Mamici de ianuarie-februarie 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 7
Ana_m spune:
Diana
, tot asa umpic la limita cu ea , dar asta e , am grija sa nu trec de limita.
Nu te mai preocupa cu cezariana, gandeste-te caci copii care se nasc asa , nu sufera in timpul travaliului. Uite un
si pt Ecaterina
Ana
39+ si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Denisam spune:
Diana-nu te stresa, mama eroina esti oricum pt ca ai facut 2 minuni si le cresti si le dai o educatzie si etc, nu cum ii aduci pe lume, asa c anu te stresa inutil- pupicei si Ecaterinei si lasa gandurile negre acuma, enjoy cat mai este, ok
Stii ceva de Florinini?
Ana- ne vedem maine, avetzi grija la noapte, care mai suntetzi aproape-Anda, Alina, Ella,Florinini

Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
pisoi3 spune:
Eu iar cu insomniile si angoasele pe aici, ca se apropie ziua de joi si mai am putin si ma arunc pe geam!
Uite ca am aflat de doua nasteri tinute secrete asa ca:
TOANCA
SI ANA
, SA VA TRAIASCA BEBEII, SA FIE SANATOSI SI NOROCOSI IAR VOI SA AVETI MULT LAPTIC SI SA VA REFACETI REPEDE!
Anda si bebe Mark 40+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
pisoi3 spune:
Denisa
, ma bucur ca a fost bine la dr., lasa ca Emma nu vine inainte sa apara mama ta. E fetita cuminte si nu o sa o supere pe mami.
Fetelor care aveti deja bebei
, sunt toti niste frumosi, ma uitam acum pe poze si absolut toti sunt superbi, sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Eu ma invart pe aici pe net ca oricum nu am nici o sansa sa adorm, mi-e si frica sa ma gandesc cate ore am ajuns sa dorm pe noapte!
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
Denisam spune:
Anda- mai esti pe acolo? pupicei si asa e , totzi bebeii sunt frumosi foc, lasa ca vin si ai nostri, sa stii ca eu nu m-as supara sa vina Emma joi ca ar fi un cadou fain pt mama![]()
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Bombonicaaaa spune:
Buna fetelor! Am prins si eu un moment sa mai scriu ca azi am recuperat tot la citit !
Jasmine e super cuminte , nu are colici inca si sper sa ne fereasca Dumnezeu de ei ,dar timp nu am avut din cauza ca am tot umblat sa mai rezolv cate ceva si a trebuit sa o iau cu mine peste tot , ca tot singure suntem toata ziua.E atat de cuminte in masina si cand mergem in vre-un magazin ca ti-e mai mare dragul sa iesi cu ea 
Denisa
, i-mi pare rau ca nu ti-am raspuns, nu am primit nici un pm, am vazut ca ai scris azi si ai intrebat de mine, i-ti trimit pm cu tel.
Sa va mai spun despre nasterea mea, a fost super usor ! Ne-am trezit dim. si am baut cafeaua cu sotul si nu prea ne dadeam dusi de acasa, pe mine ma apucase nostalgia iar el era fiert de frica, in fine , pe la 10 am eram la spital. Nu va spun ca ne-am invartit in parcare juma de ora sa cautam " office-sul" ca habar nu aveam unde tre sa merg, nu fusesem nici in treacat pe acolo...Am ajuns in sfarsit , ne-a directionat o lady de acolo si totul a fost foarte rapid cu inregistrarea, deja ma asteptau
Am ajuns in sfarsit la sectia nasteri , m-au si pus pe monitorizare imediat, nu ca ar fi avut vre-un motiv, ca eu aveam un ranjet
cat tine fatza , parca eram la facut poze. Intr-o ora eram deja cu sonda pusa, perfuzii m-au mai epilat aia inca o data desi eram fresh, deh, politica spitalului, bine ca m-au facut doar deasupra , pe burta , trage rapid 2 poze , echipam sotul ca pe doctor
si hai la sala .
Ady al meu saracul era terifiat cu totul , nici macar nu putea schitza un zambet, il intrebam cate ceva dar nu era in stare nici sa vb. de emotii si frica , eu cu gura pana la urechi
Am intrat in sala de operatii , m-au pus sa stau calare pe masa , ca sa-mi faca anestezia a fost spinala pana la urma , si m-au injectat acolo vre-o 10 minute, dupa care l-au chemat si pe Ady si l-au poftit sa ia loc pe scaun la capul meu si sa asiste la macel
Totul a durat putin , nici macar o ora, timp in care tot eu am fost ceea care l-a incurajat pe sot
, am avut o mica problema cu tensiunea care scazuse brusc , ma albisem la fatza si dadeam ochii peste cap , dar mi-am revenit imediat dupa nu stiu ce injectie mi-au facut aia . La ora 12:33 a iesit printesa mea, nici nu scosesera decat capul si ea deja era numai o gura
, a plans incontinuu pana au pus-o la tati in brate
care nici nu mai avea aer de bucurie si emotie !Se terminase , o tinea in brate iar ea se uita la el cu niste ochisori mici si stralucitori si cu o privire nedumerita...Am vorbit pe tot parcursul operatiei cu sotul meu , chiar aveam chef de glume, dar acum mutisem de fericire, era atat de frumoasa si era a noastra !
Dupa ce m-au cusut si felicit pt. curajul meu , desi au crezut probabil ca-s nebuna de vorbesc si rad mereu iar ei ma hacuiau,am mers intr-o sala de monitorizare din nou unde am stat cam doua ore jumate supravegheata minut de minut , m-am spalat singura pe fatza si pe dinti si dupa 3 ore am plecat pe picioarele mele in salon ! Am petrecut noaptea uitandu-ma la pereti si desi eram super obosita nu am inchis un ochi, nu-mi venea sa cred ca este adevarat, atipeam cateva minute, dar ma trezeam brusc sa verific daca chiar am un bebe langa mine, daca chiar sunt taiata. Am pierdut foarte mult sange si dupa operatie , m-a durut dar suportabil ( mai rau era sa ma ridic din pat cu perfuzia si sonda dupa mine) dar uitam orice durere cand ma uitam la minunea de langa mine ! Am nascut miercuri iar vineri eram acasa, ma plimbam cu iubita mea in brate si nu ma induram sa inchid ochii sa dorm , doar sa o privesc si sa-mi repet de una singura ca e edevarat ....
Tati ne-a facut surpriza si a aranjat singur camera printesei , a pus flori in toata casa si baloane multe, multe si el ca si mine , ne trezim de 10 ori pe noapte doar ca sa o pupam 
Este o minune pe care am asteptat-o mult si suntem tare mandri ca e si cuminte ![]()
I-mi cer scuze pt. exprimari si aiureala care a iesit din " stilul meu de a povesti" (chiar nu ma pricep) dar nu am rezistat sa nu va zic si voua ! Fiti optimiste cele care inca asteptati bebelusii sa nu va fie teama ca se merita din plin !
Celelalte fete, sa va traiasca comorile , chiar ca sunt toti niste copii super frumosi !
Sorry ca m-am intins cat o tava de placinte ![]()
Oana
de

Poze cu noi
diana12 spune:
Bombonica, ai povestit tare frumos.
Si ai fost o curajoasa.
Pupici multi la printesa care nu o supara pe mami.
Sa inteleg ca eu daca nasc vineri, duminica sunt acasa? Oare fac astia externari duminica?
Denisa, Ana, multumesc de incurajari.
Denisa, cat sta mama ta la tine?
36fix si
04/25/2000
nicoleta raducu spune:
'Neatza,burticute,mamici si burtici...
Acum am facut si noi ochi...
...dupa o noapte comsi-comsa....
Am inceput sa visez numai timpenii...
...Vorbesc in somn....
La 10 mergem la eco..o sa o vada mami pe placintica ei....Speram sa venim cu vesti bune.....
Dana-Ene...cum sa procedez sa ne pui si noua o foto la parinti..pe siteul nostru comun???
Afara ninge..nu stiu cit e de frig..asa..privind pe geam..e frumos..dar afara...nu stiu....
Vad ca proaspetele mamici au iesit deja cu bebeii afara...
Pe mine maica-mea ma ucide ca 6 saptamini nu e bine sa ies..ca e lauzia....
Am uitat sa va zic..ca azi m-am trezit cu super greturi....
Si prima grija...cind am deschis ochii..a fost sa
...
Ma duc sa pap...si sa beau un laptic...
Fetelor...am facut 34 fix!!!YEEEEEEEEE!!!!

Nicole
34 FIX
nicoleta raducu spune:
Vad ca sunteti mai somnoroase in dimineata asta...nu mai apare nimeni....
Am papat..ma duc sa fac un dusulik..si am taiat-o la eco....
Va
pe toate....
Nicole
34 fix
anasebe spune:
FELICITARI ANA SI TOANCA PT BEBEI! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Nicole
... Hai ca te astept cu vesti de la eco. Si era sa uit: FELICITARI pt. 34 fix.![]()
Am fost si noi ieri la doctor. Mi s-a scurtat colul, dar tot inchis e. Bebe e bine, dar nu a coborat de tot. Am avut o surpriza cand mi-a luat tensiunea, era cam mare si mi-a spus s-o monitorizez mai atent. M-a chemat vineri la spital. L-am intrebat daca sa vin cu sau fara bagaj si mi-a raspuns ca bagajul se poate aduce si dupa. L-am intrebat si cum o sa nasc si mi-a zis ca: Vedem noi. Deci m-a lamurit bustean!!!

In mare totul e bine, poate aflu mai multe detalii vineri.
As vrea sa fac o prajitura (alba ca zapada), dar... ma mai gandesc.
Bombonica - Frumoasa poveste! M-a emotionat. De abia astept sa-mi vad si eu minunea.
Va pupicesc pe toate.
ana sebe 38 fix![]()
![]()