Mamici de iulie - august 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
pumpkin spune:
quote:
Originally posted by Alexia27
Maine ma duc la Marimed sa-l vad pe bebe, sa vad eu cu ochisorii mei ca e bine si ca se misca, pana acum nu am avut placerea asta.
Va pupic si mai vorbim.
Alexandra,10+
Alexandra si eu merg maine la Marimed !!! Tu la ce ora mergi, poate ne intalnim pe acolo.

Miky
15+Albumul Mamicilor de Iulie August 2006
Sabana spune:
Buna Dimineata burtici,
in primul rand multumesc pumpkin pentru raspuns. Si calatorie placuta la Paris. Nu am mai intrat de ceva vreme, sunt cam ocupata la birou. Ma bucur ca astazi este vineri si ca voi dormi in weekend. Asa zic eu acum
. Si noi am vrea ca bebe al nostru sa fie fetita, din prima clipa i-am spus bebeca, la eco nu a vrut sa ne arate ce e, a stat ascunsa. Noi am ales un nume destul de comun, dar care mie imi place foarte mult, daca e fetita e Alexandra daca e baiat e Alexandru. In rest m-am mai luptat si eu un pic cu greturile, desi incetasera. Dar la ultimele analize mi-a iesit E.coli si mi-a dat tratament cu Zinat. Ieri am luat ultima pastila, a fost foarte scarbos
. Mai am de urmat un tratament cu azitrox si sper sa scap definitiv. M-am saturat de atatea tratamente, in plus sunt cu inima cat un purice pentru bebe. Pupici la toate. Si weekend placut.
cinta spune:
neatza, burtici!
si felicitari cu intarziere pt sarbatorite 
la birou e kliniste si pace: doar eu si cu office managerul suntem pe pozitii si ne facem planuri sa o stergem si noi englezeste dupa pranz.
io ma simt asha si asha. greturi mai am, dar nu f pronuntate. in shimb o moleseala continua ma doboara. dupa amiaza la birou abia ma tarai de somn ce mi se face.
ca fosta fumatoare inraita, odata cu sarcina m-am lasat si de ale fumatului. ashe ca treptat imi revin mirosul si gustul - mai pronuntat adik. asha ca aseara am savurat o portie de rosii umplute cu orez cu legume. o minunatie. si pot sa spun sigur ca nu au folosit vegeta sau altceva. iar rosiile aveau gustul rosiilor din gradina bunicii. si un kocktail mare de shake de ciocolata. moama.... ce aroma puternica putea sa aibe. ce mai, m-a facut praf localul in cauza la capitolul papika. de mult nu am mai savurat in halul asta o papica.
am inceput si io sa ma gandesc la nume de baietei. si mie imi place mult ERIK. avem si un prieten foarte apropiat cu numele asta - este cu cativa ani mai tanar si avem o gluma comuna cum ca l-am adoptat si e primul nostru fiu. insa iubi nu mai vrea ERIK acuma. nici numele sau Guntars sau al tatalui si bunicului - Raimond - nu le vrea. ashe ca acum strang o lista pe care sa o supun discutiei.
la fetite e mai usor. cand am venit in Letonia m-am indragostit la prima auditie de un nume care nimanui nu ii mai place decat mie: MADARA. insa atat de mult mi-a placut incata tunci am zis ca daca voi avea fetita o sa o cheme Madara.
Pumpkin, drum bun in Franta. 
si tinem pumnii la fetele care au teste medicale zilele astea 
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
chiara.2005 spune:
Vroiam sa va intreb daca s-a inceput lista cu analizele care trebuiesc facute pe perioada sarcinii despre care se vorbea la un moment dat. Daca da imi spuneti si mie unde o gasesc? S-a deschis subiect separat pentru asta. Eu sunt in saptamana a noua si as dori sa stiu ce fel de analize ar trebui sa fac. pana acum nu am facut de niciun fel iar medicamente am luat doar acifol, o pastila pe zi. Avand in vedere ca urmatoarea consultatie va fi doar la inceputul lui februarie vroiam sa stiu daca am ceva de facut pana atunci. Si as mai avea o intrebare. Analizele le-ati facut la indicatia medicului ginecolog sau a medicului de familie?
Chiar daca scriu foarte rar, neavand timp, va urmaresc cu interes discutiile. Daca este cineva din Cluj ar putea sa imi spuna ce medic a ales si de ce?
Pupici la toate burticile (apropos, la voi de la cate saptamani a inceput sa se cunoasca?) si multa sanatate tuturor.
mamaluidavid spune:
Ia privit voi aici ditamai burtoiul!![]()
Ce ma fac fetelor daca de pe acum e asa de mare? Cat va fi la 40 de saptamani?
Mentionez ca nu sunt constipata ,nici balonata nici nu am mancat foarte mult azi!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kitty_kat375/detail?.dir=/8d33&.dnm=df16.jpg&.src=ph
Stefania 11+
si
David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
MADYN spune:
Pupici pt burtici!
Si eu imi doresc fetita, si am un nume ales pt ea, inca de acum 20 de ani (uau...ce babuta sint!). Pt baietel inca nu ne-am gindit, parca nici unul nu suna bine...ei mai e timp
.
Si eu as prefera sa nasc natural daca totul decurge bine, deocamdata nu mi-e frica. Deocamdata...ca...cine stie, poate m-o apuca spaima mai peste citeva luni.
10+
Bebelica
cinta spune:
iti calc pe urme, Stefania 
io sunt nitzel constipata insa cred ca burta e exagerata. mai ales ca am 2 burti: una sus si una jos. macar tu ai numai una
si e sexi ![]()
io ma tem ca dracul de tamaie de nastere. mai acum 1 an postam un subiect legat de tema asta unde ceream parerea celor care au trecut prin asta. ca eu am si am avut la modul general teama de sarcina, de nastere, de responsabilitatea de a fi parinte. atunci fetele m-au linistit ca atunci cand chemarea va fi mai puternica uit de temi si alte alea. ei bine, pe aceasta cale, tin sa le anunt pe fete ca aceasta teama nu a disparut absolut deloc.
doar ca acum mi-e viata atat de ocupata cu alte preocupari incat mai uit sa ma gandesc la vesnicele mele probleme existentiale.
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
pumpkin spune:
Stefania, ce burtica faina! Sa-ti traiasca! Sa stii ca si burtica mea e maricica, nu-ti mai face griji.
Hai sa facem un album cu burticile
! Am o poza si de la Pika-Pika si promit sa-mi fac si eu o poza in weekendul asta!
Stefania pui si poza ta in album?
Am facut album pe webshot, cu user MamiciIulAug2006 iar parola o trimit pe PM sau mail numai la mamicile din listutza, ca sa-si poate pune fiecare poza si cine nu se pricepe poate sa mi-o trimita tot mie pe mail.
Ce spunetzi, burticutzelor? Facetzi poze la burtici? 
Miky
16
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006 NEW
Albumul BURTICILOR NEW
Cristina_Ioana spune:
Fetelooooor, sunt o puturoasaaaaaa! 
Cum cad si io din pat catinel uite cat ati scris voi...ufff si nu reusesc deloc sa recuperez...![]()
Aseara ne-am luat inima in dinti si am 'efectuat secs'
...hai, astept sa radeti de mine 
Pika si Sfefania, chiar aseara ma uitam la stiri si ma gandeam la voi...si eu sunt topita dupa zapada si am suferit ca nu a fost mai deloc in Buc anul asta...eu sunt nascuta si crescuta la munte si tare imi place...si cand am vazut in Japonia nametii aiaaaaaaa...![]()
![]()
Fetelor si eu trag mai mult spre cezariana, pentru ca anul trecut m-am chinuit 7 ore cand am pierdut sarcina si mi-e ffff frica sa mai incerc acum...dr ma intelege si a zis ca daca si la sfarsit o sa simt asa, nu va fi pb, imi face cezariana...nu stiu daca are vreo legatura, dar eu operatia de apendicita am facut-o la 19 ani si mi-am revenit f repede dupa ea, asa ca sper si ma rog sa fie la fel si acum....
Mie nu mi-a dat sa fac triplutest si ma gandesc acum de ce oare...ca vad ca voi il cam faceti, uffff...
Huacin, unde esti domn'le? 
Cristina 14+
anasia spune:
Cristina Ioana nu rad de tine si mie imi vine de
, dar ne e teama si pe dr. mi-a fost jena sa-l intreb;si burtica mea e maricica, desi de atata
, mancare mai putin....
anasia