ZALAUUUUUUU ' ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Mihaela stiu ca nu-i o consolare , dar sa-ti spun ce a patit o vecina.Fiica ei are 15 ani si a vb de pe fix de 10 milionane.Era disperata .A venit factura si atat.A crezut ca e o greseala si a cerut desfasuratorul.Fata nu zicea nimic.Si surpriza.Fata a sunat la concursurile interactive de la tv.Da nu a intrat in direct niciodata.Ea suna , intra robotul si ii zicea sa astepte 2-3 min si apoi brusc se inchidea telefonul.Fata tot insista.Si uite asa a facut impulsuri nu gluma.
Noi la Tudor i-am explicat ca mesajele de pe mobil sunt doar smecherii pt a castiga altii bani si nu el.Deci el nici macar nu e tentat sa trimita mesaje.I-am dat exemplu si cu fiica vecinei si a invatat ceva.Uite din greselile altora invatam.Imi pare rau ca ati gresit voi.Dar asta e .Sa nu uitam ca si noi faceam boacane.Eu zic ca Diana nu mai repeta faza asta si sunt ferm convinsa ca sufera , dar nu vrea sa va arate.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza tuturor !!!
Vai Mihaela da' de astea ne asteapta oare si pe noi ???
Imi pare tare rau pentru " patania " voastra , dar sper sa nu se mai intample de acum inainte . Cu sfaturi eu una nu pot sa te ajut , pentru ca nu am inca " experienta " in domeniu. Vorba fetelor , incearca cu pedepse , cu NU-uri mai dese ( de ex. fara net,desene,vorbit la tf. cu colegii , zile onomastice ,iesit afara , etc.) , stiu si eu , poate functioneaza ...

Bianca iti doresc drum bun la Cluj si vorbim cand te intorci pe mes daca o sa am timp , ca azi avem ora de dans , apoi mergem la ziua unei fetite si nu stiu cat o sa ne intindem cu chefuiala ...

Elvira , tot am vrut sa te intreb ceva mai demult si am tot uitat ... incaltaminte nu aduci la magazin ???

Va pup si vorbim mai incolo ... trebuie sa termin papita pana plecam la chef ...

WEEK-END PLACUT TUTUROR !!!!!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata fetelor!
Adriana, voi aduce cand gasesc ceva bun, frumos si la pret acceptabil. Pana acum am gasit ori naspaleturi ieftine, ori fumuri exorbitante.
Bianca, oricand, te astept.
Mihaela, e foarte delicata problema. Nu spun sa n-o pedepsesti in nici un fel, daaar...acel mare DAR ...daca pedepsesti copilul prin restrictii de la exact lucrurile ce-i plac mai mult, va ajunge sa-si ascunda/nege greselile viitoare pentru a scapa tocmai de aceste interziceri si pedepse. Trebuie sa o faci sa inteleaga ca din lipsa de cunostinte si experienta oricine poate gresi cum a gresit ea, important este cum va privi aceasta problema de acum inainte. Explica-i cat e de important sa-si asume responsabilitatea faptelor fie ele bune sau rele, pentru a putea fi rezolvate in timp util nu cand e deja prea tarziu. Fa-o sa inteleaga ce se putea intampla...exemplu: sa tot vorbeasca, sa tot vorbeasca pana era factura atat de mare incat sa nu-i mai poti plati caminul, sau mancarea, sau...ma rog, diferite cheltuieli din casa. Daca nu recunostea...te certai cu furnizorul de telefonie...renuntai la serviciile lui pe nedrept...etc. Sunt sigura ca vei gasi o solutie, cum spuneam este greu tocmai pentru ca acum i se formeaza constiinta, si daca gresesti tu acum...va ajunge sa minta cu seninatate...in ideea ca daca atunci cand a spus adevarul a fost pedepsita, care e farmecul sa-l mai spuna? Mai bine minte/neaga ca sa scape de pedeapsa. Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun. Multa bafta.
Va pup si mai vorbim.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza, desi e amiaza deja!
Io-s acasa in sfarsit, sper sa-mi incarc bateriile pana luni. Acu' am bucatarit, mancarea e in cuptor si pana am un ragaz, il pierd pe-aici cu voi.

fetelor, mersi de raspunsuri, ca sa va dumiriti mai mult cum sta treaba cu telefoanele, iar va trimit, mai www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62958" target="_blank">departe, ca sa vedeti in ce situatie suntem noi .

Acuma, tel. celalalt e cu cartela, i s-a termminat creditul, dar cu tf. acela n-o las la scoala. Cel de pe care a consumat e pe abonament, proabil vom renunta la el si ii vom lua o cartela ca sa ne poata anunta cand ajunge la scoala.
De certat nu am putut sa n-o cert, mai ales ca saptamana asta am prins-o si cu o minciuna. In ziua cand i-a fost rau la scoala, m-a sunat pe la ora 15 sa ma intrebe daca n-o las pe internet o juma' de ora, atata e "portia" ei. i-am spus ca nu, fiindca nu-i lipseste asa ceva la starea in care e...dar surpriza...cand ajunng acasa si deshid comp., ma duce gandul sa verific si constat ca s-a accesat site-ul jetix, pe care intra Diana. Intrase fara voia mea, a recunoscut ca nu avea incotro!

pedepse ce a primit: interdictie pe net, la desene animate, fara tf. pana ne gandim cum facem cu el. O va ruga pe o colega sa o lase sa-mi dea si mie bip.
Chestia e ca i-am explicat ce si cum cu tf., ca nu e de joaca sa vorbeasca oricat, ca asta costa. Am intrebat-o de ce a trimis mesaje, din moment ce i-am explicat cum e cu tf., mi-a raspuns ca nu stie...
Diana s-a jucat asa cu tf. acasa, nu la scoala, acolo il inchide dupa ce ajunge si imi da bip, il pune pe catedra, d-na invatatoare are grija telefoanelor, il desschide dupa ce ajunge acasa, imi da si atunci bip ca a ajuns.
Sper ca dupa asta sa inteleaga ce e cu "dupa fapta si rasplata".

va pup, mai vorbim.

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Chestia cu pedeapsa intr-adevar poate fi luata si asa cum a spus Elvira , dar asta depinde si de copil...
De ex. la noi a functionat cu pedeapsa , adica NU desenelor,mersului afara la joaca , mersul la vreo prietena sau venitul copiilor la noi , etc . Si sunt cam rare pedepsele noastre , pentru ca a prins din prima la Andreea si nu mai face asa de des " prostioare " , in plus cand trebuie sa mearga la vreu " chefulet " cu copii , vine singura sa ma intrebe daca nu am nevoie de ajutor ( sa stranga prin camera ei , sa staerga praful , oglinziile , etc.) .
Mihaela , vedeti ce "prinde" la voi si pe viitor sa stiti din prima ce si cum ...
Ma duc sa ma apuc de curatzenia saptamanala ... cu toate ca daca nu zilnic aspir , cel putin a doua zi tot nu scap ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Mihaela de abia acum am citi postarea despre tf.mobil .
Parerea mea este ca e si bine si rau . Noi la varsta lor am avut asa ceva ??? E drept nu au fost nici atatea nenorociri , dar totusi ... mergeam singuri la scoala , veneam singuri acasa ( in cazul meu parintii lucrau de la ora 7 si ma trezeau cand ieseau din casa , ma imbracam singura , mancam singura , inchideam usa la intrare singura ... ). Zici ca iti da bip cand ajunge la scoala , dar de unde sti ca intr-adevar e la scoala si nu in alta parte ( sper ca nu te pun pe ganduri , dar ar exista si posibilitatea asta , nu ??? ).
Apoi , daca e la program pana la ora 16 , o scoateti voi de la scoala sau vine singura acasa ? Ai putea sa incerci o perioada fara tf. si sa cronometrezi cat timp face de acasa pana la scoala si invers , si , eventual , o suni cand crezi ca a ajuns acasa , pe tf.fix , daca aveti , daca nu pe un tf. mobil , care bineinteles este tot in casa , si asa ai putea sa stai linistita !!! Este un sfat ... eu cred ca asa voi proceda cu Andreea cand va merge la scoala . Oricum o sa o urmaresc cam 1 saptamana sa vad cum merge si cum vine de la scoala , iar apoi , eventual , pe cand trebuie sa ajunga acasa o sa rog un vecin sa o urmareasca , ca sa nu ma trezesc cu cine stie prin casa ( cum e cazul altora de la noi din bloc ...), Bianca stie ...
Daca mai am ceva idei o sa mai scriu , oricum tu te orientezi doar dupa ce scriem noi aici si vei face ce e mai bine pentru tine si familia ta ... va tin pumnii sa iasa totul OK !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Salutare!!!!!!!!!!!Cafengiste la apellllllllllllll!
Is franta.Aseara m-am culcat ff tarziu , la ora 1, 45( era dimineata).Am bagat la cafele , fara numarrrrrrrrrr.mama da ce aglomerat a fost drumul.Un cihn.Mai ales la intoarcere, pt ca veneau pietarii.
Adriana distractie placuta la chef.Sa ne povestesti cum a fost.Si Paula s-a chefuit?
Carmen unde esti?Mihaela iar a chiulit , cred ca a fost de noapte si nu s-a prezentat la apel.
Elvira am rezolvat adresa de la Iana , ti-i trimit pe privat ca nu-mi merge messengerulllllllllll.
Mihaela nu vreau sa te supar ,dar vin cu o idee de pedeapsa.Am inteles ca Diana merge cu taxiul la scoala.Nu o mai trimite o zi sau doua , ci sacrificati-va si mergeti pe jos cu ea.Cred ca ar fi ff greu, dar ii spui ca ai luat aceasta decizie pt ca trebuie sa "recuperezi" banii pt plata facturii.Am citit si ca nu-i pasa de pedeapsa sau fapta.Vezi sa nu-i zboare gandu la dusman.

Va pup si mai vin.

Bianca- soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

ELVIRA IANA are reducere de 30% la toata marfa.De ex body ( indiferent de model )costa 76.000.Au niste lucruri superbe.

Va pup si mai vin.

Mergi la inceput

Elvira ar fi super faina sa fie asa de ieftine hainele ... incearca si vezi , poate reusesti sa aduci si tu ... dar sa nu uiti sa ne anunti cand primesti marfa !!!

Va doresc sa aveti o noapte linistita si o duminica placuta !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Fetelor da aveti noapte buna.

Mergi la inceput