Mamici de iulie - august 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 9
mishi spune:
maaaama, fetelor ce burtici frumoase! stefania, ce mare e a ta, sunt geloasa. a mea parca nu-i asa mare; mie nici nu-mi vine sa fac poza ca mie mi s-a inchis puful de pe burta la culoare si parca e mai mult....sunt io nebuna?? uahhh, mi se pare hidos. toata lumea din jurul meu zice ca exagerez dar eu ma stiu mai bine. am o intrebare pe care tot uit s-o pun dr. mele: avem voie sa ne epilam cu crema pe abdomen? am luat-o razna cumva? numai mie imi trece asa ceva prin cap?
hai ca acum mai e cum mai e, dar la vara mai scot si io burta la vedere ca deh...mi-e draga.
cat despre tomografia nucala, recunosc ca ma pot insela...incep sa cred ca nu e acelasi lucru cu ce spunea cristina p.
la nume de copii ma gandesc si eu de la 1900 toamna si am trecut prin mai multe faze, ba era x , ba era y. cert etse ca toate numele la care ma gandeam erau de fete, nu mi-am pus problema de baiat....parca nu ma imaginez mama de baiat. sa vedeti atunci distractie.![]()
mishi
11+
maslinuta spune:
Servus,
Inca o data, va multumesc foarte mult pt urari!
Vin si eu cu vesti bune. Am fost azi la medic si am auzit inimioara pt prima data (cu exceptia cand am fost la ecograf). A fost tare emotionant! Pt ca nu mai sangerez de 17 zile mi-a redus doza de progsteron de la 6 pastile pe zi la numai 2. Stiti cumva cam pana in ce saptamana se poate lua progeteron fara sa dauneze la bebe?
Ecografia pt claritate nucala de care vorbeau fetele o sa o fac vinerea viitoare.
M-am ingrasat nu foarte tare, 1,4kg in 11 saptamani. Cu David am avut ambitie si am mancat numai fructe si legume si gratar, fara dulciuri si paine si m-am ingrasat doar 9 kg iar David a avut 3.5kg la nastere.
Eu am nascut cu cezariana (de urgenta, nu la cerere) si am avut anestezie cu masca de gaze. Nu a fost foarte neplacut, am stat 6 zile in spital, dar cand am ajuns acasa eram refacuta complet.Acum deja am cerut ca vreau sa nasc cu cezariana si nu a fost nici o problema!
Pt listuta, ziua de nastere a lui David este 03.03.2004 iar eu am schimbat prefixul, adica tocmai am facut 30 ani!
miti2004, stiu ca aici este greu sa alegi cum vrei sa nasti, ei sunt pt nastere naturala. Daca vrei sa mergi in Rom., cred ca este destul de complicat, trebuie sa pleci inainte sa ai 7 luni si daca nu ai cetatenie canadiana, trebuie sa parenezi copilul ca sa-l poti aduce in Canada.
Lia,
11saptamani si 3 zile
pumpkin spune:
Mishi, din ce am citit eu si spuneau si fetele pe forum nu avem voie sa ne epilam cu crema pt ca ar contine substante daunatoare bebeului...
Miky
15+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006 NEW
Albumul BURTICILOR NEW
MissJJ spune:
Asa cum v-am zis am fost azi la spital si mi-am facut programare pentrul scanul nr 2 cel de 12 sapt pe 31 ianuarie. Vai nu mai am rabdare! La primul aveam 6 sapt si 3 zile si se vedea numai ceva f mic de 7,4 mm si batea inimioara. Avu sper sa vedem si ceva ce seamana mai mult a copilutz. ![]()
Mishi exact la fel simt si eu. Am numai numele de fata, de baiat nimic nu-mi place si ma tot gandesc ca tre sa fie fata, ca eu nu ma vad mama de baiat. Cum mai zicea Hannen parca is o "mama denaturata rau" .
------------------------
Born free, now I'm expensive. ![]()
http://community.webshots.com/user/mada_mxm
cornelia_laura spune:
Am intrat si eu sa vad ce ati mai facut.
Fetelor care merg maine la Marimed, va tin pumnii sa veniti cu vesti bune si cu poze. Tare mi-ar fi placut sa mai merg si eu dar cum luna asta e fff greu cu banii o las pt luna viitoare.
pumkin, am primit mesajul tau si ti-am si raspuns. Multumesc frumos.
mamaluidavid, ce coincidenta! Sa sti ca si David e pe lista noastra. Si ai o burtica super sexi!
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
12+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
mishi spune:
pumpkin, asa ma gandeam si eu dar speram ca nu e voie sa te epilezi cu crema doar in primul trimestru. de fapt, cred ca e ca la vopsitul parului, dauneaza doar in primele 3 luni. eu la 6 saptamani m-am vopsit ca nu stiam nimic ,asa ca, de data ata, nu mai risc. oricum acum e frig si tre' sa tin burtica acoperita.
ce bine de unele dintre voi ca puteti alege cum sa nasteti, normal sau cezariana. eu si daca vreau normal tre sa fac cezariana ca am facut fiv si stiu ca asa e protocolul. eu as fi optat pentru nastere naturala daca nu s-ar fi impus alte urgente, pentru ca nasterea naturala are calitatea de a "vindeca" aparatul genital al femeii. bafta!
mishi
11+
cristina_p76 spune:
pumpkin multumesc pentru raspuns. Eu tocmai am facut echo pa 6 ian la 10 sapt si 4 zile. M-am programat la urmatorul echo pe 10feb , o sa am deja aproape 16 sapt. Nu e prea devreme sa mai fac un echo acu intre 11 si 14 sapt ? Si daca fac , nu or sa fie prea multe echo intr-o peroada prea scurta de timp, adica la 10s si 4 zile, la 12s sa zicem si iar pe la 15-16 s? Plus ca doctorul meu nu a zis nimic de testul asta, iar eu am citit articolul despre translucenta nucala la cateva zile bune dupa ce am fost la el. Daca tostusi il fac ar trebui sa ma duc la alt medic ca mi-e rusine sa il tot sun pe mobil pe al meu sa il bat la cap. Si inca o intrebare(cam multe -imi cer scuze) e mai bine sa faci translucenta sau triplu testul , ca am inteles ca si la primul si la al doilea se depisteaza sindromul down?
cat despre parul de pe burtica mishi , ai dreptate. Eu am observat chestia asta de ceva timp si i-am aratat si sotului meu care radea de mine si s-a holbat la mine sa vada daca nu cumva mi-a crescut si mustatza
. Iar aseara cand imi priveam din nou burtica , iar am remarcat , este cu siguranta mai des si mai inchis la culoare.Asa ca nu suntem paranoia.
Pupici pe burtici
11+
cristina_ana spune:
Buna fetelor!
Pumpkin, suuuper ideea cu pozele la burtici!!!! Si eu ma gandeam sa va propun asta. O sa imi fac si eu maine o poza pentru album. Si la mine se cunoaste burtica destul de bine, dar eu am deja 15 saptamani incheiate.
Stefania, burtica ta e f.f.f frumoasa. Nu iti mai face probleme.
Ceea ce ma ingrijoreaza pe mine este ca inca nu am inceput sa il simt pe bebe cum misca. Deja am devenit obsedata de asta. Stau in fiecare seara cu mana pe burtica si vorbesc cu el, doar-doar mi-o da vreun semn, dar nimic. Ceva simt eu din cind in cind, dar e o senzatie forte slaba, nu sunt deloc sigura ca e bebele.
Si eu imi doresc o fetitza, asa cum observ ca isi doresc majoritatea fetelor de aici, am ales deja numele, dar pentru baietzel nu sunt deloc pregatita.
Cristina_Ioana, eu fac sex de la inceputul sarcinii, nu foarte des, cei drept, dar fac. La inceput mi-a fost si mie foarte frica sa nu ii fac rau lui bebe. De sot nu mai zic, a trebuit sa trag ceva de el pana sa il conving ca bebele nu pateste nimic. Singurul lucru care ma ingrijoreaza este ca in momentul orgasmului am contractii dureroase destul de mari. Durerea nu dureaza mult, maxim 1 minut, dar ma ingrijorez de fiecare data si iau preventiv un no-spa. Pe doctor imi este rusine sa il intreb, asa ca va intreb pe voi daca vi se pare normal sa ma doara burtica.
Va doresc la toate un week-end cit mai placut!
Cristina
a.cicel spune:
Ce faceti burticutze?
Eu am avut o perioada foarte proasta din anumite puncte de vedere. BB e OK. L-am vazut miercuri la eco. Are 1,8 cm. Si am vazut cum ii bate inimioara. Iubi era asa de incantat...
Nu am apucat sa citesc ce ati scris, dar o sa revin dupa ce citesc.
9+
POZE
cornelia_laura spune:
cristina_ana, stai linistita. Eu la prima sarcina l-am simtit pe bebe abia la 18 saptamani.
Cornelia,
de
Eduard(21 06 2004) si
12+
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard