ZALAUUUUUUU ' ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

saluti!
io tot pe seara apar, ca de obicei. merg la nani, dar nu inainte sa va urez si voua...

elutza(tizo!) bine ai venit! Asteptam prezentarea, am vazut ca esti psiholog, unde profesezi? acum stiu ca esti de serviciu la bb propriu, dar inainte de asta.
cred ca nu te superi sa-ti spunem elutza, asa ne vor putea deosebi fetele.

bianca spor la invatat! ce studiezi?

adriana, la fel faceam si eu cu Silvia cam acum un an, adormeam langa ea ca nu statea singura(fara mine). Acum mai are din cand in cand pretentia asta, dar ii ajung cateva minute, chiar daca nu adoarme pot pleca de langa ea, sau il accepta si pe tati. uite asa mai apuc sa scriu p-aici, acum e tati la rand

elvira, stai linistita ca si pe noi ne mai apuca asa lenea cu mancarea...te/va inteleg . Comenzile sa traiasca!
Sa ma anunti si pe mine cand primesti marfa de la iana, ca o trimit pe mama.

carmen cum e bb? sunteti bine?

anca??? voi cum sunteti? N-ai mai trecut de-un an pe-aici!

va pup, maine si poimainee am scutire, am ceva probleme de rezolvat si nu voi fi acasa, ne "vedem" joi.

somn usor!

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am intrat sa va urez noapte buna tuturor .
Merg si eu la nani ca se pare ca voi avea o noapte grea , i-au iesit ceva bubite marunte la Paula pe burtica si spate , cred ca iar a facut alergie la ceva . Dimineata mergem la doctor sa vedem despre ce e vorba . In plus de asta , azi nu a vrut sa manance nimik numai lapte... cred ca apar canini ...

Va pup si vorbim maine ...

Noapte bunaaaaaa !!!!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Elutza la Babes ei terminat?Eu anul asta am licenta la Psiho si sunt si anul III la Asist Sociala.Mama si am de invata nu gluma +lucrea de licenta..Si mie o leneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Adriana da ce ati papat?Sa ai o noapte linistita.
Elvira si noi avem aceeasi problema cu jucariile.Da sti ce am observat?Lui Matei ii plac jucariile fff simple, nu spfisticate.
Mihaela sa ai servici usor .Te scutim doua zile, da nu mai mult.Pupici la fete.
Carmen iar a chiulit.Sper ca esti bine .

Va doresc noapte buna.Ma duc la invatat.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Ajutor fetelor!!!!!!!!!!!Nu stiu ce sa-i mai gatesc la Matei.Sunt disperata.Noi macam asa: pilaf cu pulpa/ficatel/piept, piure cu pulpa/ficatel/piept/galbenus/carnita de vita, supica de galuste,ciorba taraneasca, ciorba de "verisoare",ciulama cu pulpa/piept, spanac cu peste/pulpa/piept, mamaliguta cu branza si smantana si fructe.A si o zi pe saptamana grisulet.Nu mai stiu ce sa-i fac.Eu m-am saturat de gatit pui si vita , dar el saracutu.E si Matei o figura pt ca nu vrea cereale si iaurt.Acum ma tot gandesc ce sa-i gatesc maine.
Daca aveti ceva idei/retete va rog sa ma ajutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Salutare,

Am intrat sa va spun Noapte buna! Somn usor...sapte pureci pe-un picior...sssttt!

Bianca: macaroane cu pesmeti.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!!
Cafengiste la apel!!!!

Va pup dulce dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

salutare,

o sa trec repede la prezentare, ca nu stiu cat timp imi lasa asta micu la dispozitie ...

numele elutza imi convine, asa mi se spunea cand eram copil ... eu sunt "adoptata" de zalau, fiind din jibou ... liceul l-am facut tot la zalau la pedagogic
am terminat psihologia la Babes si lucrez ca si am lucrat ca si psiholog 3 ani la o scoala si 1 an la cjap, dupa concediu ma voi intoarce la scoala daca nu gasesc ceva mai interesant pana atunci ...
locuiesc in dumbrava II ...
ei cam atat, nu stiu ce sa va mai spun, dar probabil ma veti mai intreba voi pe parcurs

Mihaiela si Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ziua buna fetelor !!!!
Contrar asteptarilor am avut o noapte linistita . Paula nu s-a trezit decat o singura data peste noapte asa ca am dormit duse . Dupa-masa mergem la doctor sa vedem ce e cu bubitele de pe piele , dar eu totusi cred ca e alergie , am experienta cu astea . Si Andreea facea destul de des si deja le recunosc ... dar , ca sa stau linistita am sa merg sa ma conving ca nu e ceva boala de piele .
In rest totul e Ok la noi , inafara de faptul ca am o leneeeeeeeeeeeeee ... de ma doare ...si nu am chef sa fac nimk , si sa mananc mi-e lene ...

In rest voi cum sunteti ????

Va pup si mai vorbim ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Buna seara fetelor!
Oare ce faceti de sunteti asa de ocupate? He he, orice-ar fi sper sa fie de bine
elutza, unde stai in d-va II? Si eu am stat acolo, poate ai trecut si pe la magazinul copiilor daca stai in zona, daca n-ai fost te invit la o cafea.hehe, poate ne cunoastem.
Mihaela, pe unde esti? aaaaa, ziceai ca o sa absentezi 2 zile, am uitat na, ca sunt habauca.
Adriana, cum stati cu bubitele? Ce a zis dr?
Va pup, noapte buna.

Mergi la inceput