Mamici din nou aspirante-10

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roandre lasa sa treaca rushii si apoi sa vezi cum te dezlantui.Nu cred ca are nimic bu cu paharul de vin daca e doar unul.

Parerea mea e ca mai bine astepti luna asta sa vezi cum e cu bu si daca nu e mai bine ii dai si cu duphaston sau utrogestan de luan viitoare.O luna in plus sau in minus...Poate ca bu isi face datoria si vine bebe.

Asa sa fie draga mea si sa nu mai vina rushii cam un an.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Da, cred ca nu voi lua luna asta utrogestan si voi astepta sa vad care sunt exactele efectele BU si incep de luna viitoare.
Cu sotul, nu's ce sa zic cu capsulele...sa vedem, dc ii piere cheful il bag la tratament

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Buna dimineata mamicute!
Ce va mai fac bebicii?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

A mea trebuie unsa ca scartaieeeeeee! Cred ca ii ies canininii jos ca deja sunt multe zile de cand face asa si eu mai am un pic si explodez. Mai rade si sotul de mine, cica "nu tu zici ca mai vrei un copil".

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Aissa lasa ca o sa iasa ei caninii aia si apoi va fi bine.
Copii astia te aduc la disperare ca in urmatorul moment sa faca ceva care e minunat si serge tot.Din pacate stresul isi spune cuvantul cateodata.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

A venit weekendul...asa imi dau eu seama pt ca tre sa ma trezesc dimineata sa-i dau laptele mandrei caci in cursul saptamanii i-l da sotul dar acum e randul meu ca sa doarma si el mai mult.
Si in loc sa ma duc inapoi la nani, am stat si am luat BU, i-am taiat unghiile mandrei in somn si...mai bantui putin pe net.
mai tarziu tre sa mergem la soacra-mea la masa asa ca nu mai are rost sa dorm....

Aissa, cu scartaitul...cand o apuca si pe mandra mea imi vine s-o arunc de la balcon...hihihi. Noua ne iese ultimul canin si sper sa facem o pauza lungaaaaa caci m-am cam saturat de dinti si masele.

Asi, mare dreptate ai ca dupa o proticica fac ceva de uiti tot raul si iti vine sa-l papi.

Va pup!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Ce ma bucur ca exista un astfel de subiect! Sper sa ma alatur si eu curind gastii voastre. Clar aspir la inca un bebe, dar...inca n-am trecut la treaba .

Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Mergi la inceput

Leta bine ai venit !

Eu sunt in starea rushi.Trebuia sa-mi vina de vre-o 2 zile si nu a venit.Ieri au inceput pe la 2 ,petele.Mie de obicei imi vine de la inceput cu debit dar de data asta petele au durat pana seara.Nu stiam ce sa mai cred.Pe la 3 jumate noaptea ma trezesc cu niste dureri de imi venea sa lesin.Ma duc sa iau medicamente si cand ma ridic simt suvoiul.
Acum ma simt stoarsa ca o lamaie.Neaparat trebuie sa-mi fac niste analize.

Va pup pe toate si va doresc o zi super!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Asi imi pare rau ca nu ti-e bine....
La mine incep simptomele de rusi, azi e ziua 26 din....cine stie cate, simt ceva presiuni prin burta, estimez ca in maxim 1 saptamana apar. Sper sa apara, sa nu patesc ca data trecuta...sa ma sara aiurea.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Aissa lasa ca trece.....
Sper sa vina de data asta la timp nemernicii astia.
Aseara ne-am uita la pozele lui Razvan mai vechi.Nu imi vine sa cred ca in curand facae 2 ani.
M-a suprins sotul meu aseara cand spunea ca deocamdata nu vrea bebe2 dar daca vine e binevenit!Deci o alta adoptie e exclusa.Cred ca nici eu nu mai vreau....
Nu imi mai ramane sa sper decat ca Sf.Anton ne ve mai trimite un copilas.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput