Mamici de iulie - august 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Cristina_Ioana la mine nu e zapada deloc,eu sunt mai in sud.Ce dulce esti tu!Eu cam plang dupa zapada.Aici ninge de 2 ori pe an cate 2 ore si nu se aseaza deloc,dar anul asta chiar inainte de Craciun am avut parte de o ninsoare de care toata lumea s-a mirat:a nins 2 zile la rand si s-a pus un strat de 5 cm...Intr-adevar a fost foarte greu cu circulatia chiar si asa,sotul meu a plecat la 7 la munca si a ajuns la 11(normal ajunge intr-o jumatate de ora).Eu eram cea mai fericita!!!De 5 ani nu mai vazusem asa zapada.

Eu nu gasesc nici un nume care sa-mi placa.Aveam eu pentru baiat David si pentru fata Maria dar sotul nu vrea.Si acum nici unul nu mi se pare destul de potrivit...Daca aveti site-uri interesante despre nume poate le puneti sa ma orientez si eu...La noi problema e ca vrem un nume care sa sune bine si pentru Romania si pentru Peru si sa fie si usor de pronuntat pt japonezi...na bataie de cap.
Iar despre nasterea naturala tot timpul am fost pentru.Asta pana sa raman insarcinata!Am vazut acel documentar de la National Geographic-In Pantecul mamei si la sfarsit arata o nastere normala...Mi s-a parut ca bebe s-a chinuit prea rau,asa de frica mi s-a facut...daca nu fac ceva bine?Daca nu imping cand trebuie?La cezariana este mult mai usor pentru bebe,dar eu nu o sa rezist sa stau in pat prea mult...si totusi mi s-a facut frica de nasterea naturala.
Kehleyr tu ai facut deja triplul test?
Pumpkin multa bafta!
Va pupic cu drag pe toate!

15+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Pika-Pika eu am tot cautat pe net situri cu nume ceva f interesant nu am gasit, dar am gasit un site destul de dragutz si are nume de toate originile: http://www.behindthename.com/ . Oricum eu mai caut daca gasesc ceva interesant le pun aici sa le vedeti si voi. Majoritatea care le-am gasit sunt mai mult nume englezesti si nu de diverse origini. Si noi am cautat niste nume care sa nu fie nici englezesti nici prea romanesti dar sa le poata pronunta ambele parti. Pentru fata am ales deja: Arianna Raisa. Mi-au placut ambele nume. Iar Raisa inseamna trandafir in Yiddish. La baiat v-am zis nu am gasit nimic pe placul nostru. Nimic nu imi place cum suna.
Legat de ceea ce zici tu cu nasterea naturala si eu am vazut o multime de documentare de genul si m-au cam speriat. Dar aici medicii de ex sunt de parere ca daca nasti prin cezariana copilul este adus prea brusc intr-un alt mediu complet diferit pe cand la nasterea naturala el are timp sa se obisnuiasca incetul cu incetul. Acuma v-am zis nici eu nu stiu ce sa mai cred... Dar aici medicii sunt f schimbatori de unde acu nu stiu cat timp erau ok cu cezarienele acu s-au schimbat, de unde acu ceva timp erau contra nascutului in apa acu e o moda si tot asa, se cam schimba dupa cum bate vantul parerea mea. Si mai auzi si fazele alea ca in nu stiu care tara s-a descoperit ca e mai bine asa dupa cateva luni in alta tara s-a descoperit altceva contrariu la ce s-a spus deci....

------------------------
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madac spune:

Salutare burticutze!
Vreau si eu in lista. Eu sunt o burtik de august. Sunt 10+ saptamani si se pare ca DPN este 15 august 2006.
Am vazut ca nu sunt singura care nu poate manca nimik, care varsa si apa pe care o bea...E destul de greu, ha?...Dar va veni si vremea noastra...inca putina rabdare si ...eu abia astept...
Pupici pe burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata burtici.
Referitor la nume si eu ma gandesc inca dinainte de a ramane insarcinata. Daca e fetita va fi Maria, asta am hotarat de cativa ani. Daca e baietel ne gandeam la Eric dar nu ne-am hotarat inca.
mada_mxm, eu am nascut prin cezariana, la 42 saptamani, cu anestezie generala. Asta dupa 12 ore de travaliu cu dilatatie 5 si puiul incepuse sa aiba probleme. Asa ca au recurs la cezariana de urgenta. Eduard a avut 4050g si circumferinta capului 37 cm. Da, regret ca nu am putut naste normal si mai mult regret ca nu am fost constienta sa aud primele sunete ale lui Eduard. L-am vazut abia a 2-a zi. De revenit mi-am revenit cam in 10 zile si nu pot spune ca am avut urmari de la anestezie. Dar am avut probleme de la sonda urinara si m-am ales cu o tuse pacatoasa in urma intubarii.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 12+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

mada_mxm iti multumesc mult.Ma apuc de studiat.Imi plac numele pe care le-ai ales.Noi avem niste prieteni care au o fetita Ariana

Da,chiar acum imi spunea o prietena despre cezariana aceeasi chestie care o spui si tu ca face contactul prea repede cu lumea exterioara.Nu stiam.Eu pana acum am auzit ca e mai usor pentru el la cezariana...ce sa zic?Pana la urma cand se va declansa nasterea o sa decidem cu doctorul ce va fi mai bine.Trebuie sa fim optimiste!Atunci cred ca oricum ne va ajuta instinctul.

15+

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Fetelor, apar si eu la raport. M-am intors ieri acasa, a venit si iubi azi noapte asa ca e bine din punctul asta de vedere. Dar se pare ca fac numai prostii in ultima vreme. Dupa ce am stat 2 zile in spital, acum tre sa ma duc si la cardiolog, ca eu am o problema mai veche cu niste extrasistole care au inceput sa ma supere destul de rau de cateva zile. Mi-e groaza cand ma gandesc ca o sa imi dea tratament, am oroare de medicamente, mai ales acum! Si taman bine, daca se agraveaza, cel mai probabil ca va trebui sa nasc prin cezariana
In rest, dupa ce m-am simtit mai bine cateva zile, de ieri mi-au revenit starile de greata si de . Nu mai pot, abia astept sa treaca, altfel, parca vad ca iar ma interneaza.
Maine ma duc la Marimed sa-l vad pe bebe, sa vad eu cu ochisorii mei ca e bine si ca se misca, pana acum nu am avut placerea asta.
Va pupic si mai vorbim.

Alexandra, 10+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

cornelia am scris in acelasi timp.Buna dimineata!

15+

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura

Buna dimineata burtici.
Referitor la nume si eu ma gandesc inca dinainte de a ramane insarcinata. Daca e fetita va fi Maria, asta am hotarat de cativa ani. Daca e baietel ne gandeam la Eric dar nu ne-am hotarat inca.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 12+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Eric e numele la care ma gandesc eu de 2 zile!
Aseara i-am spus si sotului,i-a placut desi prima data nu stia despre ce fiu de-al lui vorbesc,el fiind sigur ca e fetitza

Stefania 11+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Mishi si Cristina_p76, TOMOGRAFIE si TRANSLUCENTA nu cred ca sunt unul si acelasi lucru. Translucenta nucala se masoara la ecografia intre 11 si 14 spatamani. Mie mi-a fost masurata la 12 saptamani si rezultatul a fost : "translucenta nucala in limite fiziologice sub 1 mm". Desi rezultatul este bun nu inseamna ca nu trebuie sa fac si triplul-test.

Miky 15+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna ; m-am gandit si eu la mai multe nume de fetita, dar de baiat nu-mi vine nimic;Maria imi place si mie, dar cum si mama si soacra sunt Marii, nu vreau sa-i pun acelasi nume; mai degraba optez pt Alessia sau Ariana, mai e timp pana atunci;
sincera sa fiu, fetelor mie mi-e frica si de nasterea prin cezariana si de cea naturala, acum pot doar sa sper ca va fi rapida si fara complicatii indiferent de ce varianta va fi;va pup!

anasia

Mergi la inceput