Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
dordia2000 spune:
Polemici.....si iar polemici!!!
Neatza fetelor!!! Eu sunt bucuroasa ca aseara l-am cantarit pe Stefan dupa 2 zile si de luni cand avea 5.080 aseara avea 5.160 deci....e ok laptaria mea!!!
In legatura cu fierul de calcat si eu am Tefal si sunt supermultumita de el dar daca altii au avut ghinion si au nimerit un aparat prost imi pare rau pentru ei. Si Philips e ok ca si Rowenta si multe alte marci. Acum depinde de cati bani dispui ca daca ai mai multi bani de dat pe fier de calcat atunci eu as alege ceva gen Brawn. Din experienta mea marca Brawn e pe departe cea mai buna marca de electrocasnice si repet """Din experienta mea""" pentru ca sa nu supar pe cineva.
Ripley de acord cu tine ca e bine sa iei lucruri de calitate dar daca iti permiti. Tu poti lua jucarii chicco pt ca iti permiti dar eu nu as da 1-2 milioane pe un maimutoi pe care in 2-3 luni il rupe sau...il strica. Eu am o vorba preluata de la tatal meu "sunt prea saraca sa imi iau lucruri ieftine" dar ma refer la lucruri a caror folosinta e de lunga durata. La hainute nu ma duc sa dau milioane pt ca sa le poarte 1-2 luni si dupa aia sa le dau de pomana ca nu imi permit. Daca mi-as permite si eu cred ca as proceda la fel ca tine desi...tot nu m-as arunca la lucruri scumpe si pe care le folosesc un timp f.scurt. Normal ca pentru copil nu voi lua plastice; exista lucruri de bumbac si din materiale f.bune si la preturi mai mici dar nu scrie pe eticheta chicco sau vreo alta marca de prestigiu. Asa ca prefer sa caut ceva ieftin si bunicel daca tot nu imi foloseste decat putin timp. Pt lucruri de lunga folosinta cum ar fi fierul de calcat normal ca ma gandesc la cea mai buna marca pe care mi-o permit!!!
Dienuta ma ierti ca iti spun dar esti rautacioasa ca faci astfel de afirmatii doar pentru ca tu ai pus o intrebare si nu ti s-a raspuns. Sti cum e vorba aia cu razbunarea... Daca noi si discutiile noastre te plictisesc...imi pare rau dar nu te obliga nimeni sa citesti. Mie una imi face bine sa citesc si sa vad ca si alte mamici se confrunta cu aceleasi probleme ca si mine si ma linistesc sa stiu ca nu e Stefan anormal si ca toti bbii fac la fel. Poate tu te plictisesti dar noi...nu. Cel putin eu nu ma plictisesc (ca sa nu vorbesc in numele celorlalte mamici) Iar in legatura cu polemica creata hai sa fim tolerante ca fiecare avem nervii nostri si pe fiecare ne-a deranjat cate ceva. O parere expusa nu e neaparat litera de lege.
Sper sa nu fi suparat pe nimeni ca nu asta a fost intentia, dar nu imi place deloc cand vad intepaturi rautacioase intre noi.
Va pup dulce!!!
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005
Bubamara spune:
Buna dimineata fetelor!
Ne pregatim pentru vaccinul ala de la 2 luni si am zis sa-i iau preventiv de la farmacie (dupa ce am citit postarea lui lavi) paracetamol, nurofen si sup. cu novocalmin. Farmacista mi-a dat numai paracetamol (din ala cu iepurasul pe el) si mi-a spus ca nurofenul se da de la 3 luni iar sup. cu novocalmin (300) de la 4 ani. Pai si daca bebe are febra mare (Doamne fereste) ce naiba-i dau?
Poate aveti timp sa va arunc ati un ochi si sa ma lamuriti.
Multam fain,
Raluca si bb Maria (07.12.2005)
P.S. Fug ca urla "stapana"
dordia2000 spune:
Pisi zau ca nu ai dreptate!!! Ne ierti daca noi "micul grup de pareri despre kktzei explozivi, pui galagiosi si mamici crizate" nu iti impartasim parerea. Lavi ne-a cerut o parere si am fost mai multe care am spus ca Tefalul e ok dar si pareri cum ca Tefal-ul e prost. Noi nu ne-am impuns intre noi si nu era necesar sa apari tu sa incingi spiritele!!! Lavi e destul de mare ca sa hotarasca ce marca de fier isi ia si nu cred ca asta e motiv de dispute. Este dreptul ei sa aleaga asa ca...noi doar am expus pareri si eventual sfaturi mai bune sau mai proaste! Dienuta daca vrea sa creeze polemici din plictiseala si s-a coalizat cu tine din cauza ca a sesizat tonul ironic folosit, treaba ei!! Asta nu inseamna ca tb sa fim de acord cu ea si nici nu inseamna ca o excludem din "micul grup de pareri despre kktzei explozivi, pui galagiosi si mamici crizate".
Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005
tania-z spune:
Ripley am citit mesajul tau si am avut o revelatie! Tocmai eram pe punctul sa-l "botez" pe Stefan cu un nou nume - Gillete. Asta pentru ca, de cate ori ia tzitzi in gura (de vreo 2 zile), parca are lame pe limbutza, asa niste dureri am. Nici prin cap nu mi-a trecut ca ar putea fi de la ciclu! Acum se explica si sper sa treaca durerile astea, odata cu terminarea menstruatiei. Mai ales ca urmeaza noua cusatura la epiziotomie si nici nu voi mai putea alapta sezand, doar culcat !
Dordia sunt perfect de acord cu tine. Nu cred ca a vorbit /sugerat nimeni ceva referitor la excluderi din grup! E vorba de o discutie mult prea putin importanta pentru a o dramatiza asa si, in plus, nimeni nu e mai presus decat ceilalti aici pentru a avea dreptul de a exclude vreun membru al grupului.
Tania & BB Stefan
Morgano spune:
Pisi, urat sa ne categorisesti asa - de aici nu te-a jignit nimeni cu nimic.
Cat despre "kktzei explozivi, pui galagiosi si mamici crizate", sunt sigura ca si tu ai fost in categoria asta candva, asa ca dc tot vrei sa-ti amintesti cu drag nu te lua de noi fara motiv.
Nu cred ca vrem niciuna sa parem ceea ce nu suntem pt ca aici nu e concurs, e doar un forum unde schimbam pareri, impresii, sfaturi si probleme, si dc se intampla sa trecem de la poesti cu kk exploziv la fiare de calcat nu mi se pare nimic nefiresc.
Iar la faza cu banii, fiecare cheltuie cum doreste si in functie de cum dispune, si nu am de gand sa pretind ca daca imi permit ceva mai scump o fac din snobism, ci o fac pt ca am muncit si eu si tati pt banii astia, nu i-am furat si nu i-am primit cadou, si pentru ca prefer calitatea cantitatii, asa cum zici si tu Dordia. Si eu cumpar hainute bumbac 100% de 2-3 sute bucata, nu merg sa dau bani grei pe lucruri care le poarta max 1 luna. Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
dienutagraviduta spune:
fetelor, sa stiti insa ca pe mine m-a jicnit, insa, Ina. Desi , daca ar fi sa citesc in limba romana ce a scris, nu m-a intrebat daca sigur nu doar fac pe proasta, ci daca sigur doar ma prefac ca n-a inteles ea ... dar avand in vedere ca e plecata de pe meleaguri romanesti probabil de cam multicel, nu mai intelege nici expresiile si proverbele de pe aici, cum ea singura a spus mai devreme, pot sa consider ca m-a facut proasta.
Noki_Lara spune:
Xandra - dupa ce termini postnatalul ai un termen de 60 de zile in care sa depui actele pentru CIC. Nu trebuie acuma, stai linistita!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
lordra spune:
Bai, fetelor, da' stiu ca va atacatzi, nu gluma! Cum baga cineva o ironie, cum saritzi ca arse si o luati ca pe un mare atac la persoana. No, privitzi mai cu umor situatia, ca nu ie deloc asha cum ati luat-o voi.
Nu mi s-a parut deplasata postarea Dienutzei. Da, ii dau dreptate: de foarte multe ori nu intalneshti decat discutii aride despre caca/pishu/papa bebe. Si nu se discuta intotdeauna despre eventuale probleme ce apar ci se face raportul zilnic, asha, din constiintza, ca sa fie facut. Se pierde din vedere esentialul, nu credeti?
In ceea ce priveshte partea ironica a mesajului ei, mie mi s-a parut hazoasa (in binecunoscutu-i stil caracteristic). Ironiile au si ele farmecul lor, nu? Nu putem discuta tot timpul doar in termeni gravi, ca s-ar duce naibii toata placerea conversatiei.
Ripley, ce vaccin ii faci tu Anei? Sa stii ca pediatra ta ti-a recomandat acel vaccin nu neaparat din snobism (eu nu din acest motiv am preferat sa dau 2 mil. pe Infarix Hexa)ci pt. ca are componenta antipolio injectabila, cu virusi inactivatzi, adica. De aceea poti s-o si hraneshti pe Ana inainte si dupa vaccin, ca nu se ia pe gura, ca la vaccinul gratuit.
Pisi-si-boscu.....nu fii suparata. Sfaturile mamelor experimentate prind intotdeauna bine
Intrebare: voi ii scoateti pe bebei in fiecare zi afara? Ca io tot astept zile cu soare si nu stiu daca asta e cea mai buna solutie.
Hai va
tania-z spune:
Lordra eu l-am scos de la 3 saptamani, o singura zi in balcon si pe urma in carucior, pe afara. As vrea eu zilnic, dar nu-mi prea iese. Mai ales ca e un soare pe afara...! Azi mergem la echo de sold si fontanela si pe urma sper sa continuam la plimbare.
Hihi - eu nu m-am simtit atacata, doar "evaluata". Dar chiar nu mai are importanta. Si mie imi plac ironiile, dar depinde de context. Nu intotdeauna isi gasesc locul. de exemplu, cea ce "mamici crizate".
Tania & BB Stefan