ZALAUUUUUUU ' ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

for2nity sau elvira cred ca am nimerit bine ... stau langa generala 7
la magazinul copiilor merg pentru ca fiind aproape, de acolo imi fac cumparaturi pt bb, ...
daca ne cunoastem? ... cred ca da ... socrii mei stau in P28 ... iti spune ceva?

iti pun si un link la poze aici

noapte buna tuturor

Mihaiela si Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

BUNA SERA!!!!!!!!!!!!!
Adriana cum e Paula?Ce ti-a spud dr?Faceti tratament?Mi-a venit catalogul.
Elutza vin si eu cu aceeasi intrebare in ce zona stai in d-va II?Si eu am locuit acolo,iar parintii mei au ap in d-va.La liceu ai fost colega cu Mihaela Temes( e tot din Jibou)?Eu am avut ff multe colege de liceu din Jibou( am facut liceul sanitar)[Simona Noje, Marta Talos,Mihaela Drajan, Cristina Demian,Alina....,si feciorii Vasile Noje si Cosmin Ghiurco].
Carmen unde esti??????????Iar nu ne sincronizam pe mess.Cum te simti?
Mihaela mai ai liber o zi.
Elvira pupici la printesa.
Va pup dulce dulce.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Elutza am vazut pozele.Ce bb dulcic ai.Eu am fost colega cu cumnata ta ALINA din cls I pana in a XIIa.

Mergi la inceput

'neata fetelor

Biancacand ai spus de sanitar, si ti-ai enumerat colegii din jibou, mi-am dat seama ca ai fost colega cu alina ...
pe fostii tai colegi ii stiu pe toti, pe unii mai bine (suntem prieteni), pe altii mai putin ...
mihaela temes e cu vreo 2 sau 3 ani mai mica decat mine, deci am fost colege doar de naveta ...

sa aveti o zi placuta

Mihaiela si Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna dimineata!

elutza, tu faci bancuri cu mine, nu? hehe
Poti sa-mi dai in cap dar nu te-as fi recunoscut ca sotie a lui Alin. Pe Alin l-am mai vazut prin magazin dar pe tine nu te-am recunoscut. Stiu ca am fost la socrii vostri odata cu un cd de prezentare si tu mi-ai lasat o impresie puternica (si buna) si totusi uite, dupa ani si ani...nu te-am recunoscut dar lasa ca avem timp de acum sa ne cunoastem mai bine. Cand mai veniti la magazin ( ce sa fac daca aici imi fac veacul) trage-ma de maneca, ok? Sanatate lui bebe mic.
Va pup si ma intorc la treaba.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ceau !!!
Vai de mine ca tare greu mai intru sa scriu ... Paula e de vina ... de cate ori ma pun la calc.sa scriu , hopa si ea sa butoneze ... asa ca , mai greu ...
Paula e bine , a facut alergie la ceva si nu stiu la ce ... dar avem crema si medicamente antilergice ( contra mancarimilor ) . Zicea dr. ca e foarte alergica si sa nu ii dau nimik pe ea , numai hainute din bumbac 100% , face alergie de contact ... asta e ... seamana cu sora ei , dar din fericire Andreea nu mi-a mai facut de 2 ani incoace nici o forma de alergie .
Elutza am vazut pozele ... foarte frumos BB si dolofanel ... sa creasca mare si sa fie sanatos . Din pacate nu va cunosc pe nici unul dintre voi , dar lasa ca tot o sa ne intalnim noi odata ...
Bianca cum stai cu invatatul ??? Mai ai ??? Pana cand ai sesiune ??? Ai spor la invatat , oricum eu iti urez din plin ...
Elvira sper sa reusesc sa trec azi sau maine pe la tine ca eu tot nu am primit catalogul si trebuie sa fac si ceva cumparaturi ...
Mihaela cum sunteti cu tf., Diana cum se comporta ? Sper ca nu ai probleme , daca da si te putem ajuta scrie-ne ... si sarim in ajutor ...
Carmen , Anca sunteti bine fetelor ??? Nici un semn cam de multisor ....

Va pupi si sper sa mai intru astazi !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!!!!!!!!
Cafengiste la apel!!!!!!!!!!!!!!!!!
Adriana mai am de invatat nu gluma ca doar de vineri incep examenela.Am noroc ca 3 ex mi se recunosc .Chiar nu ai primit catalogul?Eu l-am primit ieri.Da sa fi atenta cand vine poastasita, pt ca e posibil sa ti-l ia cineva de jos.Mie de ex mi l-a lasat la magazinul de langa noi , pt ca e ambalat intr-o folie si era risc sa mi-l fure cineva.Sanatate la Paula.
Elutza , Alina ce face pe unde e?Tot la Romanas preda?Nu a venit bb2 la ei?Mama ce fata super eeeeeee.Pupici la bb.Sa creasca mare si sanatos.Il alaptezi la san?
Elvira am uitat sa spun merci pt cafeluta( a se citi cafeloiulllll) de ieri.Ce-ti face printesa?
Mihaela ce faci ?Poate azi intri la apel.
Carmen mamam da ce somnoroasa esti.Pai se poate draga sa dormi la ora 11?M-am conversat aseara 5 min cu sotul .Asa ca azi ne "vedem" pe mess .Ce fac bb-ici?
Anca pe unde umbli??????????Sper ca nu ai ceva probleme.Daca ai timp intra sa ne spui ceva.Pupici la bb.

Va pupucesc pe toate si mai vin.

Mergi la inceput

L-am adormit pe mihaita asa ca am cateva minutele ...

elvira te-am recunoscut imediat, dar nu stiam daca tu ma mai tii minte... ai dreptate avem suficient timp de acum inainte sa ne cunoastem mai bine ... ne vedem probabil cand mai trecem pe la magazin
adriana sper si eu ca intr-o buna zi sa ne intalnim
bianca alina e biolog la terapia de un an, au fost in jur de 50 pe un singur loc, dar avantajul ei a fost ca terminase sanitarul(si ca sa ma laud eu am pregatit-o pentru interviu ), ai dreptate e o fata super, tot un sg copil au, codrut e mare, e clasa I;
pe bb al meu il alaptez inca, dar am inceput si diversificarea de o luna

la toti copilutii si la mamicile lor

Mihaiela si Mihaita

Mergi la inceput

elutza eu nu m-am vazut cu Alna de 3 ani si asa ca am ramas in urma .Vad ca s-a intors la marea dragoste (sanatatea).Sincer ma bucur pt ea.Sper sa ne vedem intr-o zi .
Elvira daca am timp , dupa ce scot pompa de la posta trec sa ti-o prezint.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Noapte buna si vise placute !!!

albumele noastre

Mergi la inceput