Mamici de ianuarie-februarie 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Iaca si eu!!
Va scriu cateva randuri!!
Poze nu prea am reusit sa vad! mai incerc acum!
noi suntem bine, mi-a trecut si frica ca nasc prematur, am trecut de perioada critica cand am nascut-o pe Daria! doar sa-i gasesc nume si poate veni cand vrea!
Nico, vezi ce fetite cuminti si ascultatoare avem, care nu se grabesc sa vina! Hai ca maine faci si tu 34 sapt. Las ca vezi ce fetita mare si cuminte o sa ai!!!
Azi am umblat toata ziua cu Daria dupa mine cu masina. In sfarsit i-am laut la David scaun de masina, al lui a trecut la Daria si scoica aia cum ii ziceti voi revine la cea mica. Dariei nu-i mai convenea deloc in ea, si o cred!!!
Am gasit si carucior dar erau inca nedespachetate, numai ce le primise asa ca merg peste cateva zile!
Ieri am facut si loc in dulap pentru hainute, dar nu le-am scos inca din cutii, poate imi vin alte ideei pana nasc.
Acum o astept numai pe mama sa mai vina!! Pana pe 2 feb mai am ce astepta.
Va pup noapte buna si pe maine!!!!!!!

Mira 34+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Salutare, fetelor !

Am facut si eu modificarile pe site (nasterile bebelashilor Toancai si ale Anei).
Uitati-va si la modificarile facute: http://www.copilasi2006.3x.ro/

Andreea, am trecut si greutatea bebelinei.

Diana, lasa iubita, ca nu esti singura care intra la cutit .
Deci... 3 februarie... Hai ca nu mai este mult.

Ma duc sa arunc un ochi pe albumul comun. Am cu ce frumuseti de bebelushi sa ma desfat.

In rest... eu is tot mucoasa si cu o cumplita durere de cap .

Daniela (35+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna burtici si mamici,
Sunt aici , nu am nascut inca , nici eu . In asteptare. Azi am fost la control si totul e ok, super inchis, nici un semn, totul pare a fii mai in urma. M-am speriat sa nu nasc mai repede , si uite ca acum.......
Va citesc si revin

Ana 39+ si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Uite ca fetele s-au pus sa nasca fara sa anunte sa facem galerie !!!!
Ana felicitari pt Diana Alexia !!!!!!!
Toanca felicitari pt baietel !!!!
Refacere rapida la amandoua !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toanca si Ana Bordea, felicitari sa va traiasca puiutii si fara depresii!
Denisa ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la eco.
Monica ,e o dulceata Diana!
Alina sper sa nasti cat mai repede.

Si noi vom purta cu noi bebele peste tot ca si noi suntem singuri.
Fetelor va pup, nastere usoara in continuare, bb-ei cat mai cumini.
De maine nu mai am calculator pana pe sambata duminica.

Clau spera sa ii mai treaca nacajeala pana pe sfarsitul saptamanii Ioanei!CA E DISPERAT!

gio si marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova, moralul sus, draga mea .
Ai toate motivele sa fii fericita: un baietel ABSOLUT SUPERB si cuminte pe deasupra + un sot iubitor.

Astery, sa stii ca si fetita mea sughite zilnic, uneori mai multe reprize pe zi. Si Oana sughitza la fel. E normal, nu-ti face griji.

Eu am mai completat azi bagajul pentru spital. Mai am de cumparat doar lucrusoare pentru Roxana.

Fetele care au nascut deja ne spuneti cam de ce anume ati avut mare nevoie in maternitate ?

Daniela (35+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Diana-lasa ca e ok cu cezariana, o sa fe bine, e cea mai safe pt bebe, asa ca dc ai luat decizia asta sa nu-ti para rau!
u am zis c aprimeel3-4 luni sa e spal cu detrgent d ebei, adica fara miros deloc si apoi le voi spala cu Tide lichid ca pe ale noastre doar ca separat pina la 1 an.

Dana ene-te simtzi mai bineMma bucur ca ai completat bagajul de spital si odihneste-te cat potzi
Mira-bravo pt cumparaturi si ca bebe sta cuminte in burtik si te lasa sa vezi de Daria, David si ce mai ai de facut!
Ana- unde ai disparut ca nu te vad pe messenger, bravo pt vestile bune de la medic!

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hello!
Am intrat sa felicit mamicile ANABORDEA SI TOANCA! Refacere rapida si bebei mancaciosi si sanatosi!

Azi am alergat sa platesc ceva utilitati. M-am cam obosit.
Azi-noapte m-a durut burta destul de rau...
Dar acum sunt bine.

Pup toate fetele! Maine va scriu la fiecare in parte, acum sunt prea lesinata!

J 36 +

Mergi la inceput

Denisa , am intrat pe messenger dar vad ca nu mai esti tu. Stai linistita ca nu plec fara sa va anunt , nici vorba. Deocamdata nici un semn, la bebita ii place inautru la caldurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Mira, azi se pare ca ai avut o zi frumoasa. Eu consider frumoase zilele in care fac cumparaturi.Si lasa sa stea bebe in burtik cat mai mult si nu te mai gandi cum a fost la Daria. Fiecare sarcina e unica.
Dana, ma bucur sa mai aud cate ceva despre voi. Sanatate multa si ai grija de tine si bebic. Si pupicei, Oanei.Tu pe 5 parca ai programarea la cezariana, nu?
Ana, bine ca ai dat un semn. Cum te mai simti? Cum esti cu tensiunea?
Giova, incearca sa te odihnesti cat mai mult, mai ales ca nu vei mai avea ispita de laptop in casa.Pupicei lui Marco.
Denisa, regrete vor exista. Asa au existat si la Ecaterina, parca nu m-am simtit mama cu adevarat ca nu am putut sa nasc normal. Singura consolare va fi ca de data asta voi participa si eu la nastere, chiar daca nu in mod direct. Cu Ecaterina am facut anestezie generala si am vazut-o abia dupa vreo 24 de ore, daca nu mai bine.
Chiar, oare ce o face Ursulina?

36fix si 04/25/2000

Mergi la inceput