ZALAUUUUUUU ' ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 5
Bimilit spune:
Ce pustiu e pe aici.Unde sunteti?
Eu is la cafeaua nr 2 si tot singura.
Elvira ai renuntat la vafea?Nu poci sa crez!Ai primit adresa TCM?
Va pup si mai trec.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
Scuze , dar nu stiu ce am ca tot cu greseli scriu.Poate de ce-s blonda???????
Bianca- soacra cu DOUA nurori!
dianaiulie2009 spune:
Ceau zalauancelor !!!
Cum ati dormit ???
Noi bine , acum facem somnicul de amiaza si apoi iesim la plimbare ...
Va pup ca ma pregatesc sa plec la cosmetica ...
Vorbim mai tarziu sau mai pe seara ...
albumele noastre
for2nity spune:
Buna fetelor!
Si eu vreau la cosmetica
Bianca, am primit, mersic.
Mihaela, nu, n-am pantaloni noi ca nu e in fiecare zi primavara, adica n-am avut si nu am timp de cumparaturi. De mi i-ar aduce cineva la usa...ar fi bine.
Pfuai de mine, ati vorbit atata de gogosi ca numai gogosi mi se invart prin fata ochilor. Adriana, tu esti de vina ! Ca de obicei, esti capul rautatilor.
Carmen, poate vii odata la ...am vrut sa zic o cafea, dar uite ca voi scrie suc, hihi, ca n-are voie bebe samburica cafea.
Va pup si mai vorbim.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
carmen_ardelean spune:
Salutare, salutare...
Subscriu si eu la durerea Elvirei cu privire la cosmetica...si ii multumesc pt invitatia la suc..promit sa vin la urmatoarea intalnire ..de zalau. Apropo, am fost la magazinul tau( spre rusinea mea, pt prima data) si...am fost necajita ca aveti body-uri prea mici...noua si cele 36 ne sunt mici..cumparam pana acum de la licurici, ca e mai aproape de noi, dar ei aveau ceva marimea 30 care ne erau bune.Si...inca o rugaminte...vrem mai multe jocuri inteligente si carticele cu animale cu ferestre etc...asta daca mai sunt mamici care solicita, desigur!
for2nity spune:
Carmen, nu te prinde putin rusinea ca nu m-ai tras de maneca? Te pomenesti ca ai si vorbit cu mine fara sa spui nimic despre identitatea ta, a? Imi pare rau ca nu ai gasit body, inseamna ca sunteti mari. Daaar, vezi ca avem multe modele si intr-adevar unele pt 36 luni par mai mici, dupa alt tipar, decat altele aceeasi marime dar facute de firme diferite. Trebuie vazute toate, cand mai treci pe aici, ne uitam impreuna, ok? (daca vrei)
Va pup si mai vorbim.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Bimilit spune:
Sara buna fetelor!
Am intrat sa va salut.Ma duc la nani ca dimineata iar o iau spre Cluj, dar vb maine.
Adriana vezi ca faci gaura in buget si sufera dusmanu.
Carmen sper ca esti bine.Nu m-am intalnit azi cu Mihaela, asa ca nada raspuns.Sper sa apara maine la ................
Mihaela cum esti?Diana ? Silvia?Cred ca profiti de we ca sa-ti incarci bateriile.
Elvira poate maine cand vin de la Cj trec pe la tine.
Va pupicesc si va doresc noapte buna!
Bianca- soacra cu DOUA nurori!
mihaela_s spune:
Fetelor, daca aveti timp, cititi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64208&whichpage=5" target="_blank">aici ce am scris despre patania mea de azi, sunt tare suparata, Bianca, tu ai experienta asta cu tf. mobile la copii, cum ai pus piciorul in prag cu Tudor? Astept orice idee, parere, trebuie sa o scot cumva la capat...
acu' merg la culcare...pe maine. Va pup!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Bimilit spune:
Mihaela grea incercare.Noi nu am patit asa ceva , adica mesaje si etc.Si Tudor are abonament cu 180 min in retea plus 10 min nationale.El saracu nu si le consuma si-i raman minute la greu.Da uite cum e la noi: Flaviu i-a interzis sa mearga cu tel la scoala ( desi eu eram disperata , ca doar nu-l mai puteam verifica si nu mai intelegeam rostul telefonului pt Tudor)pt ca el a avut o serie de plangeri cu talharii.Talharii asupra elevilor.Scopul era telefonul.Asa ca telefonul sta acasa.
Ce sa zic mai bine ii iei o cartela reincarcabila , o incarci lunar si gata.Ai scapat de probleme.
Sa nu o certi pe saracuta de ea.Spune-i eventual ca te-a dezamagit si comunica-i pedespele clar stabilate.Trebuie sa o faci sa inteleaga ca atunci cand face o actiune sa se gandeasca si la consecinte : rasplata/pedeapsa.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!