Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
proadelina spune:
Plss Anda poti sa faci si pt bebe Albert o predictie? Este nascut miercuri 16 noiembrie 2005, ora 0:30 in orasul Hateg. Sunt foarte curioasa sa vad ce iese.
Adelina cu bebe Albert
dienutagraviduta spune:
hehehe - ce sadica sunt eu, mai fetelorrrr...
uite in sfarsit se mai intampla ceva pe forumul asta care sa mi se para si mie interesant ... ca zau ca postarile incep sa arate ca niste lungi pagini plictisitoare de jurnal personal ... "de cate ori s-a kk bebele, unde si cat a dormit ... oaaa, ce ma dor mainile, de ce nu l-oi pune jos habar n-am, ca urla si in brate si in patut la fel de tare..." si multe altele ...
mai, nu ca mamica asta care nu e de la noi de pe lista e singura persoana care a catadicsit sa imi raspunda si mie la intrebare, si coalizez cu ea, dar ... totusi ...
ina - chestia cu strugurii acri vine dintr-o foarte populara istorioara romanesca, care spune ca atunci cand vulpea nu ajungea la struguri ca sa manance si ea, de ciuda a zis ca "sunt inca acri"... fac si eu pe proasta si ma prefac ca chiar nu ai inteles ... femeia vroia sa zica probabil ca stimatele mamici care nu isi permit firma respectiva de fier de calcat sa spuna ca ca e o firma proasta ... desi eu cred ca e mai mult snobism ... si ca, vezi doamne, nici macar o firma consacrata nu satisface rafinatele danselor nevoi in materie de indreptarea cutelor oarecaror haine de prin garderoba proprie ...
asssa ... si acum taniutza :
parerea mea : daca tot nu ai habar referitor la ce vroia sa zica femeia, cum de ii raspunzi ? ma gandesc ca daca tefalul tau s-a dovedit prost, si al ei bun, asta nu o face pe ea neavizata sa zica ca e bun si pe tine avizata sa zici ca e prost ...
aa, si experienta ta proprie nu e nici de hulit, dar nici asa de vasta incat sa categoriseasca bietul electrocasnic ca fiind prost (asta in cazul in care nu cumva lucrezi la calcatoria vr-unui 'nufarul', dar nu cred ca e cazul, nu ?)
luca e bine : a dormit toata noaptea si a facut kk de 3 ori.
proadelina spune:
Apropos de kk, bebele meu nu face decat o data la 2 zile si asta numai dupa ce ii pun supozitor cu glicerina pt copii. Fenomenul acesta se intampla de vreo saptamana. Cat e de grav?
Adelina cu bebe Albert
dienutagraviduta spune:
adelina, banuiesc ca pediatrul ti-a zis cat de grav e sau nu; parerea mea e ca nu e bine sa exagerezi cu supozitoarele, de scobit copilasul in fund cu termometrul nu mai vorbesc ... scrie chiar si in vechitura de capraru ca nu se face asa ceva, pentru ca da dependenta; si eu cred ca de aia nu are un tranzit normal, ca nu ajunge sa elimine normal; daca luca nu ar face kk o zi, m-as ingrijora, fiindca el face foarte des, dar nu as sari sa-l fac sa elimine imediat; probabil exista un motiv, nu neaparat patologic ...
ilenutza spune:
Buna mamicutelor!
Abia acum am timp sa va scriu doua vorbe:
mi-e dor de voi dar din pacate nu reusesc sa ma organizez deloc si sa am ceva timp liber, abia am timp sa fac ce trebuie!
imi pare rau ca nu am timp nici sa va citesc!nu stiu voi cum faceti, iar eu sper sa am mai mult timp in viitorul apropiat!
Va pup pe toate!
ilenutza si bb victor( 22.12.2005)
mara95 spune:
Dupa vizita doctoritei, concluzia: Flavi nu e racita, e perfect sanatoasa.Are nasul infundat, probabil de la caldura mare din casa, 23 gr. Solutia:tot serul fiz., pentru ca altceva(Vibrocil cum ni s-a recomandat) ii poate afecta mucoasa si poate ramane, de ex, fara miros.(explicatia dr.), copilul fiind prea mic.
S-a innecat pentru ca , trezita de abia din somn, nu a avut reactiile prea rapide, iar eu i-am pus serul in ambele nari fara pauza .Deh, eu le fac, eu le trag!
Ce pompita de nas recomandati?
O alta explicatie: cand alaptarea are loc mai devreme de 2 ore, bb face kk exploziv pentru ca laptele este eliminat nedigerat.Asa este?
Baita noi o facem la ora 18 pentru ca in loc sa ne adoarma, ea ne trezeste. Si avem ochii mari, mari de tot..!Si adormim cam la 3-4 ore de la baie.
cristinamh spune:
io sunt prea obosita sa pricep de ce va certati...
proadelina, in afara de faptul ca, daca o tii tot asa, devine dependent de supozitor, nu cred ca e nimic rau...
ina, tie voiam in mod special sa-ti raspund, de-aia m-am si asezat la pc. nu esti deloc iresponsabila ca nu-ti aduci aminte ce faci. pur si simplu esti obosita. si e normal, cum ai vrea sa fie o mama cu copil sugar?? stai linistita, nu vei face nimic rau copilului, chiar daca a doua zi dimineata nu-ti amintesti. adormi cu el in brate si nu-l vei scapa, vei dormi langa ea si nu te vei misca un cm. crezi ca esti singura? ma trezesc dimineata si ma intre daca i-am dat sa suga... daca n-ar fi telefonul sa-l pus sa sune la 15 min dupa ce-i bag sanul in gurita nu m-as trezi in veci sa i-l dau pe celalalt. si daca n-ar ramane alarma setata habar n-as avea dimineata la ce ora a mancat ultima data. am ajuns sa dorm mai "nemiscata" decat in sarcina, pentru ca dorm cu ea langa mine. pur si simplu nu mai am putere sa ma scol s-o iau din patut. asta e. cand o sa-mi revin , trec si la reeducare. pana atunci, ma odihnesc cat pot. alexandrina... pai n-o sa doarma cu mine pana s-o marita, nu?? mutatul definitiv in patut il pastrez pentru cand n-o mai manca noaptea...
cum o s-o dezobisnuiesc... habar n-am. vedem atunci.
canuta... numara cu voce tare. am patit si eu, si ma gandeam apoi 10 minute cate masuri de lapte am pus... la mine a dat rezultate.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
tania-z spune:
Dienutza nu stiu daca tu ai urmarit cu atentie subiectul ca mi se pare ca faci confuzii. Parerea mea relativa la acel fier de calcat nu era o chestie universal-valabila si o opinie adresata Laviniei. Proverbul citat, cel cu strugurii, era prost plasat, de aceea nu am inteles care a fost rostul lui. In rest, no comment, e treaba ta daca te bagi sau nu in discutii care nu te-au vizat in mod direct.
Tania & BB Stefan