Muzica de care nu ne saturam

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ma, dar buna muzica ascultati, in general! Serios, ma mir pentru ca in general lumea asculta porcarele...
Bag si eu chestii mai necunoscute (unele) dar care mie-mi plac:

Amon Tobin
Bonobo
Four Tet
Red Snapper
Funki Porcini
Alex Gopher
N.O.W.
Massive Attack
Death in Vegas
Smashing Pumpkins
DJ Shadow
Badmarsh
Cure
P J Harvey
Gotan Project
Les Negresses Vertes
Kruder & Dorfmeister
Budhha Bar
Nine Inch Nails

Mai sus e un amestec de acid jazz, trip hop, reinterpretari latine, rock...bla bla... mai degraba muzica de bar, dar interesant pentru mine.

Iar la "etnica" mai ascult cu placere Chavela Vargas, am descoperit-o de cand am vazut unul dintre filmele lui Almodovar (Carne Tremula - tradus la noi "Sange fierbinte") si mi-a placut coloana sonora. Canta un gen care se numeste ranchera, foaaaarte sentimental, de dat cu caciula in caine si are o voce dogita de baba care a fumat mahorci 80 de ani si nu se lasa( asa cum si este!). In fine, ma distreaza de multe ori...

Ioana 22 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

[quote]Initial creeata de sofia_misicu
Lhasa - La llorona, The living road - cea mai buna voce dintre cele pe care le cunosc, cum zicea un prieten: "canta din pat, cu o tigara in gura, epuizata dupa cea mai tare partida de amor" - te inspira, nu?

Nu o gasesc nicaieri pe DC++, help!!!!
Mariposa traicionera e SUPER TAAAAAAAAAAARE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

cum sa nu gasesti lhasa, am dat acum search pe dc si mi-a dat 444 de rezultate

Inaioana, misto muzica....de primii din lista nu aveam habar, am downloadat acum la greu si ma documentez

Sofia si Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Sofia, sper din suflet sa-ti placa! Ca io am si gusturi mai ciudate,.... Chiar astept sa-mi spui sincer(fara suparare ca stiu ca multa lume nu digera!)!

Ioana 22 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Daca iti place genul asta, probabil o sa iti placa si:

Thivery Corporation
Lamb
Indian Ropeman
London Funk Allstars
Asian dub foundation
Royksopp
Moloko
Kid koala
Basement Jaxx
Air
Aphex Twin
dead can dance
Coil
Can

Multe dintre ele doar mi-au trecut prin calculator, pentru ca daca ascult prea mult nu imi mai plac asa ca le sterg dupa ce le ascult o data

Am dat de plylistul unuia pe DC++ si am ramas masca de cata muzica de genul asta exista...

Sofia si Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

dar cum de-ati uitat de jaques brel?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Sofia, am zis cintereti latini ca sa exprim in romaneste termenul generic de Latin Music cunoscut in lumea larga. Asta nu inseamna ca toti cintaretii din toate tarile de origine latina (deci si Roamania) sint cintareti latini!!?!? Deci compilatia ta de nume si cintece la aceasta categorie nu prea tine. Desi e raspindita in toata lumea si are multi adepti, latin music se refera la America de Sud si nord si Caraibe. uite aici un scurt istoric al ei pt. mai multe clarificari http://www.scaruffi.com/history/latin.htmlAcum inteleg de ce spui numai de Buena vista: pt. ca numai astia au venit in concert in Ro. De restul nu s-a auzit din pacate. Crede-ma ca acei cintareti mentionati de mine (despre care tu spui ca nu te intereseaza: i-ai auzit vreodata si nu ti-au placut?!) sint la fel de buni si mai cunoscuti in lume decit BVSC. Sint titanii/parintii/inovatorii genului. Omara Protundo nu ti-a placut pt. ca in general cinta bolerouri (acele cintece gen romanta se numesc bolerouri...) dar si Ibrahim Ferer cinta asa ceva (chiar in concert. ex: perfume de gardenia)! la concertul lor de aici, la auzul acestui cintec emigrantii cubanezi care stateau in primele rinduri si fluturau steagul Cubei s-au ridicat in picioare, strigind si plingind si tropaind...Mu ma pricep prea mult la muzica (restul genurilor sint ok, bune drept muzica de bar pt. mine) insa sint un big Latin Music fan, ok? Acasa am numai Latin Music CDs la servici, in masina, peste tot ascult numai asta. E singurul gen de muzica care imi spune ceva, care ma face sa sar de pe scaun sa dansez (chiar si la volan!)Singura muzica pe care nu pot sa o suport nici macar in bar, este cea country. Mi se pare absolut oribila.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by adrienne12
[Singura muzica pe care nu pot sa o suport nici macar in bar, este cea country. Mi se pare absolut oribila.....

Dixie Chicks rulz

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by adrienne12
Singura muzica pe care nu pot sa o suport nici macar in bar, este cea country. Mi se pare absolut oribila.....

Asa-i, degustibus non disputandum.
Mie-mi place foarte mult country music si mai ales imi place sa ascult versurile cu atentie fiecare cantec parca are o poveste.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

da da da
si Tom Waits -God’s Away On Business
cum de-am uitat?

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput