Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
dienutagraviduta spune:
slabut, taniuta, ma asteptam la ceva mai spectaculos ... sunt dezamagita ...
dienutagraviduta spune:
... ca sa nu mai zic ca pentru opinii de la x la y exista si pm si messinger si telefoane ... si multe altele, iar asta e un forum public ...
tania-z spune:
Sorry, nu stiam ca dau probe de rautati pe aici... sau ca sunt sub evaluare. Si, in plus, nu ma intereseaza daca te-am dezamagit sau nu. Nu e unul din obiectivele mele. Asa ca gaseste pe altcineva cu care sa polemizezi pe forum. Eu nu am de gand sa-ti mai raspund, ok?
Tania & BB Stefan
bb_alinus spune:
Dienuta despre ce ai vrea tu sa vorbim aici ca sa nu te plictisesti? Daca nu de kk de bebe, de colici, de somn, de papa, etc...atunci de ce? Eu una sincer sar peste postarile care nu ma intereseaza dar nu zic nimic ca fiecare are motivele lui sa posteze.
Si voi sa sariti peste postarile mele daca nu va plac...na ca ma simt vizata ca de 2 zile am scris si eu mai mult si atunci am impresia ca am plictisit lumea.
O seara buna si palpitanta,
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
mara95 spune:
Pentru a schimba subiectul:
Dupa ce v-am intrebat cum stati cu frumusetea exterioara, urmeaza: care e filmul sau emisiunea pe care ati urmarit-o integral?
dienutagraviduta spune:
mara, eu am descoperit ceva interesant la baita : de obicei ii facea baie taticul lui; acum el il tine si eu il spal; si trag tare de el, ca ii place in apa la nebunie si sta cumnite, asa ca il masez o gramada pe toate partile; dupa aia il masez si cu ulei de bebe, chestie care de asemenea ii place; toata treaba dureaza mult, si il oboseste, asa ca papa si pe urma face nani de la 10.30 seara la 6 dimineata, fara sa se trezeasca.
inainte cand doar il spalam, fara program de gimnastica, se scula pe la 4; eu cred ca are legatura ...
inainte de nastere eram sigura ca nu o sa-l infas niciodata; chiar se discuta la un moment dat, si eu ziceam ca a stat ingramadit in burtica destul, nu il mai leg si eu... dar, acum il infas mereu noaptea; neinfasat, nu doarme pana dimineata, pentru ca se misca, da din manute si se trezeste din cauza asta; mai maraie cateodata, mai scoate chiar si chiote, sau poate sa inceapa sa planga (30 de secunde, 1 minut), dar se opreste la fel de brusc cum a inceput; nu il scol niciodata cand plange, fiindca abea atunci se trezeste cu adevarat.
eu nu am nici o obsesie cum ca s-ar sufoca in somn, sau mai stiu eu ce, si stiu de la doctor ca sugarul are voie sa "planga" circa 2 ore pe zi fara sa i se intample nimic rau, deci nu sar la fiecare zgomot din pat, ca sar degeaba. in timpul zilei rareori mai plange si luca, de regula inainte de masa, pana ma pregatesc eu; e adevarat insa ca nu este deloc plangacios, si este foarte cuminte, ii place sa se uite la mine, si tot asa.
seara il pun in patut dupa papa si gata, frate, nu il mai iau in brate; daca are chef, se uita prin camera dupa noi, daca are chef oracaie 2 minute si adoarme garantat. daca il ridic, se prinde de figura si nu mai tace.
mara95 spune:
Dienutza,bb-le tau e cu 2 sapt. mai mare decat Flavi.Probabil ca mananca mai rar, dar Flavi e disperata daca nu mananca la 2 ore.poti sa pui ceasul dupa ea, fie zi, fie noapte. Ea ar manca la fiecare ora laptic, dar noi o mai "intindem" cu ceai intre mese. Asa ca daca ar dormi atat de mult in momentul de fata , cred ca as fi un pic ingrijorata. Astep sa mai creasca putin.Plus ca sanii mi se fac pietroi la 3 ore, darmite la mai multe?
dienutagraviduta spune:
mda, ai dreptate - dar sa stii ca de cand am iesit din maternitate eu am preferat sa ii dau la 3 ore, tot asa cu lungeala cu ceai, cum zici tu; insa stiu ca difera de la bebeu la bebeu chestiile astea;
de exemplu nu intelegeam cum de nu dorm alti copii noaptea; dar daca si luca ar plange in continuu, normal ca as sta cu el numai in brate ...
hai ca am revenit la sentimente mai bune; scuze pentru mai devreme; mai ales tie alinus, vroiam sa iti zic ca te simteai vizata degeaba, pe mine m-a enervat snobismul unora, dar e adevarat ca fiecare are propriul fel de a fi; normal ca de kk, colici si lapte vorbim aici ... ai dreptate; mi s-a parut ca batem apa in piua; o singura intrebare am avut si eu legata de vaccin, si nu mi-a raspuns nimeni, si normal ca m-am suparat, chiar as fi avut nevoie sa stiu.
dar la chestia cu tefalul ... e ca si cum eu daca am 2 masini si una e dacie si una e peugeot, ma apuc sa zic altora ca dacia e un kkt, sa nu isi ia asa ceva, desi poate jumate din cei care aud asta ar zice mersi sa o aiba; asta numesc eu snobism.
mara95 spune:
Flavi doarme de la ora 22 la 9 dimineata, doar ca avem pauzele din doua in doua ore ptr alaptare.Dar pot spune ca ma odihnesc bine noaptea, incat nu mai e nevoie sa dorm ziua. mananca in timp ce doarme.Mai mult de jumatate de ora nu dureaza "distractia".
De cand o avem, doar 2 nopti 'albe" am facut, ceea ce consider ca e multumitor, daca nu foarte bine.
anda77 spune:
catutza, nu te-am uitat, azi mi-am luat "zi libera". mai oboseste si astrologul de serviciu...maine reiau si tu erai urmatoarea.
bb alinus, cum putem sa ne mai uitam la "blogul" amaliei? nu albumul pe webshots, ci pagina aia cu texte, stii tu...subscriu ultimei tale postari si as mai avea de adaugat, dar nu vreau sa bag curent electric p-aici.
mama di tutti, m-ai impresionat cu citatele alea. eu il cam las sa urle pe nichita. deci sunt o cruda si copilul e in nevoie de afectiune si...o sa vorbeasca mai tarziu decat alt copii...hmmm...ma duc acu' la el ca am remuscari
puiutul meu, Nichita