Muzica de care nu ne saturam

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Eu sunt mai "invechita". Imi plac mult Enio Moriccone, Enya, Patricia Kaas, iar preferatul meu este Joe Dassin.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Adrienne, ok, ai dreptate, imi cer scuze daca nu am mentionat de alti cantareti Latino!

Sabina, recunosc ca nu prea am ascultat Jaques Brel. Eu cu Joe Dassin al meu si Moustaki.

La country sunt absolut afoana insa ma amuza Dolly Parton. E dotata...ca voce.

Sofia si Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Fireste ca de gustibus. Am citeva melodii asa zis bagate cu forta la categoria Country care imi plac, una din ele fiind Shania Twain cu.. ¡§feel like a woman¡¨. In rest, cind aud country la radio schimb postul, pe bune¡KDar daca nu imi place mie country poate latin music poate sa nu placa altora ƒº¡K Voiam sa intervin cu o mica corectie si adaugire.Corectia este ca m-am exprimat gresit cumva. Voiam sa spun celor carora le place Buena Vista Social Club sa incerce si Tito Puente, Celia Cruz, Wiliie Colon, Ruban Blades (gasibili in Ro la Sala dalles) acestia fiind f. asemanatori ca gen de muzica cu BVSC. Pt. cei carora le place Ricki Martin, Enrique (desi muzica lui Enrique dupa parerea mea nu intra la categoria Latin pt. ca ii lipseste acea vibratie generata de radacini africane, asta pt. ca e european) le recomand calduros Shakira (un fel de Alanis Morisette sud-americana).Adaugirea: in afara de muzica anilor 80 (parerea mea e ca fiecare om va iubi toata viata muzica pe care a iubit-o in liceu), imi place Patricia Kaas, dar n-am mai auzit nimic de ea de ani buni¡K Kyle Minongue, Alanis Morisette si doua formatii americane: Semisonic (de care probabil ca nu s-a prea auzit pt. ca au numai 2 CD-uri (imi place mult Dan Wilson) si alta creata de niste tipi care au absolvit Harvard si care au muzica teribil de interesanta, Pink Martini. Culmea e ca Pink Martini are mai mult succes in Europa decit in America! Daca vreti puteti sa ii ascultati aici http://www.pinkmartini.com/Mai sint multe care imi plac sau pe care le ascult cu placere ocazional, insa intotdeauna revin la marea mea dragoste, latin music, pe care o ascult by default, in masina, la servici, acasa. PS. tot cautind site-ul semisonic http://www.semisonic.com/ am descoperit ca au mai scos un CD!!! tre' sa-l iau :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qicoletta spune:

Freddie Mercury&Monserat Caballe,albumul Barcelona,on and on ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nu se poate sa nu semnez si eu cu o lista, a preferatilor:
Sting, cam orice, dar preferata e "Every breath you take"(de pe vremea Police) si "mad about you"
ronan keating, iar orice, preferate fiind: "When you say nothing at all " si "If tomorrow never comes"
laura pausini-"Strani amori"
dire straits-"brothers in armms" si "ticket to heaven" fiind preferate
pink floyd-aproape tot
depeche mode, iar cam tot
bryan adams
natalie imbruglia

beatles
abba
santana
chris rea
dido
metallica-baladele
nirvana
wham!

iar dintre romani, de neegalat mi se par vama veche si directia 5.

dintre cei noi lansati, am o preferinta aparte, un album pe care-l pot asculta mereu: rob thomas-...something to be.

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by adrienne12

Fireste ca de gustibus. Am citeva melodii asa zis bagate cu forta la categoria Country care imi plac, una din ele fiind Shania Twain cu.. ¡§feel like a woman¡¨. In rest, cind aud country la radio schimb postul, pe bune¡K

Mai adrienne, dar Tarkan nu-ti place?
Mie imi plac multe, dar mor dupa Cat Stevens. Si am un concert cu Eagles din 2004, din Australia, care m-a dat gata...

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Chiar ca ascultati muzica buna.
Adaug si eu DAFT PUNK,MOBY,DAHOOL...
Ma mai gandesc si revin.Am de scos niste muzica de pe internet

16

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by sofia_misicu

Adrienne, ok, ai dreptate, imi cer scuze daca nu am mentionat de alti cantareti Latino!

Sabina, recunosc ca nu prea am ascultat Jaques Brel. Eu cu Joe Dassin al meu si Moustaki.

La country sunt absolut afoana insa ma amuza Dolly Parton. E dotata...ca voce.

Sofia si Nuka

iubita, Trebuie
o sa -ti placa la nebunie.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Jacques Brel, daaaa... Si nici de Tudor Gheorghe parca nu ati zis. Da' mi-a placut ca ati zis de Dead Can Dance - Sabina, ii stii pe'mnealor?
Si Rondo Veneziano. Si ma mai gandesc

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

... mie imi place Enya, Patricia Kass, Lionel Richie...
si mai nou Katie Melua.

Mergi la inceput