Mamici de iulie - august 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
Cristina_Ioana spune:
Anasia, si la noi a fost abstinenta de 11 saptamani, dr ne-a zis sa facem fara pb cand vrem ca e totul ok cu bebe, dar cu o sarcina pierduta la activ ne-a fost fff frica...pot spune ca aseara eu am tras de sotul meu si l-am convins sa incercam

![]()
Cristina 14+
hannen spune:
Fetele era cit pe ce sa nu va mai gasesc.De vreo doua zile mi-am prins urechile prin alte subiecte si acum nu mai dadeam de voi.
Stefania,ce burtica frumoasa ai.![]()
Kehleyr,wow ce m-ai lovit
.Sa stii ca asa am fost si eu la a doua sarcina dar si acum.Nu cred ca se compara nimic cu prima sarcina.acum nu stiu cum sa treaca timpul mai repede sa scap,prima data de gretzuri si apoi de burtoi.
La a doua am fost imensaaaa fetelor,ma dureau toate.Ma batea ingrozitor elefantzica asta mica.Acum inca pastrez in memorie amintirile alea si imi vine sa pling cind ma gindesc ce ma asteapta.Mereu ma gindeam ca vai de el bb 2,ce mama sunt,ma intrebam daca am sa-l iubesc
Il intrebam si pe om,pt. mine era ca un corp strain,singurul meu copil era Amira.Dar am iubit-o de cum am vazut-o
.
Acum daca n-am avea gretzuri habar n-ash avea ca-s gravida.
Deocamdata ma mint,ma port ca si cum n-am nimic,dar cind s-o umfla balonul
Poftim feeling-uri de viitoare mama,ce zici???
denaturata rau,nu-i asa?
Fetelor,cineva zicea ca a terminat deja un tub de crema anti-vergeturi.Eu stiam ca se folosesc doar dupa 3 luni de sarcina,nu inainte.
Si eu am folosit si mi-au prins super bine.Am pocnit doar la operatia de apendicita,la fiecare sarcina am facut cite 2 linii.![]()
Printesele mamii
Cristina_Ioana spune:
Hannen, bine ca ne-ai gasit totusi in final ![]()
Sa stii ca si eu am sentimente si trairi diferite de la o zi la alta, acum as rade, acum as plange, dar in fiecare zi ma gandesc si astept cu nerabdare sa imi tin puiutul in brate...
Eu nu mai folosesc creme pt vergeturi, ci numai ulei de masline zilnic pe tot corpul si tare bine e...
Cristina 14+
Cristina_Ioana spune:
Stefania, ce burtica meseriasa ai, ce scumpa esti!
La mine cred ca e nitel mai micuta, o sa ii fac si eu poza sa le puna Pumpkin acolo la album 
Cristina 14+
pumpkin spune:
Cuculeana si Madac
bine ati venit
, sa aveti sarcini usoara si bebei sanatosi. Sunteti pe listutza dar asteptam sa ne spunetzi si datele voastre de nastere, medicii si maternitatile unde o sa nastetzi.
Madac, stai linistita, sunt multe mamici care au gretzuri mari, nu esti singura. Dar sa ai grija ca daca nu mananci nimic ajungi la spital pentru perfuzii.
Astept poze cu burtici de mamici pentru album!
Cine vrea parola de la album sa-mi spuna, ok?
Miky
15+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006 NEW
Albumul BURTICILOR NEW
geliza spune:
Buna fetelor...
eu sunt cam ocupata la serviciu si va scriu in fuga...
si eu mi-am admirat aseara burtica si chiar ma miram ca e cam mare...o sa o pozez si eu si o sa trimit...si m-am si cantarit...am depasit pragul psihologic de 59.9...a ma sarit la 60.2 ceea ce mi se pare mult, dar asta e...am inceput de la 57.5...si eu ca as fi vrut sa mai scap de cateva kg inainte de sarcina, dar nu s-a putut...
cat priveste sexul...noi avem deja vreo 6 saptamani si mai astept vreo 2-3...si daca nu uit data viitoare o sa intreb dr ce si cum... o sa am 11 sapt atunci
Pumpkin, vreau si eu parola
Eliza
, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
anasia spune:
fetelor, e putin jenant, dar poate ati trecut prin aceeasi situatie;m-am pricopsit cu o costipatie severa(n-am avut probleme de acest fel pana acum)si m-am fortat putin , mi-a frica pt bb sa nu fi patit ceva;
anasia
MissJJ spune:
Pika-Pika n-ai pt ce. Ma bucur ca-ti plac numele.![]()
Pumpkin am sa fac si eu o poza sa o pui la album. Si iti urez calatorie placuta la Paris
si sa te simti cat mai bine posibil. De cand n-am mai fost la Paris...Trebuia sa merg vara asta dar nu am mai apucat.
Si altceva legat de cezariana: aici toti spun vai este o opertaie majora mai oameni buni nu zic ca orice opertaie este imp si riscanta in felul ei dar sunt altele mult mai majore: transplant de organe, operatii pe creier... Eu zic ca totusi doctorii astia cam exagereaza cel putin aici ca sa mai sperie lumea parerea mea, ca cezariene se fac de mutl timp si maj se termina cu succes si mama sanatoasa si copilul.
Pupici ca eu acusi merg la spital ca am trimiterea de la medicul de familie sa imi fac programarea pt urm scan.
Abia astept sa vad cum a crescut bebe
si sa stiu ca este sanatos. Fingers crossed!
------------------------
Born free, now I'm expensive. ![]()
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
Alexia27 spune:
Pumpkin, la ora 13,30 am programare. Ii organizez un "privat show" lui tati, care la urmatoarea programare la doctorita o sa fie plecat din Bucuresti, asa ca il las si pe el sa-si vada mostenitorul /ea.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png
pumpkin spune:
Pentru Chiara2005 si celelate fete care au cerut sa facem o lista cu analize. Va recomand sa cititi si capitolele anterioare pentru ca noi am mai discutat despre analize.
O sa postez aici analizele pe care le-am facut EU la recomandarea doctorului obstretician. Cu lista de analize de la obstretician am mers la medicul de familie care mi-a dat trimitere pentru analizele care se pot face gratuit.
Analize recomandate efectuate gratuit
1.Determinare grup sanguin ABO si factor Rh
2.Hematologie - Hemoleucograma completa.
3.Biochimie : Acid uric seric, Colesterol total, Creatinina seric, Glicemie, TGO, TGP, Trigliceride serice, Uree serica, Magneziemie, Proteine Totale, Sumar urina+sediment, Calciu total seric, Calciu ionic
4.Microbiologie - urocultura
5.Imunologie - Anticorpi anti HIV 1/2, VDRL+TPHA
6.Electroforeza Proteine
Analize recomandate platite
1.Imunologie - Test Chlamydii
2.Biochimie - Fosfor, Gamaglutamiltransferaza(gama GT)
3.Test Babes-Papanicolau
Analize facute la initiativa proprie si platite
1.Reactia Wright-BRUCELLA
2.RUBELLA - IgM si IgG
3.Anti-CMV - Igm si IgG
4.Anti-TOXOPLASMA - IgM si IgG
5.Anti-Lysteria
Toate analizele de mai sus le-am facut la 8 saptamani si am avut rezultatele cu mine la controlul pe care l-am facut dupa prima ecografie.
Ecografii : 12 saptamani, 16 saptamani, 22 saptamani, 28 saptamani.
Triplul-test a doua zi dupa ecografie de 16 saptamani.
Fetele ajutati-ma sa completam listutza pentru cele care au intrebari. 
Miky
15+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006 NEW
Albumul BURTICILOR NEW