Mamici de ianuarie-februarie 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

AndreeaC, nu te mai stresa atat.
Dr. care ti-a facut ecografia nu ti-a dat si explicatii? daca a zis dr. ca e ok inseamna ca asa este.
mie nu mi-a zis nimeni nimic la ecografii de gradul de maturare al placentei (nici macar herghelegiu la cele 3 eco morfologice). sau poate ca a zis si nu am retinut eu. dar daca nu spune dr in mod explicit ca e ceva in neregula nu cred ca trebuie sa iti faci griji.
la ultima ecografie acum 2 zile mi-a aratat doctorita mea ca placenta a inceput sa imbatraneasca, dar e normal ca doar mai am putin si nasc.

eu cred ca intrebarile de genul "E grav? Ce tb sa fac?" trebuie puse doctorului tau dupa ce iti spune ca ai ceva.

Ella si Daniel Alexandru 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Ana..ce faci puiuta???
Sa stii ca si eu sunt de acord cu un singur medic....
Stiu o situatie de mamica..carea imbolnavit copilul din cauza "opiniilor" diferite....
Nicole
33++++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

ELLA, sigur va anunt imediat ce mi se rupe apa sau am contractii!
MARAKI, felicitari pentru bebelin ca a luat in greutate. De acum incolo se face el baiat mare! Bafta maine la dr. !
CATA, ma bucur ca v-ati mai obisnuit cu bebelina! E bine ca a inceput sa doarma noaptea! Vad ca incepi sa inveti meseria de mama !
DENISA, bafta la dr., sigur o sa-ti zica daca mai este mult pana vine bebelina!
IRINA, merci de raspuns! Mereu ma gandesc la tine, ca si Mario s-a nascut la 3,9 kg. si l-ai nascut natural! Sper sa nasc si eu tot natural.
MONICA, este o scumpica Diana! Cred ca seamana si cu tine si cu sotul tau. Este super frumoasa! Cred si eu ca e mandra IRINA cu asa o nora! Dar si Mario al ei este superb!
Eu il astept pe Gabi sa vina acasa, sa vedem ce papam.
40+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Irina, mersic de raspuns. Insa tot in ceata sunt, deoarece stiu ca acest vaccin se face intre 0-7 zile de la nastere. Stiu ca in multe tari din Europa de vest nu se face. Si nici aici in State si Canada. Daca il vrei, trebuie sa il ceri si am impresia ca nu e acoperit de asigurare.In fine, ma mai interesez, am uitat sa intreb pediatra cand am vorbit ieri cu ea.

Ella, o nastere normala dupa cezariana, implica cateva riscuri pentru toate femeile. Pe mine ce m-a debusolat si ce m-a enervat a fost ca pana acum m-au incurajat sa nasc normal, ca nu sunt riscuri majoare, iar acum m-au pus sa semnez o hartie care m-a ingrozit.
Adica, doar 50-80%reusesc sa nasca vaginal dupa o cezariana, cea mai serioasa complicatie ar fi ruptura de uter, intre 2-6% se intampla. Ruptura de uter duce in general la moartea mamei sau/si a coilului. Inducerea nasterii creste, de asemenea, sansele unei rupturi uterine si multe altele. Iti inchipui ca dupa ce am citit toate astea nu mai am chef sa nasc normal, nu de alta dar am acasa un copil si un sot si nu vreau ca cea mai fericita zi din viata noastra sa devina cea mai nefericita. Doamne fereste!

Nu mai stiu cui vroiam sa raspund, dar merg sa ma pregatesc ca in mai putin de o ora plec la doctor.
Mai apar pe aici cand ma intorc. Pupicei.

36fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna seara.
Uite mi-ati dat o idee buna cu pediatrul. Eu o intrebasem pe prietena mea daca este nevoie sa ma cunosc cu pediatra inainte si cica nu, dar... am analizat si este chiar recomandat sa ne cunoasca inainte.

Mai Irina, io nu incetez sa ma mir de tine, cum te poti tu descurca asa de bine...
Cum l-ai luat pe bebe la supermarket, in carucior sau in marsupiu? Ca ma paste si pe mine acelasi lucru, carat de bebe peste tot cu mine...

Cristina 36w
Razvan
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaC spune:

Ellarad, merci de raspuns. Nu ma streses prea tare cu placenta , ca eco a zis ca e totul ok, doar cu lichidul ala...Maine ma duc la dr ginecolog si o sa intreb acolo, dar pana maine...ma gandeam ca poate ati mai auzit de asa diagnostic sau a mai avut cineva.
si bb Maria 34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Diana, cu atatea statistici triste si eu as alege cezariana! Las-o naiba incolo de hartie, n-o semna si nasti cum este mai sigur pentru tine si bebe! Poti naste si normal doar sa ti se intample si tie ca si Monicai, sa ajungi la spital cu dilatatie maxima si sa impingi de doua, trei ori si gata nasterea, in rest...prea multe complicatii!
Andreea nu-ti mai bate capul acum cu eco! daca era ceva in neregula iti spunea doctorul nu?

daniela 35++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Alina cred ca tine mult si de doctorul tau ca si dc bebe are êste 4 kg se poate naste natural eu am o prietena a carei fetita a avut fix 5 kg si a nascut natural ca asa a vrut ea . E drept ca a taiat_o dar si pe mine m_a taiat si nu 2 cm ca pe Cata ci cred ca vreo 6 si acu nu mai am nimic dar nimic nimic de abia se vede linia aia de la cicatrice si nu am nici o luna. Deci depinde acum si de doctor.
Astery pai dc mm_ai vedea ai lesina de ras ieri am luat landoul cu bebe inauntru l_am dus la lift apoi l_am lasat acolo am urcat dupa carucior am inchis usa si l_am dus si pe carucior la lift . Le_am bagat pe toate si am coborat . La parter alte scari deci ca sa vezi cap de om prost am luat landoul cu copil l_am dus afara in fata blocului si l_am lasat pe jos dupa care am intrat iar in scara la lift sa iau si caruciorul . Deci iti dai seama dc trecea cineva prin fata vedea un bebeloi in landou dormind pe jos. In loc sa iau copilul ultimul eu l_am lasat pe jos afara. Azi m_am smecherit am luat cosuletul care tine si loc de scaun de masina si a fost mai usor dar mai bine sta in landou. La cumparaturi am sa il iau in cos ca sta bine si pe carucioarele de la supermarket. Docotrita a zis ca nu e nici o problema dc il iau in cos de la varsta asta ca doar sunt pt 0-13 kg si dc ar fi fost cea mai mica buba nu iesea pe piata.
Deci il iau si eu cu ce apuc e greu si carutul si landoul si bibicu dar pana jos merge apoi nu mai iti povestesc cum l_aù busit de toate bordurile dar nu a miscat asa ca..........
Irina

Mergi la inceput

March..ce faci draguta???Cum mai esti??Injesctii?Mai faci?Te vad mai mult in schimbul doi...
Eu am salvat onoarea familiei...am tras niste cartofi prajiti cu brinza rasa si snitel...
Si gata..am scapat si de papa...
Nicole
33+++

Mergi la inceput

Irina.....100 de puncte pentru vitejie...Ma vad si pe mine idem...
Eu stau si la 8..Am pus-o!!!!
Nicole
33+++

Mergi la inceput