hoteluri in Constanta

hoteluri in Constanta | Autor: Ancade

Link direct la acest mesaj

Pt cine a fost cazat pe acolo sau din auzite sau pt fetele din Constanta o intrebare: ce hotel imi recomandati pt la vara (avem 2 copii de 1 an si resp. 4 ani)Gucci, Dali sau Capri?Eu oscilez intre Dali si Capri insa poate ma lamuriri va rog pe unde sunt exact(unul e pe Mircea cel Batran si Dali pe Smardan); vreau sa fac de acum rezervare sa nu am surprize mai tarziu ca nu gasesc in perioada in care am biletele de avion.Ma tenteaza mai mult Cta pt ca am citit pe forum ca in Mamaia e galagie mare seara,multe din hoteluri lasa de dorit si cum au asa preturi uriase prefer un hotel de calitate chiar daca nu e pe plaja si nu are piscina.In Cta presupun ca sunt parcuri cu locuri de joaca pt copii, nu?(pe langa aceste hoteluri ma refer).
Multumesc anticipat,
Anca, Vladimir(21.08.2001) si Miruna(18.02.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Chiar nu stie nimeni nimic despre aceste hoteluri? Am gasit pe un site ca H Dali nu merita banii(peste 100 euro/noapte)- micul dejun e ingrozitor; asta spun niste scotieni/englezi care au fost acolo in septembrie; tot ei spun ca paturile sunt putin peste mediocru.
sau macar poate aveti idee unde sa plasez aceasta intrebare ,la care forum ca sa primesc un raspuns?
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Anca imi pare rau dar despre hoteluri nu-ti pot da nici o informatie.Ce pot sa-ti spun e ca cel mai frumos parc din Constanta nu e chiar asa aproape de hotelurile enumerate.scrie si la subiectul Constanta te saluta!poate fetele te pot ajuta cu mai multe informatii.

Mariuca si mami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Draga mea,
Capri este pe Mircea cel Batran,Gucci este pe 1918 si e f aproapre de centrul orasuluii si de Mall,dar nu e genul de hotel turistic,ci mai mult de afaceri.Dali este f dragutz,poti avea si vedere la mare,e langa Casa Casatoriilor,dar nici unul din ele nu e nici macar aproape de vreun parc.
Daca ma gandesc eu bine nu prea sunt hoteluri pe langa parcuri.De fapt e unul,Maria,langa parcul de la gara,dar e departe de plaja si parcul nu e frumos.Cel mai frumos parc este cel din Tabacariei,care are o parte amenajata pt copii (se numeste Tara piticilor).Poti incerca si hotelul Bulevard,care e la intrare in Mamamia si e fff linistit.In rest mai sunt pe Bd.Mamaia niste hoteluri dragutza,asta daca nu vrei sa stai in mamaia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

ancade mai este si hotel ibis,aflat aproape de plaja modern si destul de aproape de centrul orasului
hotelul este nou, arata tare bine iar preturile sunt ok
noua ne-a placut acolo

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Anca, hotel Ibis e construit nou din ce-am vazut eu cu ochii mei. Arata bine, dar banuiesc ca au si preturi mari. Celelalte 3 nu stiu, dar probabil renovate asa de mintuiala, super pe afara si inauntru.... Pt. ca am vazut ca intreai si de Mamaia, eu am fost la niste prieteni nemti cazati in Majestic, ei erau nemultumiti, jos au renovat super la receptie, afara, mincare e scumpa peste medie fata de alte locuri, camerele infecte, paturi mici, instalatie la baie le curgea apa, nici mie nu mi-a placut, da bine ca aveau sistem de deschidere la usi cu cartela . Eu personal as opta si m-as interesa pt. Ibis. E aproape si de plaja Modern. Acvariul e deschis tot timpul si iarna.
Celelalte hoteluri sint in cladiri vechi renovate, daca nu ma insel eu.

narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

preturile nu sunt chiar mari,noi am platit 49 euro/noapte/camera dubla
si pentru ca eram proaspeti insuratei ne-au oferit micul dejun din partea casei
pentru vara m-am uitat acum pe site-ul lor 68euro/noapte pt 2 persoane

pupici

Mergi la inceput

Ai dreptate, preturile nu sint mari pt. centru, aproape de plaje, hotel nou etc.
Daca ma gindesc ce-am vazut la Lido in Mamaia cu 100 euro/noapte camera cu mobilier din anii 70 si renovat de mintuiala, ca aveau aer conditionat si termopane in rest.....
narcisa

quote:
Originally posted by cornelianeli

preturile nu sunt chiar mari,noi am platit 49 euro/noapte/camera dubla
si pentru ca eram proaspeti insuratei ne-au oferit micul dejun din partea casei
pentru vara m-am uitat acum pe site-ul lor 68euro/noapte pt 2 persoane

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Hotel Ibis este,intr-adevar foarte frumos,dar plaja Modern nu e o plaja sigura si civilizata.E plina de "colorati" si de hoti.Hotelul e ok,dar nu are nci un fel de parc langa el.

Mergi la inceput

Plaja modern nu e chiar asa de rea, noi venim in fiecare vara in tara cu copii, tot mici si mergem la plaja la Mamaia, Modern sau Eforie. La Modern e apa mica pe o distanta mare, f.practic pt. copii. si de multe ori mai curata decit in Mamaia(apa).
Cit despre hoti si alte cele ne-a ferit Dumnezeu de vreun incident, noi am gasit-o OK.
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Ibis arata grozav, este altceva decat toate celelalte iar zona este mult mai linistita decat cea a hotelurilor Gucci si Capri. Ar mai fi pe Bulevardul Mamaia un hotel ( sunt de fapt mai multe, dar asta arat mai bine)Royal, destul de aproape de parcul de la Delfinariu.

Mergi la inceput