F.I.V. - cap.55
Raspunsuri - Pagina 7
kla78 spune:
multumesc fetelor ca sunteti alaturi de mine...desi nu am nici un fel de simptom cum ca as fii graviduta eu tot sper ca peste 3 zile sa mi se indeplineasca visul de 6 ani si ceva.....ma dor putin sanii dar cred ca e si de la progesteron in schimb burta parca e ceva acolo inauntru ca o jena dar nu mereu.....ce va vrea d-zeu aia va fii!
ILIUTA-nu fii dezamagita,au mai fost fete cu clamidya si cu tratament le-au trecut....am primit mesajul tau pe tel dar din greseala l-am sters si nu mai am nr .....
LACHIOANE-eu stiu ca fiecare clinica unde se face FIV trebuie sa-ti dea sa faci estradiolul care e fff important....binenteles consecutiv cu monitorizarea....
v-am pupacit pe toate
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho
crinuta71 spune:
Andicu chiar ca e fain ce mi-ai trimis!
Kla mie in timpul monitorizarii nu mi-au facut estradiolul nici macar o data.
poze
luli spune:
Fetele iata preturile de la Medsana:
• ET(embriotransfer-transfer de embrioni congelati) 4000 RON 40.000.000 ROL
• ICSI(injectie intracitoplasmatica de sperma) 8700 RON 87.000.000 ROL
• IUI(Inseminare intrauterina de sperma) 1800 RON 18.000.000 ROL
• FIV(fertilizare in vitro) 6900 RON 69.000.000 ROL
Trebuie sa tineti cont ca aceste preturi nu includ medicatia si nici investigatiile anteriore.
In 2004 in toamna FIV - era 1900 euro iar FIV+ICSI - 2400 euro.
Nu stiu cat era ET dar oricum la cursul de acum sunt cam aceleasi preturi atat ca in toamna 2004 cursul leu/euro ajunsese la un moment dat si 42.000 lei/euro.
Behind every love is a great story
Luli
andicu spune:
Merci, Lachi. N-am apucat sa verific pe site la Medsana.
Crinuta,mie mi-a dat acum dr Denisa P. sa fac si estradiolul. Astept rezultatele la hormonalele de ziua a3a + Chlamydia IgA; joi ma duc sa fac restul, si-mi mai ramane pe 31 ian. sa fac si progesteronul.
Daca-ti plac mailurile, iti mai trimit cand mai primesc,numai sa-mi spui, ca nu vreau sa te stresez..
Mie nu mi-a dat sa fac nimic in ziua 14! o fi de bine, o fi de rau..
Kla, ce simti tot pot fi si alea semne bune de 
! asteptam cu nerabdare vestile, ca sa ne bucuram
!
Andreea.Pozele mele
crinuta71 spune:
Andicu imi plac mult, multumesc.
Daca mai ai timp si chef, as vrea sa-mi mai trimiti.
Eu o singura data am facut estradiolul, inainte de FIV (cand am facut analizele), apoi in timpul monitorizarii ecografice din timpul tratamentului pentru FIV nu mi s-a mai cerut sa repet estradiolul. Stiu ca in unele parti se face si in timpul tratamentului.
Nici eu nu am facut nimic in ziua 14. De fapt, hormoni am facut doar in ziua 3 (zilele 2-5), si acestia au fost: estradiolul, FSH, LH, prolactina. Progesteronul nu l-am facut deloc, ca nu mi-au cerut.
Iti tin pumnnii sa-ti iasa bine analizele!

poze
Moniland spune:
Lachione: mie mi s-a facut estradiolul la fiecare control ecografic.
Era intr-adevar foarte mare si probabil din cauza aceasta s-a facut asa de des. Dar stiu ca trebuie sa fie intre anumite valori ca sa se faca punctia. Cel putin asa mi s-a zis la Cluj.
Doina T: Bineinteles ca totul depinde de organismul fiecarei persoane. Eu am facut stimulare cu puregon (care este echivalentul gonalului dar produs de alta firma). Ca raspuns la stimulare: ~ 40 foliculi. Nu am facut punctia pentru ca eram suspecta de hiperstimulare si nu am vrut sa risc. Uite cazul Romaniaau careia i s-a implantat un singur embrion si acum este
. Mult succes!

Monica
luli spune:
Crinuta - nu ai facut dozarile hormonale (in setul de analize anterioare):
- echo in zilele 7-9-11
- dozare hormonala ziua 14: estradiol, LH, FSH
- dozare hormonala ziua 21:estradiol progesteron, prolactina?
In momentul in careincepi procedura si faci stimularea nu mai faci nici o dozare doar ecografiile de rigoare.
Andicu - de ce nu ai intrebat-o? Dute la fiecare consultatie cu lista de probleme facuta - poate suna a paranoia dar eu de obicei ma pierd in fata medicului si uit, mai ales la gine
. La inceput la primele vizite, rememoram dupa ce ieseam din cabinet si normal ca eram precum Colombo, asteptam sa iasa pacienta urmatoare si mai intram sa-l mai intreb o data. Cu ocazia asta m-a tinut si dr. mai bine minte (de pisaloaga ce eram).
Chiar si acum dupa un an jumate, m-a recunoscut (la telefon) - nu mai tinea el minte toate analizele, dar stia ca am facut fiv+icsi si m-a primit la clinica fara programare.
Iliuta - se trateaza - nu-i bai, bine ca ai descoperit-o inainte.
Kla - sunt cu sufletul la gura 
Lachi - tu ce faci fata mea?
Behind every love is a great story
Luli
andicu spune:
Ok, Crinuta
!
Mai am vreo 2-3 chestii super misto;cine mai vrea chestii haioase, va trimit cu placere,dar pe email,ca am nevoie de attach.
Andreea.Pozele mele
danutza_c spune:
Felicia, daca e prima vizita la d-nul profesor atunci da, se intra in ordinea venirii. Eu stiam ca am programare la ora 12 si am ajuns acolo la ora stabilita dar am constatat ca aveam vre-o 5-6 persoane inaintea mea, toata lumea era chemata la ora 12! In plus s-ar putea sa se intirzie si mai mult pentru ca de obicei profu e in operatii si atunci vine cind termina.
Eu am avut o parte din analize facute dar nu toate, mi-am repetat cele hormonale si culturile de col la un laborator unde m-a trimis d-na dr. Cocei, se cheama BiosDiagnostic si e pe str. Roma. Daca te intereseaza iti dau adresa exacta. Stiu ca e mai scump acolo dar am avut rezultatele foarte repede, in special culturile de col de care aveam nevoie imediat.
Protocolul e lung sau scurt in primul rind in functie de virsta: cel scurt se da la peste 38, alt criteriu nu stiu.
Lachi, mie nu mi-au facut analize in timpul stimularii, doar echo. Si cred ca ei la Giulesti nu fac aceste analize in timpul stimularii. Hai sa tinem legatura daca te hotarasti sa mergi la Giulesti, sa te ajut cum pot.
DoinaT daca vrei sa afli despre New Med Life du-te pe google si cauta acolo "new med life" ai sa gasesti adresa si numarul de telefon, eu am cautat inainte de a merge in tara si asa am gasit.
Fetelor am si eu o rugaminte: cine poate sa-mi dea si mie numarul de telefon al d-nei dr. Cocei de la cabinetul ei? Ma roaga o prietena. Va multumesc mult!
Moniland spune:
Fetelor, cand scap de sangerarile astea care numai CM nu poate fi vorba?!![]()
Dupa ce am decis sa nu mai continuu cu FIV am luat 2 saptamani utrogestan. Imediat dupa ce le-am terminat mi-au aparut cateva pete inchise la culoare. Asta era in 30 dec. De atunci doar in doua zile am avut sangerari mai abundente. In rest doar ceva urme foarte inchise la culoare.
Am intelesc ca endometru a fost mai mare decat de obicei, dar pana cand cu asa zisul CM ? Au trecut 17 zile iar la mine era fix 5 zile.
E normal? M-am saturat!!!
Monica