ZALAUUUUUUU ' ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata, fetelor!

Bianca, multumesc pentru adresa.
Zilele trecute, un agent ce vine pe la noi l-a sunat pe un sef de magazin de copii din Arad sa-l intrebam ce si cum cu aceasta firma despre care auzise si el de altfel (e din Cluj) si am fost foarte dezamagita de raspunsuri.In fine, nu am renuntat si tot am sa merg in Arad sa vad si eu cum sta treaba.

Va pup si mai vorbim.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza fetelor! iara e pranzul!

mersi mult de sfaturi, sunt de folos sa stitzi! Elvira, mi-a placut ideea ta, am expus-o Dianei, sper sa prinda. Partea aceea cu factura mare care nu as fi putut sa o platesc. Oricuum i-am explicat cat e de urat sa minta.
Adriana si Bianca, cu pedepsele am stabilit. N-o deranjeaza pentru ca asa e ea, nepasatoare. Acum numara zilele pana la expirarea pedepselor, cea mai scurta e cea cu desenele. Nu e vorba de dusman, nu vrea sa auda ca ar merge la el, ca e mai bland sau alte alea...ne iubeste mai muult pe noi. Cum spuneam, asa e ea.
Cu taxiul din pacate n-am cum face. Eu trebuie sa fiu la ora 7 la serviciu, iar Ovi se ocupa de Silvia. Diana se trezeste la ora 7, se imbraca singura, mananca singuura, pleaca singura, inchide usa singura. Coboara pana la et.VI unde locuieste colega cu care merge impreuna la scoala, cu taxi. Taxiul va fi pana e frig afara. Pana la scoala drumul trece peste Somes si e tare frig iarna pe pod. Acasa vine singura o parte de drum, o parte cu cativa colegi. Asta numai 2 sau 3 zile pe saptamana, cand Ovi e de garda sau duupamasa. La scoala merge cu fetita asta care e in cl.V-a. Nu cred ca ar fi sa mearga altundeva decat la scoala...dar nu se stie niciodata!
Ok, cam astea ar fi, deocamdata e armistitiu, sa vedem cat si cum a prins morala.

Binca, ce ai facut la Cj? Cumparaturi?

Adriana, cum ati petrecut? Am vazut si eu pozele voastre, ai 2 fetitze frumoase foc! Andreea seamana cu tine leit. Ati fost foarte frumosi de rev!

Va pup, pe mai tarziu!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Seara buna!
Apar si eu.
Mama da azi s-a chiulit nu gluma.
Adriana unde esti?Te refaci dupa chef?
Elvira si eu am inteles ca firma doreste sa aiba doar produsele lor in magazin.Pacat, ca au marfa de calitate.
Mihaela ce faci?Diana?Silvia?
Carmen unde esti?Sper ca te simti bine.

Va doresc noapte buna.Pupici la ingerasi.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ciao, ciao,ciao !!!
Am chiulit , nu gluma ... dar nu am prea avut timp sa intru sa scriu , da' de citit v-am citit sa stiti ....
La chef a fost bine , ca si la kid's party .. numai copii si doar eu mamica ... doar nu era sa o las pe Paula singura intre cei mari , nu ???? Am stat pana seara la 10 , apoi am venit sa facem nani .
Si vreau sa va spun ca am descoperit ce sa facem cu Paula ca sa nu mai urle seara cand o punem la culcare ( pana acum o lasam singura in camera si adormea , dar de 2-3 luni incoace , dupa cum am mai scris , a inceput sa planga tare rau cand vedea ca e singurica ), am vazut ca prinde chestia sa stau cu ea in camera ... asa se tot ridica sa vada daca sunt sau nu in pat , iar se lasa jos in patut si tot asa pana cand adoarme...
Iar dupa ce adoarme ma prinde o leneeeeeee , fetelor , ca nu ma mai ridic din pat sa vin iar la comp. asa ca am tot sarit peste scris . Faza cu statul in camera este numai seara , culmea peste zi , cele 2 somnuri , se culca singura in camera si nu are nimik ... inca nu am descoperit care e treaba !!!!!
Ieri ne-am trezit tarziu , am papat , apoi tati a mers cu Andreea la dans , iar eu am incercat sa dorm putintel cu Paula ca tare rau a dormit sambata noaptea si eram zombi ... n-am reusit decat foarte tarziu sa o adorm pe ea . Am fost apoi la bunici in vizita , la un var de-al meu ( fetita varului meu e la dans cu Andreea si au plecat impreuna la ei acasa , asa ca aseara a trebuit sa mergem dupa Dea ).
Cam asta a fost programul nostru din week-end ... asa ca vedeti ce ocupata am fost de nu am putut sa intru sa scriu ... in plus de asta Paula cand ma vede la comp. nu ma lasa sa scriu nimik , vine ea si tot vrea sa butoneze ... )

Va pup si sper sa reusesc sa mai intru astazi !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

mai aveti loc de-o salajeanca si o zalauanca impreuna cu puiutul ei de 6 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Salutare, fetelor!

Ce mai faceti? Ati fost cuminti? hihi
Noi ieri ne-am rasfatat singure, lenevind toata ziulica...si rabdand foame. Am facut prostia sa nu ma duc la cumparaturi, al meu mascul (prin aceasta expresie a se lua in seama ca sunt suparata pe el ) cum spuneam nici el n-a facut cumparaturi...prin urmare nu am avut mancare in casa....in schimb am avut lene cat china...La un moment dat s-a pus problema sa ne comandam ceva de mancare dar iaca problema mare...cin'sa coboare 4 etaje dupa ea???? V-am povestit toate astea nu ca sa va inchipuiti ce cu fumuri suntem noi, nu ne caracterizeaza acest comportament, ci sa va dati seama in ce stadiu de lene am fost amantrei, caci si Alexia a dormitat cot la cot cu noi. Stiti cum a fost? Mai ceva ca-n bancurile cu prosti . Ma intreb : e de ras, sau de plans...
In alta ordine de idei...macar mi-am inceput saptamana bine, mi-am rezolvat cateva chestii importante e le-am cam amanat de ceva veme si ma simt bine. Vreau sa va spun ca am o satisfactie extraordinara cand vad un lucru bine facut, dus la capat ( de mine, bineinteles)
Acum il astept pe al meu fratelo sa facem un tur de cumparaturi prin Oradea...abia astept. Poate ii gasesc si Alexiei vreo jucarie interesanta ca ma dispera cu plictisul in care se scalda...cu ocazia asta tre'sa va spun ca ma aduce la disperare...nu stiu ce sa-i mai dau sa se joace...se plictiseste foarte repede.Ii dau cate o jucarie, chiuie de bucurie alearga sa o ia, si dupa 5 minute, o arunca.Si mai ales daca n-are butoane si butonele, atunci ce sa spun...nici nu mi-o ia din mana. Spre exemplu, intr-o seara fiind in pana de idei, am luat itinerarii din romania si am inceput sa-i arat poze cu locuri din frumoasa noastra tara...foarte incantata dom'soara...ce mi-am zis, hait, ii cumpar si ei o carte. Ce vorbesti frate? I-am nimerit una de avea un buton de suna ca telefonul, doar cu aia am avut un mic succes,in rest...pauza.Bineinteles ca s-a jucat cu toate din casa, de la jucariile ei la tacamuri, oale, cratiti, farfurii, farfurioare, cesti, plase, ambalaje fosnitoare, camasile lui tata, cu tot ce mi-a picat mie in mana si n-avea muchii taioase. Daaar, ce sa zic...ne mai gandim, pana la urma tot gasim noi ceva ce sa ne scoata din apatia asta. Fetelor, ma bate-un gand, iaca, chiar acum in timp ce scriam ma gandeam : sa fie bolnava? Neee, inebunesc.
Ma duc sa mai beau o cafea, sa fiti cuminti.
elutaf, bine ai venit. Povesteste-ne despre tine si despre bebe.
Va pup si mai vorbim.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Cum sa nu avem loc elutaf ??!!!!
Esti binevenita printre noi .
Daca ai citi postarile sti despre noi , asa ca asteptam prezentarea ta , daca vrei , bineinteles ...
Puiutul e fetita sau baietel , cum o/il cheama ???
Am vazut ca tot Mihaela te cheama ca si pe colega noastra din SM . O sa gasim noi o modalitate sa va deosebim ...

Va pupi si mai vin ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

elutaf bine ai venit in gasca!Dupa cum ai vazut avem un ap mare si avem loc de multi oaspeti.la bb.
Cafengiste!!!!!!!!!!!!!!la apel.
Fetelor eu sunt in criza de timp.Gata cu butonatul ca am intrat in sesiune.Si am la examene nu gluma.
Carmen unde esti????????????????????????Sper ca esti bine.Treci cu niste vesti bune pe la noi.

Va pup si mai vin.Cand?????????

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

am citit cate ceva despre voi, si-mi voi completa lectura cand ma va lasa puiutul

tocmai a intrat tata-sau pe usa, asa ca va pot povesti cate ceva despre el, urmand ca data viitoare sa va povestesc despre mine

puiutul meu e un scump baietel nascut pe 20.07.2005 pe nume Mihai-Tudor, saptamana asta implinim 6 luni, suntem tare smechersi, spunem deja ma-ma, stam in fundic binisor chiar daca ne mai prabusim in stanga sau in dreapta, avem deja dinti ... si nu stiu ce sa va mai spun, dar toate pe parcurs...

va las acum ca al meu barbat e infometat

Mihaiela si Mihaita

Mergi la inceput