Mamici de ianuarie-februarie 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Nicole si eu tot la 8 stau si nu vreau sa ma gandesc ca se strica liftul vreodata ca il iau in bratze si o iau la trap.
Si............. acum vreau si eu cartofi.
Fetelor copilul meu nu mai doarme ziua ci se uita pe pereti . Oare e normal? Sta asa ore intregi.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Fac bine Nicole, numa ca am niste arsuri si greturi care nu-mi trec cu nimic asa ca acum astept sa . Din pacate asa mi se intampla in fiecare seara, ieri credeam ca am scapat dar m-a luat pe la miezul noptii din somn!
Nico, felicitari pentru 34 saptamani. Vezi ca se poate? Mai ai putin si ajungi departe!
Irina, cum ai lasat copilul pe trotuar? Esti mareata! Cred ca numai tu poti face asa, sau oricum esti singura care povestesti asa haios! saracuta de tine cred ca-ti vine foarte greu sa te descurci singurica printre straini!

daniela 35++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Dani...Cind simti ca..incearca sa iei o gura de aer...
La mine a mers....super....
Irina..nu am vrut sa-ti fac pofta de cartofi...
Nicole
33+++

Mergi la inceput

Tocmai am comis-o! As manca si eu cartofi prajiti, bina ca nu are cine sa-mi faca, mie mi-e prea lene...
Denisa n-ai venit de la doctor?

daniela 35++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Ce fac mamicile cu bebeii si gravidutele? AM vazut eu ce faceti, dar tot mai intreb!
La nascut iar nu e inghesuiala! Pai cata energie de facut galerie sa avem si noi cele care suntem deja mamici?
Mirelutza, imi pare tare rau de colicii lui Dani! Eu pana sa citesc la Maraki de laptele gras, am constatat ca laptele pe care il beau eu ii provoaca colici! E drept ca eu nu beam lapte inainte si de cand alaptez, am inceput sa am zile in care beam de sete lapte rece!. SI eu gaze si burta balonata, la fel si micutza! Eu spal hainele fetei cu detergent normal, dar le limpezesc inca odata. Si e ok. N-are nici o problema!
Maraki, a luat bine flacaul tau! Si cred ca in mare parte datorita eforturilor tale cu mulsul. Gagica mea la o saptamana avea muuult sub greutatea de la nastere: de la 3400 avea 3.200. IN 3 zile mi-a luat 220 de grame, dupa care iara pauza. Acum iar a luat in 3 zile vreo 200 si sper pana face 3 saptamani (joi) sa mai ia putzin sa nu-mi fie mie rusine! . Dar ma chinui cu ea ca e lenesa la mancare! Doarme mult, papa mult, dar se pare ca nu suficient pt cat doarme. CE mananc eu, ca intrebai! Dimineata oua sau sandwich-uri cu branza multa si iaurt. LA pranz supa de zarzavat+ carne si in general ceva carnita la gratar cu orez. Seara, ce mai gasesc. Si beau mult ceai de anason+ fenicul+ chimen, bere fara alcool, compot fara zahar (desi m-am scapat la un compot cu ananas atat de dulce si fata n-a patit nimic). Si eu mai iau si ceva suplimente pe baza de plante (cica cele care contin marar ar stimula lactatia!). Iar laptic, am cam 150 ml/ masa in fiecare san.
Giova, frumusel Marcoloino! Sa va traiasca. Si tu ziceai de colici? Eu ii dau Sab SImplex, 10 picaturi de 3 ori pe zi, inainte de masa, ci lingurita si cu putzin lapte muls de la mine. EU nu i-am dat nimic in afara de lapte (lichide ma refer: apa sau ceai). Si eu ii dau si calciu sirop si vigantol, toate puse in lingurita cu putin laptic.
Monica, tu esti exact cum imi inchipuiam! Dar ash vrea si eu sa fiu atat de slaba! Dienutza ta seamana si cu tine si cu sotul tau! Ana mea e varianta in miniatura a lui RAdu!
Ella, te-au lamurit fetele cu pompa. EU am AVent, manuala, scumpica (dar nu ca cele electrice, care te usuca), dar face totzi banii! Nu stiu daca puteam sa alaptez fara ea! E drept ca faci scurta la mana care pompeaza si uneori e si dureros, dar merita!
Nicole, "curaj gaina ca te tai!". Mai aveti putzintel! Sper sa te simti mai bine! MAi ai si tu putzin si ne vedem in parc cu fetele.
Irina, cand am vazut cat are MArio la 3 saptamani, mi-am zis ca eu sigur flamanzesc fata! PAi eu daca luam 400 de grame in plus fata de nashtere, ma declar fericita! Si sa ne mai relatezi aventuri.
Diana, imi pare rau ca n-ai sa reusesti s anasti normal dupa cezariana, dar decat sa risti, poate e mai bine asha! SI multumesc de informatie in legatura cu dimensiunea operatiei. Eu ma uit la ea si mi se pare urata! CA sa nu mai vorbim ca doare daca fac efort. NU mai stiu cine ma intreba daca ridic fata. PAi o ridic de la inceput. E mai dificil sa ma ridic cu ea cu tot si cu perne si cu paturi de pe canapeaua joasa pe care alaptez.
Fetelor, ca noi avem ora de baie si papica!

Bee si Ana TEodora
http://photos.yahoo.com/ph/anateo2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetele,
Am venit de 30 min dar am ciugulit un pic si a trebuit sa duaun telefon.
Irina- eu te inteleg si te apro ca asa voi face si eu cu landoul- doar ca eu nu am asa multe scari, doar ca o sa incerc si cu marsupiul la cumparaturi, sau intai fac proba in casa si apoi decid.
Daniela si Alina- nu mi-a facut controlpe masa si deci nu stiu cat mai e pian nasc, am ceva contractzii dar nu is nasoale dc nus unt regulate si inca pot sa fac treaba.
Nicole- mult curaj in continuare!
Bee- sper ca si tu si suntetzi ok!
Eu m-am ofticat azi c aam pierdut azi 3h sa rezlv 3 chestii, care ar fi trebuit sa fie gata in amxim 2h, dar asta este, am stat si la medic cam mult sa astept, ma rog in final toate bune, contractziiel cica is normale deocamdate, inima ok, greutatea mea si a lui bebe ok, daca nu vrea sa vina pina pe 17 ianuarie, o vom scate, cam astea sunt vestile.
Joi vine mama, am o groaza de terminat pina vine ea, asa ca ma duc la treaba, dar o sa mai fac pauze!

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bee- Teo e f. frumoasa, imi palc pozele mult si avetzi si cercelusi, o adevarata printzesa!
Astery- si eu azi am vb cu pediatru sa ne ia saptamina viitoare in evidentza dupa ce iesim din spital, aici asa e!Bafta sa rezolvi si asta
Cata- nu ne-ai spus dc la nastere a venit T, ca stiu ca povestea pe indelete mai dureaza!Ai reusit sa o faci pe Bianca doar sa suga si sa nu ii mai dai completare?

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bee cat de frumoasa este Teodora Am vazut ca toti bebelusii nostri sant frumosi, avem o grupa super!!!Spune-mi si mie te rog, nu avem voie sa consumam zahar? Eu beau exact acelasi ceai ca si tine, chimen+anason+fenicul, pun cate doua lingurite de zahar rase,cana este dubla decat una normala.Trebuie sa renunt la zahar?
Denisa spor la treabama bucur ca ai venit cu vesti bune de la dr.
Fetelor eu de cand am nascut imi este foarte cald,nu stiu ce sa mai fac Ma duc sa imi fac un dus si sa trec la muls....eu am pompa electrica, la fel ca cele din maternitate, e inchiriata si astept sa imi dea banii asigurarea cand o duc inapoi.Am platit 75€ pt. pompa si 41 pt. doua sticle cu supape si ventuza sau ce este.Pe o sticla imi da banii asigurarea.

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Bee, am vazut si eu noile poze! Ana este o frumoasa, imi place foarte mult de ea, iar tu esti o mamica fericita!
Denisa esti din ce in ce mai aproape, acum chiar ca mai mult de-o saptamana nu mai este!
Fetele, nici una pe aici? Ati plecat la culcare?

daniela 35++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bee, o bijuterie fetita voastra! Copie la indigo a taticului, si cre' ca-i tare mandru, nu-i asa?

Irina, m-ai spart, mai ce stil de povestit ai, am ras de una singura! Te si vedeam, parca. Eu stau la etajul 7... deci va trebui sa-mi fac planul cum voi cobori/urca... inca ma gandesc. Mai era o solutie sa las carutul in masina, si asta trebuie verificata. Sau sa rog vecinii sa ma ajute... complicat. Deh, am vrut motocicleta la copil, nu un carucior mai normal .

Denisa, ma bucur ca sunteti bine. Auzi, da' ce te grabesti tu sa nasti asa, ca abia ai 37 de saptamani si esti sanatoasa, n-ai probleme, grasa nu esti? Sau nu mai ai rabdare? Ca daca-i asa, te inteleg, nici eu nu mai am prea multa.

Cristina 36w
Razvan
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput