hoteluri in Constanta
Raspunsuri - Pagina 2
Bebe Beca spune:
Daca mergi cu copilasii, de ce nu incerci o statiune cum este 2Mai? Este o statiune linistita, cu pensiuni foarte frumoase, la preturi rezonabile.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Marilen spune:
Nu v-ar interesa un apartament in Constanta (situat la circa 2 statii de Mamaia)? E vorba de apartamentul meu, nu il inchiriez in mod normal,locuim acolo,dar mai fac si exceptii...si atunci ma mut cu fetita la mama. Blocul nostru este situat si in apropierea parcului amenajat de primarie pentru copii(Tara Piticilor).Daca va intereseaza imi puteti scrie si personal pe adresa de email aniry2006@yahoo.com. Tot ce va pot spune e ca cei care au stat la noi s-au simtit f.bine, e liniste si aveti bucatarie pentru orice eventualitate( stiu cum e sa pleci cu copii mici in concediu, prima data am plecat cu fetita mea cand avea 11 luni). Va stau la dispozitie si cu alte sfaturi chiar daca alegeti varianta holelului.Cu drag,
Marilen
MamideIngeras spune:
Buna fetelor
M-ar intersa si pe mine o gazda pentru un weeend pe la sfarsitul lui iunie.Este vorba de trei persoane nepretentioase.
Mergem cu piticul la mare si sunt unchii lui care vor sa vina doar in wend sa il vada.
daca cunoasteti pe cineva in Constanta, va rog sa ma ajutati.
Noi mergem la Mamaia si vor sa fie aproape.
Va multumesc
Pupici
ardeiash spune:
ancade:
cel mai frumos parc din constanta este intr-adevar tara piticilor. nu cred sa mai existe vreunul asemanator prin romania. copiii pur si simplu nu mai pot fi scosi de acolo ...cand apuca sa intre...
exista multe hoteluri prin zona aceea... si e si aproape de plaja\ daca optezi pentru constanta .... vei gasi numai "bastinasi" la plaja modern... si trebuie sa cobori ff multe scari pana la plaja... cu copilasii mici e destul de greu... eu , daca-si fi in locul vostru as opta pentru o statiune ca eforie nord, olimp, saturn.... mamaia... in mamaia puteti merge si la ... stai cum se numeste.... aqua... nu mai stiu cum . imi aduc aminte, eu.. sunt multe tobogane cu apa... sunt spectaculoase. in mamaia mai puteti vedea o panorama spelndida a litoralului daca mergeti cu telecabina...
in constanta puteti merge doar la acvariu... planetariu si la delfinariu... ultimele sunt aproape de mamaia..
bafta la alegere!
s-auzim numai de bine! si
Ancade spune:
Multumesc"disperata";intre timp(in ianuarie deja ) am luat bilete printr-o agentie din Germania la Eforie Nord(Hotel Europa); sper sa merite banii si sa avem vreme buna;acum 2 sapt am fost in Mallorca cu baiatul si am avut vreme buna insa apa marii si din piscina erau super reci(17 Grade)-si totusi alti copii, adulti intrau.La vara,vom inchiria in Buc o masina ;pe unde e parcul tara piticilor din Constanta?La delfinariu vreau sa merg oricum cu baiatul de 5 ani si la planetariu(ii plac la nebunie pestii); in Eforie nu gasesc pe nicaieri relatari despre posibilitati de a merge cu copiii(locuri de joaca etc).
Anca
camelia72 spune:
Anca,Hotelul Europa este fain,este mai scump dar conditiile sunt bune ,doar ca este f. multa galagie in acea zona si multa aglomeratie,cel putin asa a fost anul trecut,la fel si plaja...mie nu-mi placeau scarile alea dar baietelul e mare si se va descurca!Despre distractii,sunt cateva tiribombe,masinutze,discoteci in aer liber care pe fie-mea au incantat-o,dar nimic spectaculos...insa puteti sa va plimbati prin alte statiuni,sa vizitati aqua magic si sa mergeti cu telecabina in Mamaia...!Depinde si in ce perioada aveti biletele,anul trecut in iulie statiunea Eforie Nord era full!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Ancade spune:
Camelia, eu am inteles ca Hotelul are plaja privata(fara scari)si am auzit si din alte surse ca e galagie mare de la discoteci; acum am facut greseala sa iau bilete acolo, asta e.E pt ultima data ca venim la mare in Rom (nu am mai fost din 1999 la mare in Rom si deci acum e prima data cu copiii-fetita va avea 1 an jumate in august );noi vom merge la Eforie la sfr lui iulie.Oricum ca preturi si conditii Spania pt noi ocupa 1 loc insa am zis anul asta sa facem exceptie si sa vada si copiii ce ofera Rom.
Problema mare e ca fiul meu nu vrea sa vobeasca romaneste si nu va avea cu cine sa se joace;singur sau cu sora-sa.
Cand am fost acum in Mallorca era plin hotelul de copii (peste 100)insa toti erau nemti sau spanioli si el nu a vrut sa participe la activitatile pt copii tocmai din cauza limbii;intelege engleza cred ca mai bine ca romana, dar e timid in comunitati straine.
Daca a mai fost cineva la Hotel Europa mai spuneti din experiente, va rog.
Anca, Vladimir(21.08.2001), Miruna(18.02.2005)
ardeiash spune:
eforie e destul de mic. veti gasi pe unde sa mergeti , insa nu exista atatea locuri de joaca pentru copii ca in mamaia.
tara piticilor este pe linia autobuzului 100. de la gara se merge pe fosta linie de tramvai 100 pana la lacul tabacarie. statia tomis 3// sau policlinica tbc... sau restaurantul bulevard.. langa gradina de vara constanta... daca intrebi de una din astea. vei ajunge negresit.
bafta!
ardeiash spune:
ancade; scuze de intrebare: unde anume locuiesti in olanda?
eu locuiesc in belgia.. si pe oricine vad pe aproape intreb... ce e mai frumos de vazut in olanda?
Ancade spune:
Disperata, care e numele tau sau preferi sa te numim disperata?
Eu stau in Eindhoven insa in mine nu ai gasit persoana care sa te indrume in a vizita Olanda; eu mereu caut sa plec cat mai departe de aici; in Germania pt weekenduri sau in Austria, Spania pt vacante mai lungi.Mie nu-mi place aici sa merg in vacante(mai ales din cauza vremii)si a pretului piperat;dar aici nu e locul adecvat pt a discuta despre Olanda.Nu vreau sa apara iar comentarii .Daca vrei scrie-mi pe privat.
Anca