ul promis (cel cu a 2-a jumatate de intrebare)... Cat despre nr. de tel. de la cabinetul dr.Cocei, acesta este: 021.223.19.06.KLA, fetele au dreptate, pana la testul de sange nu este nimic sigur... nu dispera, te rog eu! Suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut gagici ,
azi am repetat prolactina si dupa 2 luni de tinctura de coada soricelului a mai scazut putin putin si a ajuns la 33 ( max este 29) deci daca continui ... in inca 2 luni ajung la 29;) .
kla think pink ! suntem alaturi de tine !
pa pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Luli eu cred ca tu nu mai tii minte. La Medsana se fac dozari hormonale si in timpul stimularii ovariene. Nu doar ecografiile de rigoare; eu in timpul stimularii cu menogon am facut cel putin de trei ori estradiolul iar in ziua cu pregnylul am facut si progesteronul. In afara de analizele dinainte de inceperea procedurii fiv (ziua 3, 14, 21) s-au facut si pe timpul stimularii; cand faceam ecografii la o zi diferenta, inainte sau dupa faceam si estradiolul.
Luli, eu m-am pus cu burta pe carte ca am intrat in sesiune, am 3 examene si dupa aceea lucrarea de dizertatie. De aceea nu prea intru ca incerc sa ingras si eu porcul acum in ajun!
Moniland, scuza-ma ca am uitat... tu unde ai facut fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Lachione eu am facut FIV-ul (daca se poate numi asa) la Cluj. La fel ca si Crinuta dar cu alt doctor. Mie mi s-a facut estradiolul, pe cand ei nu. Eu am folosit puregon, iar ea gonal. Deci fiecare medic cu tratamentul si stilul lui, chiar daca la aceeasi clinica.

Danita esti pe drumul cel bun.

Kla ai grija, nu fa prostii!

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Avalon, iti multumesc pentru numarul de telefon. Nu am uitat sa-ti dau pm dar aiz sunt cam ocupata la servici si nu stiu daca apuc, dar maine sigur iti scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Danutza, multumesc din suflet! Eu voi face FIV la toamna, dar vreau sa ma pregatesc cum trebuie, sa nu am surprize atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina T spune:

Buna Fetelor. Si MULTUMESC tuturor pt. sfaturi si incurajari. Mersi Iliuta pt. informatii. Si succes.
Intre timp la a 3-a eco au mai aparut vreo 4 foliciri insa sunt f. mici si nu cred ca o sa ii mai ajunga din urma pe ceilalti. Mi-au scumbat tratamentul si de ieri fac 1500 UI de gonal si 4500 de repronex... o sa continui tratamentul si maine ma duc din nou la eco. In pricipiu punctia ar trebui sa fie vineri. Intr-adevar dupa momentele de maxima dezamagire si disperare de sambata acum mai simt ceva mai bine ... si asta datorita voua ! Cred ca vom merge pana la capat - ma gandesc ca intre 5 ovocite (data strecuta) din care au iesit 3 embrioni de calitate buna si 4 sau 5 acum nu e mare diferenta ... doar speram sa am mai multi data asta si pt congelat ... dar vom vedea.
Daca nici acum nu iese ma bate gandul ca urmatoarea incercare sa o fac in tara... asa ca cine stie poate ne trezim prin acelasi lot ... Dar mai bine nu ! Sa dea dumnezeu ca ca toate sa reusim cat mai repede !
Numai bine tuturor.
Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Doina fi optimista ca asa-i frumos. De ce te gandesti la data viitoare cand poate sa fie de data asta ceva frumos, chiar si cu cateva ovocite?!

Si cand te gandesti ca unele dintre noi luam in calcul varianta sa mergem afara sa facem FIV-ul....

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi iti doresc bafta la examene! Stiu ca si anul trecut prin vara aveai ceva examene, am crezut ca ai terminat atunci cu scoala.
Doinat T fii optimista, nu ai voie sa fii altfel. Iti doresc succes!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nejla spune:

Danita,te rog spune-mi si mie ce tratament urmezi pentru hiperprolactinemie,eu am urmat un tratament cu dostinex 2 luni,mi-a scazut dar dupa ce am intrerupt dupa citeva luni mi-a crescut din nou,acum vreau sa fac un tratament naturist.
Sa auzim numai de bine,NEJLA.

Mergi la inceput