Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
tania-z spune:
Anda multumesc pentru promptitudine! Deci voi avea un Stefanel cam afemeiat...ai ai ai, trebuie sa fiu cu okii pe el!
Ina exact ca Noki am si eu programul de seara. Si eu voiam sa-ti sugerez o ora mai tarzie pt baitza. Am patit si noi cand a adormit dupa masa de la ora 17, nu s-a mai trezit ca 18 sa pape, ci la 21:30 si ne-am dat tot programul de seara peste cap.
Mamica cu interventia cu strugurii si tefalul habar nu am ce ai vrut sa spui! Faptul ca impartasim lucruri din experienta noastra nu le face nici litera de lege, nici chestii de hulit. Cu atat mai putin e nevoie pe aici de interventii moralizator-ironice si destul de neavizate (vorbesc strict de interventia cu tefalul, nu contest in nici un fel cunostintele si experienta ta de mamica). Asa ca, in afara cazului ca ai reprezenta in vreun fel firma respectiva, nu cred ca e ok din partea ta sa iei o astfel de atitudine.
Tania & BB Stefan
Poze
Ina869 spune:
Mai, sa va povestesc tarasenia noastra; cind o iau pe pufoasa cu mine in pat, ma trezesc noaptea, aprind o veioza cu senzori pe trei faze, o alaptez , ii scot gazutele si dupa ce adoarme o mut la capatul celalalt al patului, departe de mine, sting veioza si ma culc si eu.
Vorbesc acum cu DH la telefon, il intreb daca el a mutat-o dimineata pe Rachel in cealalta parte a patului si imi spune “nu, era deja mutata; erai atit de obosita, incat nici nu ai simtit cind am intrat azi dimineata la voi, am stins si veioza” cind am auzit, mie mi s-au inmuiat picioarele, fiindca nu-mi amintesc cind am mutat copila, si este clar ca daca nu am stins veioza ( eu nu prea pot sa dorm cu lumina, cat de difuza) eram obosita rau de tot. Imi amintesc doar ca am pus-o la san si de acolo s-a rupt filmul.Ca sa muti un copil in cealalta parte a patului iti trebuie ceva energie si eu am facut asta fara sa stiu, habar nu am cind, deci tot asa puteam sa o las acolo, la san, si sa ma trezesc cu ea sub mine. De abia ma obisnuisem si eu cu ideea ca este in regula daca dormim impreuna ( nu vreau sa dorm cu ea: 1.) de frica sa nu dau peste ea in somn si 2.) sa nu se obisnuiasca cu mine si apoi sa ramina asa ) si acum mor iar de frica.
O iau iar de la capat , o sa stau sa o alaptez in fotoliu pina adoarme, si o sa incerc dupa aceea sa o pun in patul meu.
I-am dat sa pape si a adormit iar; aerul i-a facut bine. O imbrac si fug in oras.
Revin pe seara,
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
Ina869 spune:
Mai Taniutza, daca si tu imi zici ca il imbaiezi mai tarziu si merge treaba, atunci o sa ma apuc si eu ( stiti cum e' " cind mai multi iti spun ca esti beat, du-te acasa!" ) ca as face orice sa-mi doarma noaptea mai bine.
Si zii asa cu Stefanelul tau, afemeiat, ei? Lasa, ca-i trece lui cind si-o gasi aleasa.
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
lavi02 spune:
Taniuta eu din astrograma am inteles altceva: Stefan o sa aiba o mama cu bani .
Lasa, ca si la Silvia mea tot cam asa sta treaba: o sa aiba amanti si banii n-o sa-i faca ea direct ci de pe urma celor din jur
----------
Eu sunt VARZA! Pacat ca n-au astia un emoticon cu o varza maaare si frunzoasa!
De pe la 13 incoace suntem intrun vesnic ciclu:
supt, adormit la mama in brate, pus in pat, dormit un pic (sau nu), trezit, agitat, facut kk (normal, pasta galbena dar multe frate!) schimbat, pus in pat, plans, si d'a cappo.
In conditiile astea fo 3 ore am spalat aragazul. Asa se si explica prezenta mea mare pe forum: mai citeam si scriam in timp ce tineam fata la supt sau la dormit in brate.
Tocmai am reusit sa termin de spalat hiper-aragazul si m-am apucat de curatat niste ciuperci pt PRANZ. Dar iar am venit pe baricade: supt, dormit, trezit.
Ma enerveaza ca n=am apucat sa mananc si nici sa iesim afara .
La 9 seara vin Silvia si cu bunica-sa! Bunica-sa sta vreo 2 zile sa apuc si eu sa trec pe la servici sa vad ce-i cu actele pt CIC si poate apuc sa rezolv si cu alocatia.
Of, of, mai mai.
Acesta a fost un mesaj cu scop de plans pe umarul cuiva. Nu astept nici macar incurajari. Nu facem totdeauna asa, deci nici sfaturi. Stim ca nu-i bine.
Va pup.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
canuta-om-sucit spune:
Dragele mele, dupa o lunga absenta am reusit sa intru si eu pe forum. Dimitrie ma solicita non-stop nu am timp nici sa ma spal uneori. PE scurt va povestesc totul. Am nascut in 4 ore, foarte dureros fara pic de anestezie.
Copilul la inceput....de fapt si acum, are noaptea, zi si ziua, noapte. Mancam non-stop, nu mai am san, de fapt nici nu am avut, si bagam lapte praf din greu. Punem pe noi cam 500 gr. pe saptamana Acum avem 5kg.
Eu sunt obosita moarta, nu mai stiu pe unde calc, nu mai stiu cate masuri bag in sticluta de lapte, nu mai stiu daca a mancat, m-am trezit intr-o noapte ca am adormit cu el la san si deodata copilul nu mai e langa mine, il luase taicasu de la san si il pusese in patut ca eu dormeam. Va dati seama ce tragedie se putea intampla.
Tatal ma ajuta cat poate, tinand cont de faptul ca el ziua lucreaza pana la 23.00. Cu toate astea in ultima saptamana a dormit el cu Dimitrie.
Acum va las ca poate prind un pic de somn.
aura
bb_alinus spune:
Lavi hai ca vad ca la noi e invers: sculat la 17h00 dupa 4 ore de somn, papat 20 min, dragalit vreo ora da' deja i se inchideau ochii iar acuma doarme pe canapea, fara tetina, cu tv-ul dat tare...zau daca mai inteleg! Iar io bantui pe net si monologhez pe aici . cat priveste pasta galbena si multa...sunt de acord, de unde or avea atata frate!
Si noi avem ora fixa de baita, seara la 9, am fi vrut sa o facem ceva mai tarziu ca si Noki dar ne-am gandit la vecini, ca bubulina urla la sfarsit cand ii curatam ochii si nasucul.
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
Inuta draga, bubulina ta e haioasa foc! O scumpa iar mamica o radioasa de nu ai zice ca nu prea doarme noptile:))
Ce fel de cadita e aia in care e Rachelina? Ca un scaun auto? Ca la prima impresie pare ca bebelina nu prea are loc cu piciorusele:))
Uitasem sa te intreb, ce fel de lampa ai tu la Rachel? Ca eu sunt in cautare de asa ceva, ca ce am are o lumina prea puternica! Chiar acuma ma uitam pe net si oferta nu e cine stie ce! Mi-ar place sa fie cu desene ce se proiecteaza pe perete...
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Lavi- la vestea proasta cu Nati cea rauta, iti dau , sa treaca amaraciunea. Dar pe de alta parte ai vestea cea buna cu Silviuca si ajutorul!Contabilizand, io zic ca iesi pe plus! Iclusiv cu Nati cea rauca azi, dar att de dulce si iubita in toate zilele!!!
Canuta - tare [proaste vesti ai adus. bine macar ca mai stim de tine. Iti tinem pumnii sa se stabilizeze si la voi situatia. Un scump Dimi! Inca un blondut pe listuta! Am si io una bucata acasa! Dar de celalalt sex! Hi hi hi! Sa va traiasca!
Tania- mi-ai citit gindurile cu postarea ta...partea finala...
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah
Siminaf spune:
Ina, multumesc mult de intrebare, sintem bine, dare eu-s moarta de oboseala si mai mult citesc pe aici, dar nu prea scriu...
Ghindocul meu de fata (asa-i spune tati ei) a crescut asa de mult, incit deja nu mai incape in multe hainute de 0-3 luni, si nu are decit 2 luni si 5 zile. Ba simbata am fost in vizita imbracate cu o rochita de... 6 luni!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica