Mamici din nou aspirante-10
Raspunsuri - Pagina 11

aissa spune:
Neata!
Mai, eu incerc intai tinctura ca am cumparat deja 3 sticlute (de 25 ml). Daca nu o pot suporta voi lua capsule in continuare. Oricum, mai am de asteptat, eu sunt la jumatatea (sau la sfertul - Dumnezeu stie) ciclului. Sa vedem ce are de gand luna asta, sper sa nu fac iar figura cu 62 de zile.
Asi, daca ameteala la care te referi vine de la tensiunea scazuta nu-i bai, eu si asa o am cam mare, are de unde sa scada.
Cristina si Ale (30.09.2004)

asi spune:
Aissa da dela tensiunea mica se ameteste si cred ca si de la hormoni.La mine dupa prima saptamana simptomele au disparut.
Ma bucur ca ti-ai facut curaj sa vii pe la noi.
Te trec pe listuta!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

roandre spune:
Am luat si azi BU. Cand o inghiti dc iti tii respiratia e ok...apoi ramai cu un gust nasol dar trece dupa putin timp si uiti. Deci e chestie de moment cu gustul...ca miros nu prea imi dau seama.
In rest n-am nici o problema, ameteala, stare de rau, etc...
Aissa, curaj...dc e buna la mine iti dau sperante mai multe. macar sa ni se mai scurteze ciclul...
Na, ca asta n-am crezut c-o s-o fac si uite-ma!
Pupici!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

aissa spune:
Asi trece-ma, poate imi purtati voi noroc .
Roandre, o sa iau, dar mai am de asteptat. Cam 2 saptamani.
Cred ca o sa incep insa pana atunci zmeurul ca tot il am deja. Poate scap de dureri.
Cristina si Ale (30.09.2004)

sim spune:
Eu intru ceva mai rarut ca s-a adunat cam multa treaba de facut si nu prea mai am timp de nimic. In plus, astept uratii sa se arate dintr-o zi in alta...evident cu depresia aferenta. Din fericire acum am ceva mai multa speranta pentru lunile care urmeaza pentru ca v-am spus ca am inceput sa fac analizele sa aflu ce se tot intampla cu mine. Nu stiu de ce dar ma bantuie o grija ca s-o fi infundat "instalatia" pe undeva ca altfel nu prea imi explic. Ei, sa vedem ce zic si analizele de la Moisica. In we dau fuguta la munte si sper sa mai gasesc o bruma de zapada.
Aissa bun venit si sa dea rezultate BU!
Roandre sa stii ca luna asta nu desclestez pumnii! Si la cata vointa ai sunt sigura ca bebe nu-i departe!
Va pup
Mami Simona si printesa Ruxi

Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Ne-am intors de la munte, unde a fost GROZAV. Zapada nu a fost decat la nivelul solului, vremea fiind de primavara (sambata dupa-amiaza am stat pe sezlonguri in piata centrala a statiunii si ne-am bronzat). Nu puteam prinde o vreme mai buna! Chiar cand am plecat noi a sosit si vremea urata (furtuna de zapada, etc.). O sa punem poze cat de curand pe link.
La noi perioada fertila s-a cam terminat, deci acum urmeaza cele 10 zile de groaza, in care asteptam sa vedem daca s-a intamplat minunea... Uf, asa imi este de urata perioada aceasta din luna...
Roandre, succes cu tratamentul. Sa te trecem curand pe lista gravidutelor.
Cornelia, imi pare foarte rau pentru mama ta. Sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine prin perioada aceasta stresanta.
Sim,
Shian, unde esti?
Pupici tuturor (mamici si puiuti).
Iulia P. si Thomas Anthony (16 iunie 2004)
Our freedom starts with the prison that we choose...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

asi spune:
Cornelia mama ta e in spital?Vai saraca chiar pana sus e pus in gips?
Sper sa se faca bine repede si sa nu aiba dureri.
Iulia ma bucur ca v-ati distra si asteptarea sa fie de bun augur.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

geliza spune:
Buna fetelor,
Ma mai tineti minte?...eram si eu o mamica aspiranta...am mai trecut sa vad ce mai faceti si sa ma scuz ca nu v-am mai vizitat, dar sigur nu v-am uitat..
Si eu am luat branca ursului cand am ramas gravida...si am luat pana am avut testul pozitiv...si i-am dat si sotului, dar lui nu i-a placut si a renuntat
Asi, te-ai mutat in Africa de Sud? ca de ceva vreme steagul asta iti tot apare...
Roandre, succes cu BU
Sim, bafta la investigatii...sa de Dumnezeu sa nu fie nimic in neregula
IuliaP bafta si tie
Eu sunt bine, am 12 sapt si deja am 4 kg in plus, asta fiindca nu am varsat niciodata si am mancat tot ce am poftit...asta e...oi vedea eu cum ma descurc cu ele..bb sa fie sanatos...in prezent nu stiu ce e, pe 20 feb ma voi duce la eco morologica si poate voi afla atunci
Va pup, va urez succes si promit ca revin mai des
Eliza , si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

roandre spune:
Eu iau constiincioasa BU si incep sa ma obisnuiesc cu ea. Voi fetelor ati tinut si regim lacto-vegetarian cat timp ati luat-o? Toate ca toate dar asta nu pot...sper sa mearga si asa.
Geliza, cum sa te uitam asa repede?...hehehe, asa sarcina fara greturi, stari de rau mai zic si eu. Las ca se duc ele kg apoi...si oricum nu mai conteaza asa mult dupa ce ai un bb mic.
Iulia.P, ma bucur ca ati avut o vreme superba la munte...si poate v-ati intors mai multi. Asteptam 10 zile sa ne spui cati sunteti acum!
Sim, mai ca-mi vine sa plec si eu iarasi la munte...asa frumos e afara! Si tot astept dedicatia aia...
Va pup pe toate!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

ana maria spune:
Fetelor am revenit si eu, la cateva luni dupa ce m-am inscris pe listuta voastra. Asteptam sa intarc Victorasu', sa-mi scriu teza de doctorat si alte alea... Intre timp am vazut ca tot ce mi-am propus dureaza cam mult asa ca ma pun pe traba...
Sarcina usoara fetelor care au reusit!!! Si Bafta mamicilor aspirante!!!
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!