Mamici din nou aspirante-10

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata fetelor!
Roandre eu regim lacto-vegetarian nu voi putea tine niciodata ca sunt carnivora pana in maduva oaselor, mai mult de 2 maaaaxim 3 zile nu rezist fara putina carnita, in orice fel ar fi. Asa ca voi lua BU dar fara regim.
Intrebare: dupa ce iei BU 30 de minute nu ai voie sa bagi nimic in gura sau e vorba doar de mancare? Ma refer la apa/cafea. Eu una lungesc cafeaua pana pe la pranz, apa beau non stop, asa ca ma gandeam ca poate trece gustul dupa ce luam BU daca beau ceva. Sau nu e voie?
De azi o sa incep sa iau zmeurul.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Aissa, eu nu sunt deloc fan lactate si nu cred ca am sa pot respecta si regimul.
Dupa ce iau BU , timp de 30 minute nu beau si nu mananc nimic...iar gustul dispare treptat. Cafea nu beau, apa trag de mine sa beau si nu prea simt nevoia sa mananc/beau ceva in cele 30 min.
De obicei iau dimineata inainte sa incep s-o schimb pe mandra si cat timp fac operaatiunea trece si timpul.
La pranz beau si apoi vin repede pe net...si iar trece timpul.
Iar seara beau inainte sa pregatesc masa si pana fac una-alta trec 30 minute.

Sunt curioasa dc observi vreun efect de la mladitele de zmeur.

Ana Maria, spor la treaba...si totusi sa vina minunea cand va doriti voi!

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Aha, ai gandit bine programul. O sa tin minte cand ma apuc de asta.
Cu zmeurul o sa te anunt daca si ce simt. Deocamdata m-am blocat, am pus apa in pahar si zic hai sa picur, nu stiam cum curge si am pierdut sirul picaturilor care au iesit extrem de rapid . Asa ca nu stiu exact cate picaturi am pus acum, la pranz pun mai cu grija, acum stiu ce ma asteapta. Oricum, puse in jumatate de pahar cu apa (minerala) nu am simtit nici un gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Geliza sarcina usoara in continure.Nu m-am mutat dar pe frigurile de saptamana trecuta parca era mai bine in Africa de Sud.

Roandre succes la bu.Poate se lasa cu bebe.Dintre toate fetele care au facut tratamentul doar la mine nu a dat rezultate.Deci ai sanse foarte mari.

Aissa nu am tinut regim dar in acele 30 de min nu am macat si nici baut nimic.

Ana Maria bine ai revenit!

Am uitat de la malditele de zmeur mi s-a scurat ciclul de la 32 de zile la 29.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Multumim pentru intampinare!!

Ce este BU fetelor?

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Ana Maria BU e Branca ursului, e si un subiect deschis despre asta si cu 2-3 pagini in urma mai dadusera fetele niste linkuri. Am zis sa incerc si eu ca de stricat nu cred ca are ce. Am inteles ca a dat multe rezultate +

Mergi la inceput

Buna seara mamicute!
Se pare ca toata lumea munceste si nimeni nu are timp sa scrie.

Eu sunt in ziua 28 maine e 29.Astept sa vad lnua asta cand vin uratii roshii.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Asi sincer noi nu prea prestam, imi menajez sotul pentru luna urmatoare. Cred ca ar cam trebui sa ii torn niste BU in mancare ca e cam puturos.
Iti tin pumnii poate nu mai vin uratii deloc!

Mergi la inceput

Aissa ai putea sa incerci sa ii dai si lui.Poat capsule ar fi mai usor sa le ia.Au un efect....

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Asi, noi nu "muncim" inca...dar stai sa vezi ce pregatiti sufleteste suntem...lol.
I-am vorbit intr-o seara sotului de BU, mai in gluma,mai in serios fiind convinsa ca nici nu o sa vrea sa auda sa ia si el. Si aseara ma intreba ca lui cand ii dau planta aia, ca incepe luna si sa fie pregatit....lol, ce m-a distrat.
Faza e ca el in fiecare seara bea cate 1-2 pahare de vin cand vine acasa si nu stiu dc mai are rost sa ia si BU (adica nu se prea pupa BU cu vinul).
Macar bunavointa are!

Voi spuneti de chef de dar la mine vad ca nu se arata deloc cheful asta...poate si din cauza uratilor....dar pana la urma cheful vine mancand .

Asi, poate de luna asta nu mai vin uratii si vine .

Mai vroiam sa intreb ceva...doctorul mi-a zis sa iau utrogestan in perioada 16-25 a CM...acum daca iau si BU, sa mai iau si utrogestanul?
Voi ce spuneti?

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput