Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by dienutagraviduta

hehehe - ce sadica sunt eu, mai fetelorrrr...

ina - fac si eu pe proasta si ma prefac ca chiar nu ai inteles ...

Dienuta, tu esti sigura ca doar te prefaci?

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello fetelor!
uf, eu care abia asteptam mutarea asta la scutece, am lipsit de la primul subiect! n-am avut net aproape o saptamana si tare mi-ati lipsit.
alina, amalia ta e super dragalica, si iarasi mi se pare ca seamana cu vladut al meu, cand am un pic de timp o sa caut o poza in care seamana chiar bine.
bb al meu s-a smecherit, s-a invatat cu tata-n gura si incearca sa ma fenteze, de multe ori eu cred ca urla de foame, el insfaca tata si-n secunda urmatoare adoarme zambind. nu stiu cum o sa-l dezvat, lui chiar nu-i place suzeta.
am pus pozici noi la baita si de craciun.
va pupez si va bat daca va mai certati.

anda, mami de bb vladut
pozici cu mine
bb vladut bb vladut de craciun bb vladut la baita
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Indometacinul - unguent poate fi folosit in perioada alaptarii? In prospect nu scrie.Doar supozitoarele cu indometacin au contraindicatii.
Sper ca nu ma "sariti" cu raspunsul pentru ca ma dor genunchii de nu mai pot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ah, o intrebare, referitor la dosarul ce trebuie depus la primarie pana in 14 ian: de ex eu am postnatal pana la sfarsitul lui februarie si ar trebui sa intru in cic la inceputul lui martie. tot asa pana pe 14 ian tb depus dosarul, sau pot sa o mai lalai?

anda, mami de bb vladut
pozici cu mine
bb vladut , bb vladut de craciun , bb vladut la baita
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by mara95

Indometacinul - unguent poate fi folosit in perioada alaptarii? In prospect nu scrie.Doar supozitoarele cu indometacin au contraindicatii.
Sper ca nu ma "sariti" cu raspunsul pentru ca ma dor genunchii de nu mai pot!!!

Unguentele pot fi folosite fara grija, pt. ca se absoarbe prea putin in circulatia sistemica, pt. a trece in lapte. Desigur ca nu cred ca te dai in strat gros si pe tot corpul, nu?

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

lavi, daca nu ti-ai luat inca fier, eu sunt pro brown.avem 3 modele in total acasa, toate brown si sunt fffffff multumita.ultimul achizitionat este cel cu talpa protectoare, a costat vreo 3 mil dar face toti banii.calca super!

am alaptat si plec la nani!

ilenutza si bb victor(22.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fetelor,
mi-e dor de voi dar de citit numa' vineri si simbata noaptea pot, ca atunci imi pot permite sa mai trag de timp in pat dimineata. in rest, dorm-nu dorm noptile, la 6:45am tre' sa ma scol, pregatesc tot de trebuie si intr-o ora plec la servici. e foarte obositor. si pe linga asta, mai grav e felul cum imi simt sufletul de chinuit ca nu stiu ce se intimpla cu copilele mele toaaaaaaata ziulica. vin acasa pe la 6pm si lia mi se lipeste cu lipici de picioare si nu ma mai lasa. ba chiar de doua seri, cum sosesc acasa, o iau in parc si ne petrecem cam vreo ora impreuna. apoi ma-ntorc, fac de mincare si, printre picaturi, ma mai uit si la bebelina mica. e asa o frumusica. o sa-mi fac timp in weekendu' asta sa le fac niste poze noi si sa le postez.

cum am zis, mi-i dor de voi, va pup si aveti grija de bebelini! ce repede cresc ei!!! o, da, si maya intra deja in hainute de marimea 3-6 luni si chiar mai mari, alea de 0-3 luni nu mai sint bune de nimic:).

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lavi, deci Siviutza s-a intors acasa, cum i-a placut la bunica?
Canuta, sa-ti traiasca Dimitrie cel frumusel si bine ai revenit in clubul nostru, sintem multe pe aici care nu avem timp de nimic , nu esti singura.
Alina caditza este ca un fel de scaun auto si are loc, dar i-am pus buretele acela gros + prosopel.
La noi in dormitor folosesc o veioza cu senzori, are trei faze, ieftina dar foarte practica, ca doar intind mana si se aprinde, nu trebuie sa caut intrerupatorul pe intuneric.
Simina inseamna ca maninca si doarme bine, daca creste asa de repede, asta-i foarte bine.
Mara, deci te-ai linistit atunci, daca Flaviutza ta nu este racita.
Cristina tu m-ai mai incurajat in legatura cu asta si ma dadusem pe brazda, dar uite ca dupa faza de asta-noapte m-am speriat iar, incat astazi m-am dus fuguta si i-am cumparat un cosulet cu suport care o balanseaza; vad ca deocamdata doarme in el, ii place, dar nu stiu cat o sa o tina, o sa va spun maine dimineata. Eu nu sint atit de curajoasa ca tine, cind ma gandesc la consecinte ( si aici se insista foarte mult sa nu dormi cu bebe in acelasi pat) ma trec fiori de groaza.
Xandra ce a crescut si frumuselul tau!
Monet si mie mi-e dor de tine!!

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Neata fetele!
Sunt de 2 zile cea mai matinala din emisfera noastra, mai ca ma pun cu fetele de dincolo :)) Ieri la 4, azi la 5 trezire - pe 3 sferturi, ca lucrez si inca mai dorm pe mine putintel. Asta e, iar m-am aglomerat si nu mai am ce face, clientii sunt programati sa vina dupa actele promise, asa ca n-am decat sa bag mare si sa sper ca termin la timp si rezist.

Mai spunea cineva ca e ciudat ca are laptic mai mult desi e franta, ei uita ca si eu am trait paradoxu' - dorm putin, mananc si mai putin, si lapticu si-a revenit binisor, mai avem doar 1 masa de bibe de 3 zile.

Referitor la "snobism" uite eu prefer ceva mai scump dar sa fie bun, si aleg cu grija ce cumpar pt ca nu am bani de aruncat. Sa fie 4 mil un fier de calcat dar sa ma tina si serveasca bine ani de zile. Asa cum cumpar jucarii de la c h i cc o chiar dc au pretul dublu uneori, insa pun si creierasul la treaba nu numai ochii sau manutele. Asa cum nu cumpar haine de plastic doar pt ca par la moda si sunt ieftine, deci chiar dc uneori sunt acri strugurii, eu astept sa se coaca putintel ;)

Inutza mamica-super, nu te stresa, ai doar grija mai mare de acum incolo. Cunosc fte bine starea de transa, de multe ori ma trezeam speriata dimineata si nu-mi aminteam dc am alaptat! Sau la ce ora, cum am luat, schimbat si pus fata la loc in patut. Dar eu cred ca instinctiv suntem fte grijulii iar lucrurile le facem normal si atente pe moment dar le uitam de oboseala si pt ca n-a fost nimic special ci totul a decurs normal. E cretina comparatia da' asta imi vine in minte: ca omu' beat care nu-si aminteste cum a ajuns acasa, dar a ajuns cu bine ca stia drumul si n-a patit nimic :)Deci ce sa-si aminteasca?

Xandra, chiar ma intrebam pe unde esti! Bine ai revenit.

Monet, tu cu cine lasi fetele? Probabil ca ai scris, insa nu am tinut minte. Greu trebuie sa-ti fie tie sa stai toata ziua departe de ele, macar eu mai fug la birou, mai vin acasa, n-o las mai mult de 3 ore legate singura, e drept ca si din cauza lapticului pana mai am imi fac programul in functie de mesele ei.

Mie mi-a venit ciclul, si singurul incovenient mai mare (ca de sangerat tot aia fac de 8 sapt cu o mica pauza) este ca ma dor sanii cand alaptez, iar Ana a prins niste puteri de trage de ei in toate directiile. Ea cand suge nu sta cuminte langa mine pe spate, cu gurita suge dar se joaca cu mainile si picioarele, scoate sunete de placere, a prinde de degete si tine strans, vrea sa intoarca capul si sa ramana si cu tzitzi in gura, zici ca sunt detasabile sfarcurile mele, asa isi inchipuie ea :))
Noi ne distram cum da din manute, asa hotarat in sus si in jos si cand mai si "povesteste" zici ca e tovarasa activista, "comunista" mamei e mai patrunsa de dat din mana decat era ceausescu.

Mie pediatra mi-a spus ca vaccinul asta snob (adica cel de 1,3 mil) nu da reactii secundare, se poate manca inainte si dupa.... ma tot mir. Mandy, pupic la voi si va trece dar cred ca e greu.

Aura, ai un blondutz pe cinste, e scump tare. Mai hai pe la noi si puen pzoe si spune-ne de el. Cat despre program, incet-incet trebuie sa i-l schimbi, ca nu e bine asa pt niciunii.

Anamaria, ieri dimineata la 4 am citit cu groaza poastrea ta cu spitalul :( Important este ca a trecut si bebe e bine, dar nu--mi inchipui prin ce stres ti-a fost dat sa treci tu atunci.

Eu am o idee fixa cu sufocatul, si la mine e asa, adica nu suport spatiile inchise, lipsa de aer sau aerul sufocant in incaperi, etc. si acum la bebe mi-e groaza sa n-o vad plina de muci si sa nu aiba cum sa respire, asta e cosmaru' meu cand se mai infunda cate putin dar de la lipsa de umiditate suficienta. Si de culcat o culc noaptea in sac, 1. nu se poate sufoca cu el ca patura si-o trage in cap de la 1 luna, 2. se simte mai protejata in cuibusorul cald din sac si nu se poate dezveli sa raceasca.

Alinush, si eu mai citesc pe diagonala desi de cand postez mai rar scriu si eu mai mult, si eu m-as plictisi de mine si m-as salta printre randuri :)

Ma intorc la lucru desi n-am chef.... mai revin cand va treziti si voi.
O zi super.

Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Fetelor,
nu imi vine sa cred cat de rele puteti sa fiti ! Si de ipocrite, unele, care atacate (nu de mine !!) arunca cu rautati de genul hai sa intorc o ironie ca sa semene a prostie... M-am convins ca nu e bine sa intri in grupuri gata formate, nici sa-ti dai cu parerea, nici sa dai sfaturi, pentru ca, daca cineva fraternizeaza cu cel de "afara" gata e "exclus" din micul grup de pareri despre kktzei explozivi, pui galagiosi si mamici crizate.
Adevarul e in felul urmator: v-am urmarit cu placere pentru ca mi-am retrait perioada frumoasa in care am fost insarcinata si in care puiutzul meu a fost bb mic, prin framantarile si descrierile voastre - sper ca nu o sa ma rastigniti pentru acest lucru. Am intervenit la faza cu Tefalul doar pentru ca am sesizat ca undeva, dupa multe alte ipocrizii, cateva dintre voi vor sa para ceea ce nu sunt, in sperantza ca din bun simt, isi vor retrage tentaculele si isi vor reveni, intradevar fetele vor sa afle aici despre colici, kktzei si alte minuni, nu despre ce si-a cumparat una sau despre ce are alta in casa.
Dar si eu imi amintesc acum cum imi sunam prietena sa ii descriu termometrul de baie al copilului sau sa o intreb daca cele 4 bubitze ale lui Boscu' sau prea multe sau prea putine...
Lavi, mi-a placut si m-a surprins atitudinea ta. Jos palaria, esti fata mai desteapta decat multe de aici, trebuie sa recunosc. Ma asteptam sa te superi dar tu ai postat acea "posesoare de statie orbitala" care a redus totul la ceea ce trebuia sa fie.
In schimb, nu inteleg polemica dintre Dienutza (care imi e simpatica tocmai pentru ca e sadica si deloc ipocrita ) si Ina, care consider ca a jignit-o gratuit... dar ma rog, asta e alta poveste.
Cat despre experientza mea in domeniu bb, sa stiti ca si bbl meu a avut kk exploziv si verde si galben, si nu a avut deloc 2-3 zile, a vomat pe tot ce se putea prin casa, a facut febra si otita de nu stiu de cate ori, dar nu imi aduc aminte sa ma fi panicat chiar atat de mult. Poate nu imi amintesc eu...
Una va mai zic si am plecat: sa stiti ca diferitele pareri pe care le auziti voi provin de la mamici cu experienta, de la pediatri care au din ce in ce mai multe pareri, si de la diverse persoane mai mult sau mai putin avizate; ideea e voisa le cititi, sa le filtrati prin prisma experientei voastre ( chiar daca unele nu au experienta, au in schimb bun simt si insticte materne ) si apoi sa le aplicati. Si mai ales nu exagerati !
Va pup,

Mergi la inceput