Mamici de iulie - august 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Buna seara burtici frumoase!

Eu nu am mincat mincare pina ieri, doar fructe si iaurt, de frica sa nu , de ajunsesem ca o umbra. In loc sa imi creasca si mie burta, aproape ca mi se lipise de spate. Ieri am venit aproape lesinata de la servici si m-am hotarit sa incalzesc mincare si sa fac o salata. Nu am patit nimic, parca mi-am revenit un pic, iar azi am continuat sa maninc normal. Pina seara am trecut de la somnolenta la chef de treaba. Asa ca le rog frumos pe fetele care maninca cu greu ceva, ca probeze citeva feluri diferite, poate gasesc ceva ce tolereaza mai usor.

Maslinuta mie mi-a spus doctorul Tutunaru ca ar trebui sa iau Pogesteron pina la 12 saptamini. Dar aici am primit reteta numai pina in saptamina a 6-a, asa ca de atunci nu am mai luat.

Va doresc sarcina cit mai usoara in continuare.

8+5zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mai fetelor, mi-e de 2 zile nu mai imi e asa greata, chiar am inceput sa mananc variat. doar din cand in cand cte o senzatie de voma, dar o pacalesc ....

in schimb iar am racit, a 2-a oara de cand sunt burtica, si iar o dau cu ceaiuri cu lamaie, o sa manac iar portocale si grefuri.
mai nasol e cu respiratul noaptea si pt ca deobicei imi puneam picaturi Rinofug, acum am citit pe prospect ca nu sunt indicate pt gravide pt ca nu se stie ce efect au, asa ca azinoapte nu prea am dormit deloc...

Maslinuta
uite ca nu stiam de chestia cu parenajul...eu as vrea cezariana doar pt ca mor de frica de natural...daca nu sunt in stare, ce ma fac ? daca fac atac de inima de la atata efort in timpul nasterii si mor pe masa acolo ? ca de anestezie nu prea mi-e frica, stiu ca e nasol dupa pt ca am facut apendicita, si am vomat mult dupa de la anestezic...dar macar nu am murit de inima :))

Si apropo fetelor, parca de vreo 2 zile am palpitatii, asa ca si cand bate inima mai tare dar in gol ( uf, ce explicatie ), nu rau, dar ma panichez...desi pana acum nu am avut probl cu inima...inainte mai faceam de la mult ness, asta acum cativa ani, dar acum nu mai beau nici cafea de cand cu bebe...Voi aveti ?

pt cine e Constipat, eu zic ca un iaurt mic si o portocala plus juma de ora de fataiala prin casa rezolva problema...

va pup,
miti 11+ de azi

Mergi la inceput

si inca ceva, maine imi vin musafiri din tara, o familie care au emigrat si ei ( saracii, zic eu ...), in fine, si treb sa gatesc cate ceva, ca au si un baiat de 12 ani...

Asa ca va rog sa-mi tineti pumnii sa nu cad pe jos in bucatarie, ca nu am mai gatit de cateva saptamani de cand cu greturile astea...( sotu' e in tara pt 3 sapt, deci nu m-a "injurat" nimeni ca nu am gatit )...

pupi,
miti 11+ de azi

Mergi la inceput

fetelor, ce sa iau si eu pt raceala ? mi-am pus termometrul si am 37.1 . e ok ?
oare am voie aspirina sau paracetamol ? ( romanesti )

ca parca-mi frige fruntea si ma doare si capul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna burtici!
E ora 11 AM si piticul inca doarme Bine nic eu nu m-am trezit decat de vreo juma de ora
Ce bine e de cand a inceput sa doarma noaptea cap -coada fara treziri! Desi azinoapte am fost trezita in repetate randuri de copilu` al mai mare,sotul care tooooooooooooata noaptea a tusit.Mi-e mila de el dar daca nu vrea sa mearga la alt spital pentru analize,ce sa-i fac?
Va mutumesc tuturor,sunteti niste dragutze,adevarul e ca sunt mandra de burtica mea,nu mi fac griji ca e prea mare doar ca am fost socata la inceput,nu ma asteptam sa fie CHIAR asa mare la 11 saptamani;pana acum nu o privisem asa atenta.
Astia de aici sunt obisnuiti ca fac copii "giganti"(saracu David a avut abia 3,270 dar pentru ei a fost maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare si la fiecare vizita ma intrebau ce fac de e copilul asa imens)
Aaaaaa sa nu va spun ca dupa ce l-am nascut pe David si ma plimbam prin maternitate,normal cu putin de burtica ramasa,multa lume ma intreba cand nasc.
Asa aratau ele la termen,cu o burtica mica-mica si copii de 2,5 kg.
Ma duc ca s-a trezit broscutza!

Stefania 11+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Miti,nu stiu ce sa te sfatuiesc cu medicamentele.Febra sa stii ca e ok,adica nu-i face rau lui bb.Eu n-am avut niciodata medicamente romanesti la indemina deci n-am luat,iar aici nu iti dau nimic,nimic.
Nu stiu daca sunt ok,sau nu.Multa sanatate si putere sa stai in bucatarie.

Parca vroiam sa mai zic ceva,aaa cu ccc constipatia asta bat-o vina.Si pe mine ma dispera de la inceputul fiecarei sarcini si se agrava pe parcurs.Unde mai pui ca nu "trecea" cu nimic.
Imi aduc aminte o faza ,la a doua sarcina spre sfirsit eram acasa cu cumnata-mea(in egypt) si ea m-a invatat sa apas ...nu stiu cum ,nu stiu unde ... si cica merge.Ma duc eu la si stau si stau,si stauuuuuuuuuuuu si ea striga din living catzarata in fotoliu "are u okkkkkkkkk??????"Eu ziceam "Nooooooooo" cu fatza ca in emoticonul asta
M-am chinuit de-am zis ca ies si o bat cu solutia ei cu tot care nu dadea rezultate.

Pomeniti-MA pe Mine(Allah)si o sa-mi aduc aminte de voi!Si sa-Mi fiti multumitori,sa nu fiti fara credinta fata de Mine(Sfintul Coran 2:152)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Stefania,m-ai facut sa rid.Amira a avut 3540g si la fel ziceau ca-i mareee.
A doua a avut 4350 dar n-am nascut-o aici.Cred ca daca o vedeau ne dadeau la Guiness Book.
Auzi ,ce bine ca doarme iepurasul tau asa mult,ale mele la 6:30-7:00 sunt in picioare
Si al tau e micut nu,are un an abia nu?Caprita mea are un an si doua luni.Cind credeam ca am scapat,vine altul.Nu mai mai gindesc ca dau in depresie

Pomeniti-MA pe Mine(Allah)si o sa-mi aduc aminte de voi!Si sa-Mi fiti multumitori,sa nu fiti fara credinta fata de Mine(Sfintul Coran 2:152)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

miti2004 ce m-ai facut sa rad...Si mie mi-e frica de nastere naturala,de fapt mi-e frica ca pe moment de la durere fac totul pe dos...cine stie?
Eu nu prea pot sa respir!Cateodata parca nu-mi ajunge aerul,dar daca ies un pic la aer curat ma simt mai bine.Oare stau prea mult in casa?Ies la cate o plimbarica cam la 2 zile,dar poate nu e destul.Iar inima la fiecare miscare parca incepe sa-mi bata mai puternic si obosesc imediat,dar asta cred ca e normal.
Stefania,pupici pe burtica!Tre' sa fi tare mandra.La mine parca nu mai creste deloc.
Hannen m-ai facut sa rad.Eu eram mereu constipata inainte sa raman gravida,dar acum merg in fiecare zi la baie fara probleme,dar beau si multa apa si mananc multe fructe.Tu ai nascut natural,nu?Si eu am avut 4kg si ceva cand m-am nascut si mama zice ca s-a chinuit rau cu mine.Sa vedem cum va fi nepotu'

15+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

V-am citit si eu pe toate si despre mine pot sa zic doar ca nu m-am ingrasat deloc.Ce-i drept nu pot minca dulciuri,ma calmez doar cu citrice...Ma simt mult mai obosita decit la prima sarcina(acum 4-5 ani)si am toane la mincat,mai mult legume(ardei rosii,rosii)si fructe.
Azi am mincat mamaliguta,ca am poftit!
Am si eu un pic de burtica dar inca nu ma simt cu adevarat gravida,probabil cind va misca copilul si va mai creste burta voi simti altfel.
Ce se vede la 11 sapatamini la ecograf?
Sanatate la toate fetele!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Hannen,da sunt o fericita,stiu.Deh seamana cu ma-sa
Dar si seara doarme tarziu,pe la 10.30-11 ,iar "dimineata" pe la 11 se trezeste.
Pana acum vreo luna dormea pana la 12-12.30! Si eu in rand cu el
Da,noi tocmai de asta am vrut sa facem asa repede bb2,a devenit obisnuinta schimbat pampers,facut laptic,etc,cred ca ar fi fost mai greu daca am fi facut pauza.
Da,David are 1 an si 3 saptamani
4350??????? Si ai nascut natural? Moooooaaaama,esti tare! Felicitari!
Deci mai fetelor japonice,sa inteleg ca eu sunt singura cu sot japonez?
Deci doar bb meu va fi jumate asiatic? Half cum spun ei?
Pika las ca o sa creasca burtoiul
Parca tu ziceai mai demult ca iti pare rau ca nu stii sa pui muraturi,nu?
Sa nu iti para! Am pus eu anul asta castraveti si au iesit rai de tot,nu ca nu i-am pus eu bine,castravetii sunt altfel.Yuck
Si am folosit condimente din Romania,de care foloseste mama.

Stefania 11+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput