Mamici de ianuarie-februarie 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Maraki la noi nu exista sistemul asta, doar magazinul sau farmacia si le cumperi. Asigurarile la noi stii cum functioneaza!
Poate ai prea cald in casa...apropo ai termometru in camera lui Angelo? Cum faci sa controlezi temperatura, adica sa nu fie mai mare de 23 de grade?

daniela 35++

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Bee,Denisa,Maraki,Astery....
Bai,Dani...sorry ca si tie ti-am facut pofta de cartofi..
De acum..nu mai zic nimicut..promit....
Fetele...saru'mina pentru incurajari....
Ce m-as face eu fara voi????
Ma duc la nani...
Noptik buna....
Nicole 33+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna! Nu pot sta mult...Eu am nascut pe 6 ian o fetita de 3400 si 52 cm si am fost colega de salon cu TOANCA care a nascut in aceasi zi cu mine un baiat de 2650 si parca 49 cm amindoua suntem bine. a pupam si mai intru eu peste citeva zile.

Ana 39+ si Diana Alexia(28.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Kiki-am terminat 38 de sapt, am intrat in sapt 39, am uitat sa schimb saptamina, scuze!Din mai multe motive, nu le mai scriu,ar fi fost bine sa nasc pina joi dar asta este acuma, m-am consolat!
Cuscra- am citit si e normal ca in primele 2 sapt dupa nastere sa tarnspiram mult si sa mergem f. des la WC, pt ca treb sa eliminam ce am strins, apa si toxine chiar si rinichii si inima lucreaza dublu datorita volumului de singe, asa ca stai linistita!
Azi mi-a zis asistenta medicului ca am si eu ceva lichid ca pt prima data observa ceva la fatza, ca as fi un pic bucalata, asa ca nu ma mir ca eu simt ca imi plezneste burta desi am 90cm circumferintza
Daniela- eu zic ca potzi cumpara si dupa ce nasti, dc vezi ca in 5-6 zile nu vine laptele deloc, atnci da, pina atunci exista solutzii, daca nu mai stii ce ti-am zis, intreaba-ma din nou, chiar pe ym
Acuma merg sa aspir, mai trec!
Bombonica- ce mai faci, ti-am scris si PM sa imi spui nr de fix si nu stiu nimik demult de voi, sper ca suntetzi bine totzi

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

WAW! IA UITE CE AU FACUT FETELE ASTEA! AU NASCUT "BLAT"

ANA FELICITARI PENTRU FETITA GRASANICA! CAND POTI SA STAI MAI MULT SA NE POVESTESTI CUM A FOST!

TOANCA FELICITARI SI TIE PENTRU BAIETEL! NU NE-AI DAT SI NOUA MACAR UN MESAJ SA-TI FACEM GALERIE!

DANIELA 35++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele
March, si eu am arsuri, nici nu stiu ce sa iau ca sa nu mai am.
Inca nu am nascut, m-am intalnit cu prietena mea dar nu m-a apucat asa ca daca nu nasc joi am de gand sa am un week end activ.
Mireluta, eu am spalat rufele lui bebe cu detergent normal, acum nu stiu daca or sa il irite sau nu, vad eu cand se naste dar, dupa cum zicea si Irina, nu cred ca va fi o problema, pentru ca si eu le-am clatit de le-am innebunit.
Astery si Irina, si eu o sa il car pe bebe cu mine peste tot ca nu am cui sa il las, doar eu si sotul meu o sa ne ocupam de el, ca nu are cine sa ne ajute.
Alina, tin pumnii cu dopul, elimina-l pe tot, hai ca poate nastem amandoua odata! Eu nu am eliminat inca nimic, nici macar stresul!
Mie mi-e dor de Ursulica, pe unde o fi? Sper ca e bine, abia astept sa intre din nou.
La fel si Deea si Irinel.
Pup fetele si ma duc sa imi consolez sotiorul care are gradina de legume+un iepure+o vulpe+un vanator, adica cred ca mai rau ca mine.
Anda si bebe Mark 40+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Am plecat si eu la culcare!
Va urez noapte buna! Pupici!

daniela 35++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

ANDA- am bcuur ca esti ok si esti activa ca si mine desi eu is mai mititica in saptamini
FELICITARI TOANCA SI ANABOARDEA pt COMORI-SA VA TRAIASCA, SAFIE SANATOSI SI SA AVETZI LAPTIC MULT!
ANAM- unde esti , ai nascut si tu si nu stim nimica?
Merg la inca o tura de curatenie, Daniela- somn usor!

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Anabordea, felicitari, refacere rapida si mult laptic. Sa fie printesa sanatoasa si norocoasa si sa va aduca numai bucurii.

Toanca, felicitari, refacere rapida si mult laptic. Sa creasca mare Matei Alexandru, sa fie sanatos si norocos si sa va aduca numai bucurii.

Fetele, ati vrut actiune, aveti. Doua nasteri dintr-o lovitura.

Noi acum am venit de la doctor. Am facut testul pentru streptococ B si am semnat o hartie ca vreau cezariana. A fost putin dezamagit nenea doctorul, dar vorba ta March, dupa cate nenorociri erau trecute in foaia aia nu puteam lua alta decizie. Asa ca am stabilit data, 3 februarie. As fi vrut pe 31 ianuarie, dar barbate-miu nu va fi in oras intre 1 si 3 februarie, asa ca am amanat pana pe 3 februarie, dupa amiaza. Doamne ajuta sa fie bine si sa nu ma apuce pana atunci nasterea.
Denisa, ma bucur ca ai venit cu vesti bune. Tinem pumnii sa iasa Emma cand iti doresti. Si banuiesc ca esti o fericita ca vine mamica ta.
Am vazut ca nu prea vrei baieti de aici, tot la cei de peste Ocean tragi.
Nicoleta, noapte buna si sper maine sa te simti mai bine.
March, imi pare rau cand te aud de greturi. Lasa ca trec ele.
Bee, pe mine m-a durut operatia cam 40 de zile, dupa aia nu am mai simtit nimic. Asa ca nu mai ai mult. Pupici multi Teodorei care e o dulcica.
Irina, pai n-are nimic daca sta cu ochii pe pereti, atata timp cat nu urla si e cuminte. Asta e fericire.
Astery, cred ca toate ne-am luat "motociclete" si nu carut.Lasa ca ne descurcam noi cumva.
Maraki, daca tot cu calduri raman si dupa nastere cred ca ma trimite afara familionul. Eu deja stau prin chiloti in casa si barbate-miu si fiica-mea se vaita de frig.

36fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Si eu voi spala rufele cu detergent normal, in cantitate mai mica si clatite bine.
Si la mandra tot detergent normal am folosit, nici nu auzisem acum sase ani de detergent pentru copii si nici bani nu as fi avut sa cumpar. Si fiica-mea nu a facut nici o alergie.
Iar bebe va merge cu noi peste tot. Nici nu avem de ales.
Fug sa iau mandra ca deja e tarziu.

36fix si 04/25/2000

Mergi la inceput