Copilasi din 1998 (04)
Raspunsuri - Pagina 12
ana_maria222 spune:
va deranjez cu un link catre un subiect constand intr-un modest concurs! poate va intereseaza!!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79823
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
brianamica spune:
Am fost si noi intr-o minivacanta ! A fost super, Ela a fost foarte incantata iar cea mica...ce sa mai zic !
Insa acum am sarit pe Ela cu temele de vacanta. Voi le-ati inceput?? Sa o mai las putin ? Ca era tare necajita cand a auzit ca i-am facut program .....
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
UITE ATAT SUNTEM DE MARI
isabela spune:
Si eu i-am spus ca incepem de saptamana viitoare. m-am gandit ca zilnic sa scrie, sa rezolve cateva exercitii si sa citeasca. Este oare prea mult?
Cary spune:
Noi am inceput de saptamana aceasta, avand in vedere ca de dimineata pleaca la bunici pana la ora 17 cand apar eu (timp in care merge in parc vreo 3 ore si doarme dupa-masa 2 ore- deci e odihnita).
Intr-o zi face la matematica si engleza, iar in urmatoarea la citire si scriere; alternativ;sambata si duminica pauza.
D-na le-a dat destul de putin, dar pentru ca pe Rebecca o pasioneaza matematica, tati ne-a cumparat o culegere, asa ca.......spor la treaba!
Cu citirea o ducem super, mai ales ca citim cu placere tot ce tine de Barbie si Witch.
brianamica spune:
quote:
Originally posted by isabela
Si eu i-am spus ca incepem de saptamana viitoare. m-am gandit ca zilnic sa scrie, sa rezolve cateva exercitii si sa citeasca. Este oare prea mult?
Isabela, depinde de copil. Oricum tu o vezi daca oboseste sau nu si ideea e ca fiind vacanta nu are rost sa ii fortam !
La noi prolema este ca trebuie sa scriem si 5 povesti pe caietul tip 2 si are vreo 40 de exercitii dinculegere (in afara de caietul de vacanta)...si sincer mi se pare totusi cam mult !!!!
Vedem !
Ela a inceput cu 15 minute de lectii, 20, 25 pana ajungem la o ora pe zi ! Nu siu daca e cea mai buna metoda, dar am lasat-o sa se organizeze singurica !
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
tomecica spune:
Buna fetelor. Ce bine e in vacanta!!!
Este prima data cand Adri este departe de casa...a plecat in vacanta la bunica din Gura humorului . Miine se face o saptamana de cand e acolo si-mi este foarte dor de ea.
Am fost la mare , la munte dar din pacate concediul meu s-a terminat.
si adri are o gramada de lectii de scris dar cel mai mult are de citit. Le-a dat sa citeasca pt vacanta : ';colt alb' , Fram ursul polar , plus multe altele. Cred ca o sa-i citesc si eu , ca altfel nu vad cum ar termina ea pana incepe scoala.
Va pupic pe toate si va doresc o vacanta frumoasa.
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]
tomecica spune:
buna fetelor. Cred ca sunteti in vacanta ca altfel mai intrati voi pe aici si mai spuneati vreo 2 vorbe. Eu dimineata o astept pe Adri la gara ca vine de la bunici. Imi este asa dor de ea....
va pup pe toate si va doresc numai bine
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]
tomecica spune:
liniste totala pe aici....
salutare tutror.
LAO TZE
Cary spune:
Hei dragelor sper ca nu m-ati dat disparuta, caci NU sunt in vacanta ci am Audit-ul pe cap, care imi cer tot felul de situatii, acasa am treaba cata incape, iar pe caldura asta .......nu prea am chef, DAR tot trebuie sa fac, asa ca ajung din ce in ce mai rar in fata calculatorului, deh! sper sa treaca perioada aglomerata si sa revin cat mai curand.
Pupici tuturor si s-auzim de bine!
brianamica spune:
Fetele
Astazi 29 iulie, cu 8 ani in urma se nastea prima mea minune, Ela.
Asa ca ii urez fetitei mamii
LA MULTI ANI !!!!!!!
Sa fii sanatoasa Ela, sa ai noroc si un drum luminat, sa te faci mare si inteleapta !!!!
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...