F.I.V. - cap.55

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Andicu de abia astept sa-mi trimiti.
Luli nu mi s-a facut nici una din analizele hormonale pe care le enumeri tu. Doar ce am scris mai sus (estradiol, prolactina, FSH si LH in ziua 3). Alte ecografii nu mi s-au facut in afara de cele din timpul tratamentului. Eu am facut FIV la Cluj, probabil ca nu s-a facut estradiolul in timpul monitorizarii pentru ca nu aveam hiperstimulare. Tu ai facut si aceste analize de care spui pentru FIV?
Si eu asa pateam, cand intram la dr. uitam tot ce vroiam sa-l intreb. Aveam lista, dar imi era jena sa ma uit pe ea.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Crinuta, Moni, v-am trimis .
Cat despre listuta ptr doctor, cred ca asa o sa fac si eu de-acum incolo.

Mai fetelor, eu ma ingrijorez de-adreptul ; tot cresc in greutate si nu pot sa spun deloc ca mananc mult! de fumat-nu fumez, beau alcool in limite normale,dulciuri nu mananc ca nu-mi plac...nu stiu ce d-zeu ca in loc sa slabesc, tot pun pe mine! am descoperit ca ce am primit de la mama cadou acum 2 luni, care erau cu un nr mai mare decat de obicei, nu-mi mai vin nici alea. Azi si ieri am dat cadou toate costumele mele si fluiera vantul prin rafturi ! cred ca trec la infometare !
Tot ma gandesc ca am inceput sa ma ingras dupa laparo ptr extrauterina din iulie, si de atunci, cu toate tincturile si picaturile, mi-e ca am contribuit la .

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Andicu multumesc, acum am vazut ca le-am primit.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Crinuta - eu le-am facut in etapa premergatoare FIV-ului, au intrat de fapt in setul de analize si au fot necesare pentru a vedea daca nu am vreo dereglare hormonala.
Cat despre listutza, asta e, aveam dosarul in brate iar listutza deasupra si pe masura ce intrebam, le bifam imaginar. M-a "ochit" Ancar dar a zambit si nu a spus nimic insa cred ca nu i-a displacut altfel mi-ar fi spus.
Mai Andicu draga - ce trimiti tu acolo?

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

crinuta-o sa-ti explic cum am inceput eu ....in ziua 3 CM am facut estradiol si progesteron+ECO(inca nu incepusem cu nici o injectie<)...in ziua14 cm estradiol,porgesteron+eco....ziua 28CM estradiol,progesteron+eco si tot in aceasta zi am inceput injectiile de decapeptyl....dupa vreo 8-9 zile mi-a venit CM ,in ziua 3 eco+progesteron,estradiol,in ziua 9 am inceput stimularea cu gonal+decapeptyl,ziua 14CM eco+progesteron,estradiol dupa care a urmat HCG LEPORI(cred ca e acelasi ca si pregnylul )pt maturarea foliculilor,iar la 36 de ore punctia.iar dupa exact o saptamana de la transfer am facut eco.

sper ca te-am lamurit putin

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello,hello.

Mai Luli,draga, iaca trimit si eu niste mesaje haioase ptr inviorarea spiritului!le primesc si eu pe la birou si le dau mai departe. Sunt f frumoase, unele, dar sunt in format pps si nu toata lumea le poate deschide.

Kla, cand afli rezultatul? maine sau joi?

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ANDICU-se pare ca nu voi mai face nici un test....azi mi-a venit o picatura roz...si astept pe mai tarziu sa vina CM normal....mie cam asa imi incepe CM asa ca.....nu stiu ce sa mai zic....nici nu mai simt nimic ..sunt dezamagita....nu pot sa plang...sa rad....n-am chef de nimeni si de nimic.....

va doresc din suflet sa reusiti toate

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Kla o picatura nu inseamna mare lucru. Chiar daca iti vine si mai mult de atat, sa nu intrerupi tratamentul pana nu faci testul de sange. Fii curajoasa si nu-ti pierde speranta, testul de sange poate sa-ti spuna sigur rezultatul numai. Iti tin pumnii in continuare!
Luli, Kla multumesc mult de raspunsuri. Se pare ca voua vi s-au facut mult mai multe analize hormonale decat mie pentru FIV. Iar la Kla se pare ca au fost si in timpul mnitorizarii. Acum ma tot gandesc, daca nu cumva durerile acelea foarte mari pe care le-am avut la mai multe zile dupa ET nu ar fi fost posibil sa le previna printr-o monitorizare mai atenta a hormonilor (am crezut ca ajung la urgenta intr-o noapte, asa dureri eu nu am mai avut niciodata). Sau poate ca oricum asa as fi reactionat. Bine ca a trecut cu bine.
Va pup pe toate

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

kla78: nu ai voia sa renunti pana in momentul in care iti vin rushii ca lumea. Fii tare si continua sa speri, te rugam. Sanse inca mai sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Kla, trebuie sa astepti testul de sange.Poti sangera si de implantare si chiar sunt cazuri cu hemoragie ca la ciclu.Poate asta te ajuta putin,eu am avut hemoragie si era Cristian acolo.

Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Mergi la inceput