Mamici de iulie - august 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

gata, am terminat de gatit, doar mai am de strans prin bucatarie si putin prin casa, sa ma spal ca miros a mancare, deci sunt aroape gata de musafiri.
...doar ca maine desi e sambata lucrez si ma trezesc la 7 jumate, dupa care ma duc sa iau musafirii de la aeroport, am de facut cel putin 2 drumuri...

pupi,
miti 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

dupa 1000 de ginduri pe care mi le-am facut pina ieri la ora 5 (daca nu-i ceva ok,daca-s gemeni,daca..daca..)...toate s-au risipit,cind am vazut la eco sufletelul cel mic.Are 9 sapt si 5 zile ,18 mm,174 bat/min(i-am auzit si bataile inimii),DNP 14 august,si m-a impresionat ca deja arata ca un copil in miniatura ,adica stiu ca la Alex prima oara nu prea vedeam mare lucru(e drept ca si prima eco la el a fost la 6 sapt..si eu nestiutoare)),era foarte miscatordadea din minute,parca era la ora de inot ,asa ca aseara am visat toata noaptea cum inotam intr-o piscina.am reusit sa inregistrez pe CD asa ca a putut sa vada si sotul ce minune am reusit sa facem,asa ca acum e super atent la ce fac cica "sa nu-l strivesti!!!".
Pentru fetele care asteapta bb 2 si eu am mustrari ca nu acord parca aceiasi importanta ca la prima sarcina,desi ma gindesc mereu ca sint insarcinata,si este o sarcina care s-a lasat destul de mult asteptata..de 1 an incercam..Alex a venit pe neasteptate si a fost o surpriza totala pentru noi ..si pentru cei din jur care nu mai sperau..aveam 5 ani de casnicie si obosisera sa ne intrebe "si bb ,cind".Acum vestea de bb2 parca nu a avut acelasi impact....
Nu-mi doresc decit sa am o sarcina la fel de usoara ca la Alex,sa nasc la fel de usor(la 19:30 am avut prima contractie ,la 21 m-am internat si la 0:45 am nascut).Apropo de kg ,cind l-au cintarit pe ALex in sala de nasteri avea..4.200 kg,s-a dus vestea in maternitate ca s-a nascut un copil asa mare...cind am ajuns in salon..avea 3.500kg,primul cintar era defect.
Multa sanatate..si cit mai putine greturi.
Gabi9+ si Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

e@C@@@@@@D
k@@|@@@R@C@@@@@@@@@Dl|@@@@@@C@@@@@@@C@@@@Di@@@C@@C@C@@@@@@|C@R@@j|@@@@@@@Dy@@@@@@C|@@@@@@C@@@@C@@@@@@@Dm@@@@@@@|@@C@@@C@@@Dd@@@@@@D@@@@@C@@@@@@@C@@@@@Q@@@@@@@@@@@C@@C@@@@@@D@C@@@@rD
o@@@|@hh@@D@@@@@@@|@@@@@@D`@@@|@@C@@@h@@@@@@@@@|O@@hDd@@@@@@hhC@@@@C@@@@@C@@C@@@@Dd@@@@C@@@@@@C@@@@@@@C@@@C@@@@@D|@|@@@@@@@@@@@@@@@C@@@@D
e|@@@@@C@@|@|@@@@@|@C@@@@|@@@@@|@@C|@@@|@@@@C@@|@@@@@@@@@@@@@De|@|@@@@@@Ds@|@|@@@@@@@@@@h||DD.h@@@|@@@@@@@|@@@@hrgttttts@ttttttoh|@@@R@@@D
t@@@@@@@@@@@@@@@@C@@@@@@@@@@D
t@@|@@@@@C@@@C|@@@@Dh@@@Q@@@@@C@@@@@@@D@C@@q@@@@@@ROQT@@@@TFRO@@@@@@C@@@@@@@@@@@@@@|@@i@@@@j@@@@|@@|@@Dr@@|@@@Q@C@@@@@@@@@@@@@@Db@@@C@@@@@@@@@C@@@@@@|@@@C@@D@Dr@@@|@@@@C@@@@@@C@@@@hhC@@C@Dh@@@q@@@D@@@@@@@@CC@@@C@C@@@@@@|@@@@@|@@@@@@@@@@@D`@@@@@@CCC@D@@@@@@@@D
t@@@@@@@@@@@@@@@@@@@|@@@Dc@@@C@@@@D@@@@@@@@@@@D
`@@@@@@C@@@@D@hC@@@D@`@@C@@@@|@D
r@@@|@@@@@@@@@@@@@@@@@C@@@@@@D
l@@@@@@@C@D

Pomeniti-MA pe Mine(Allah)si o sa-mi aduc aminte de voi!Si sa-Mi fiti multumitori,sa nu fiti fara credinta fata de Mine(Sfintul Coran 2:152)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Da,Stefania eu eram cea care nu stie sa puna muraturi si nu numai.
Sa stii ca sotul meu e peruan la suflet si in acte,dar la sange e japonez ca in familia lui toti sunt japonezi dar nascuti in Peru,asa ca nu esti chiar singura.Noi suntem foarte curiosi ce iese,toti vor sa aiba ochi albastri ca mine.Cica el e primul care strica traditia si se casatoreste cu alta rasa...hahaha...
miti2004 saracuta de tine.Incearca sa te odihnesti dupa aia cat mai mult sa-ti incarci bateriile...
acvi felicitari!Sa ai sarcina usoara si nastere la fel ca prima data!
hannen

15+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Pika imi cer scuze,nu m-am uitat pana acum la poze!
Iti doresc si eu sa semene bb cu tine daca asta iti doresti!
David la nastere a avut ochii albastri,o culoare super insa cu timpul s-a schimbat,inca nu s-a definitivat,daca ma uit in ochii lui vad caprui-verde-gri

Stefania 11+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

miti2004-poti lua paracetamol simplu oricand pe per,eu am luat productia pe un an de paracetamol a unei fabrici de medicamente cand am fost.Numai paracetamol simplu de 500mg/pastila.Si nu am luat dupa ureche,ci am intrebat

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Cristina_Ana, de-asta mi-e si mie teama cel mai mult, de contractii sau cum se intareste burta in momentul orgasmului....nefacand pana acum decat o data nu am patit-o....dar ar fi bine sa intrebam si dr...

Cristina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maslinuta spune:

Buna dimineta,

miti2004 singurul medicament care este recomandat in Canada in sarcina si care poti sa-l cumperi fara prescriptie este Tylenol Regular de 325 mg. Mie asta mi-a recomandat doctorul si la prima si la a doua sarcina. Pentru linistea ta sufleteasca poti sa mergi la farmacie si sa intrebi farmacitul si o sa vezi ce-ti recomanda (dintre medicamentele care se vand liber, fara reteta).

Eu stiu ca in timpul sarcinii, temperatura corpului este un pic mai ridica decat este normal. Cand eram insarcinata cu David mi-au zis ca nu trebuie sa ai mai mult de 38, pt ca este considerata infectie si poate afecta bb.

Lia 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Miti temeperatura 37.1 nu este deloc o temperatura ridicata pentru o femeie insarcinata. Eu am avut si 37,5 si aveam pe atunic 7-8 saptamani. Si iti spun sigur pentru ca am stat in spital vreo 10 zile si ne puneau termomemtru de 2 ori pe zi si nu scadeam sub 37. Si tot ele mi-au spus ca e o chestie normala la o femeie insarcinata. Acum am 15 saptamani si 5 zile si rar am 36,8 temperatura. De obicei, 37-37,2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Cat despre luatul in greutate: eu am luat mai mult de 6 kg in doar 15 saptamani, iar burtica mea cred ca e mai mare decat a Stefaniei. Nu cred sigur; ca mi-am pus sotul aseara sa imi faca poza si cand mi-am vazut-o m-am speriat
pupici.
hannen eu nu reusesc sa iti citesc mesajul, pentru ca la mine se vad doar niste patratele si semne ciudate. Ai schimbat cumva fontul? Fetelor doar eu sunt singura care nu reuseste sa citeasca ultimul mesaj al lui hannen?

Mergi la inceput