Muzica de care nu ne saturam
Raspunsuri - Pagina 2
Alcristina spune:
Mie-mi place
CHRIS REA - Blue Cafe , Going Fishing
ERIC CLAPTON - cam tot
COLDPLAY - We never change
Deep Chopra feat. Demi Moore - Desire
Skunk Anansie - U follow me down
adrienne12 spune:
Io-s de parere cu Yank. Ce sens are sa punem liste peste liste de cintece ca la scoala generala??? Eu am sute... Mie imi place muzica latina in particular. Faptul ca in lista originala ai pus numai Compay Segundo si Ruben Gonzales (by the way pianistul cu care l-au inlocuit pe Ruben e la fel de bun, l-am vazut n concert dar imi scapa numele) mie cel putin mi se pare ca face o enorma nedreptate altor cintareti latini la fel buni (Celia Cruz, Larry Harlow, Tito Puente, ca sa-i pomenesc numai pe cei decedati, asta pt. ca atit Compay cit si Ruben au murit acum 2 ani)... sper ca numai faptul ca n-ai auzit de ei te face sa nu-i mentionezi :-)
sofia_misicu spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
Io-s de parere cu Yank. Ce sens are sa punem liste peste liste de cintece ca la scoala generala??? Eu am sute... Mie imi place muzica latina in particular. Faptul ca in lista originala ai pus numai Compay Segundo si Ruben Gonzales (by the way pianistul cu care l-au inlocuit pe Ruben e la fel de bun, l-am vazut n concert dar imi scapa numele) mie cel putin mi se pare ca face o enorma nedreptate altor cintareti latini la fel buni (Celia Cruz, Larry Harlow, Tito Puente, ca sa-i pomenesc numai pe cei decedati, asta pt. ca atit Compay cit si Ruben au murit acum 2 ani)... sper ca numai faptul ca n-ai auzit de ei te face sa nu-i mentionezi :-)
huh, si care e problema cu lista, ca nu am inteles. Si la carti, si la filme tot liste sunt. Daca imi surade ceva, caut, gasesc, ascult si imi imbogatesc cultura muzicala.
In ceea ce priveste ceilalti cantareti "latino" ca sa ma exprim ca tine, nu am mentionat nici un altul pentru ca nu ma intereseaza.
Daca vrei ii scriu pe cei de care stiu, din nou la gramada pentru ca tu oricum te-ai exprimat ambiguu. Latino e si muzica italieneasca si spaniola si braziliana, da las' ca merge si asa.
Din cubanezi mai pot sa zic de Omara Portundo pe care am vazut-o live la Bucuresti si desi foarte simpatica era o colectie stil romante de pe vremea bunicii (fermecatoare insa nu pe gustul meu).
Ibrahim Ferrer se pune si el pe cont propriu.
Colectiile cafe havana si alte mii de cd-uri asemanatoare care mi-au trecut prin calculator si s-au dovedit a fi aceleasi si aceleasi melodii insa nici unele nu aveau hazul BSC.
Asa, alta muzica "latino"
Astor Piazzola - si el e latin, nu?
Stan Getz&Joao Gilberto
Paco de la Lucia, Babel Gilberto
Silvio Rodriguez
Amalia Rodriguez
Muzica moderna "latino"
Amparanoia
Orishas (rap cubanez!!!!)
Carlos Nunez
madredeus - cred ca astia sunt spanioli, nu bag mana in foc
Flamenco - Diego El Cigala
Estrella morente
Mayte Martin
Chambao - flamenco chillout
Si nici unii din chestile de pe lista asta nu m-au determinat sa ii ascult a doua oare cu exceptia lui Amalia Rodriguez.
Sofia si Nuka
conchita spune:
quote:
Initial creeata de sofia_misicu
Muzica tinerei generatii
Bjork
Gotan Project - buna pentru atmosfera
Portishead - pentru seri de melancolie
Triky
Massive Attack
Radiohead
PJ Harvey - pentru descendentele lui Simone de Beauvoir
Thivery Corporation
Lamb si alde d-astia
vai, cu lista asta a tinerei generatii ma faci sa ma simt de o suta de ani, ca io numa bjork am ascultat, de ceilalti acum e prima oara cand aud! :-))
gabirus spune:
De care nu ma satur niciodata (pe langa clasici si jazz):
Depeche Mode
si
Dead Can Dance
POZE
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Mona_B
Daca te uiti pe lista mea gasesti Coldplay
Daca nu-l boldisi si tu acolo, sa-l vaza si o mioapa ca mine !!!
(Haidi mai, pina si muzica a ajuns subiect de impunsaturi arogante???!!!)
Edit ca "playlistul" imi stirnii melancolii: pe vremea cind lucram in radio, acu o su'ta de ani, cind CD playerul era o achiztie la fel de originala ca si Cd-urile...deci pe vremea aceea, nu existau MP3-uri si nici softuri de rulat muzici. Ca atare playlistul se facea la mina, eventual cu catalogul de muzici in fata. Ceea ce vreau io sa spun e ca aveam o colega (si ea DC-ista), care nu numai ca facea playlistul pe de rost si corect (adica oldy la oldy, new enteries, hit-uri si alte heavy rotations la timpul potrivit), dar iti zicea din momorie si durata melodiei. Lucrul asta m-a uimit intodeauna, pe mine, care, atunci cind e vorba de cifre, nu tin minte nici numarul meu de telefon!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
iileana spune:
quote:
Originally posted by yank
Incepe sa semene cu oracolele din vremea cind faceam scoala primara,unde la o intrebare de genul asta fiecare se apuca sa insire cite nume cunoaste.
Eeee, acu' e mai simplu. De exemplu, eu am luat prin interesantul procedeu copy si paste "numele cunoscute" de pe doo din propriile-mi playlist-uri si le-am trintit aici....
quote:
Io-s de parere cu Yank. Ce sens are sa punem liste peste liste de cintece ca la scoala generala???
Sensul este ca....Of...Am facut-o ca sa...Fir'ar sa fie...Sorry, adevarul e ca mi-e asa o tirsa sa explic....
Chiar ca a innebunit forumul
Eu ce naiba mai caut aici?
.....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
lena spune:
mie imi plac si formatii mai tinerele desi io sunt mai purie si ascult cu mare drag Doors...dar iata cateva care merita zic eu: Skunk Anansie, Incubus, Kosheen (astia sunt criminali ca text, muzica ce vreti voi), si altele...merita descoperite si talentele mai "fresh" zic eu...bine nu mai zic de Faithless, Morcheeba sau chiar Black Eyed Peas (mey nu stiu exact daca se scrie asa, dar ii ascult si p-astia cu placere) plus Anouk (fata este chiar " bestiala" cool, si la muzica si la text) si este si olandeza dar canta in engleza si sta in state.
sofia_misicu spune:
quote:
Originally posted by iileanaquote:
Originally posted by yank
Incepe sa semene cu oracolele din vremea cind faceam scoala primara,unde la o intrebare de genul asta fiecare se apuca sa insire cite nume cunoaste.
Eeee, acu' e mai simplu. De exemplu, eu am luat prin interesantul procedeu copy si paste "numele cunoscute" de pe doo din propriile-mi playlist-uri si le-am trintit aici....quote:
Io-s de parere cu Yank. Ce sens are sa punem liste peste liste de cintece ca la scoala generala???
Sensul este ca....Of...Am facut-o ca sa...Fir'ar sa fie...Sorry, adevarul e ca mi-e asa o tirsa sa explic....
Chiar ca a innebunit forumul
Eu ce naiba mai caut aici?
.....
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Iti zic eu explicatie. S_A DESFIINTAT ZZ-ul si cutia lui Pandora s-a risipit pe forum si acum au inceput impunsaturile.
Sa nu plecati si voi ca daca pleaca si scandinavii se duce de rapa...
Si mie imi plac Black eyed peas, mai ales primele melodii si Outkast sunt simpatici, Sugababes...da asa, pana trece moda.
Skunk Anasie e misto. Are o melodie care mi-a placut mult cu Maximilian de la Prodigy - parca money gready sau ceva de genul asta.
Sofia si Nuka